Eis het onmogelijke

Studio Boot poster, by zilverblauw.nl

Casper gaf me deze Studio Boot poster (of eigenlijk is het een zeefdruk) met Kerstmis. Ik vind het heerlijk om met een frisse, schone lei te beginnen als de kerstversiering eenmaal weg is. Nieuw jaar, nieuwe kleuren. De tafelvoetbaltafel is nog steeds een enorm succes en ondanks dat het een enorm ding is, ben ik ‘m ook nog niet beu. De bloemen die ik kreeg van mijn leerlingen mixte ik met prachtige bloemen die ik kreeg van Mireille. Het voelt zowaar een beetje als lente. Fijne zondag, geniet van de zon!

Casper surprised me with a new Studio Boot poster for Christmas. We framed it after putting away the Christmas decorations. I combined some flowers my students gave me with some beautiful ones from Mireille and now our home feels ready for a new year. Happy Sunday, enjoy the sun!

Studio Boot poster, by zilverblauw.nl

, ,

6 Responses to Eis het onmogelijke

 1. Ageeth Mooij 10 januari 2016 at 13:09 #

  Fijne ZONdag!

 2. Rianne 10 januari 2016 at 13:20 #

  Fijn he, als alles weer netjes opgeruimd is en weer plaats komt voor een nieuwe, frisse blik 🙂

 3. Inge 10 januari 2016 at 17:31 #

  Ah ja de lente, wat heb ik daar zin in. Nog een fijne zondagavond!

 4. Stephanie 10 januari 2016 at 20:06 #

  Heerlijk! Ik zag de poster ook al bij Studio Boot, leuk is ie!

 5. Suzie 11 januari 2016 at 19:22 #

  Is the english translation “I demand the impossible”?

 6. Anki 12 januari 2016 at 10:24 #

  @Suezie Yes, it’s something like ‘be realistic, demand the impossible’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.