Tokyo pastels

Tokyo pastels, by zilverblauw

Tokyo pastels, by zilverblauw

Tokio is zó gaaf, ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe cool en inspirerend het is. De kleuren, de mensen, het contrast, echt alles. Ebony van Hello Sandwich, een blog dat ik al jaren volg, is onze gids en laat ons de beste plekjes van de stad zien. Het is fantastisch om zo’n lieve, fijne gids te hebben die de stad kent én een goede smaak heeft. Deze foto’s maakte ik vandaag en gisteren. Serieus, dat mintgroene vrachtwagentje is toch té schattig? Snel meer, fijne woensdag! (En mocht je het leuk vinden om ons tijdens de reis op Snapchat te volgen: zilverblauwnl)

Tokyo pastels, by zilverblauw

We’re having such an amazing time in Tokyo! Supersweet Ebony from Hello Sandwich is showing us the best spots so today we’ve been to the most wonderful places and tasted the yummiest food. It’s so inspirational. More to come! (And follow me on Snapchat if you like: zilverblauwnl)

Tokyo pastels, by zilverblauw

Tokyo pastels, by zilverblauw

, , ,

11 Responses to Tokyo pastels

 1. an laenen 14 oktober 2015 at 09:46 #

  zalig! ik denk dat iedereen die hier meeleest een tripje naar Tokyo plots helemaal ziet zitten! Ik had geen idee!

 2. Lemonstale {Janie} 14 oktober 2015 at 12:57 #

  Klinkt als een droomtrip… en zo’n fijne gids hebben is wel echt een mega pluspunt! Geniet ervan <3

 3. Anouck Plume 14 oktober 2015 at 13:37 #

  Het ziet er zo prachtig uit allemaal! Veel plezier nog op reis! 🙂

 4. Elsbet | La Vie Pure 14 oktober 2015 at 14:46 #

  Have fun! Jouw foto’s zijn erg mooi!

 5. Sanne 14 oktober 2015 at 18:41 #

  Oh wat is dit prachtig! Het past ook gewoon zo goed bij jou en bij je blog 🙂 super fijn om te zien.
  Geniet van je tijd in Tokyo!
  Liefs

 6. Marloes 14 oktober 2015 at 21:26 #

  Instant heimwee! Ik mis het zo! Misschien toch volgend jaar weer terug maar dit keer gewapend met de tips van Hello Sandwich. Wat heeft zij een toffe blog!
  – X Marloes

 7. Suzanne 15 oktober 2015 at 08:56 #

  Inderdaad té schattig, dat vrachtwagentje. Het is net of ik een beetje mee op reis ben dankzij jouw posts. Dank!
  Benieuwd wat je nog meer gaat beleven.

 8. Susanne 15 oktober 2015 at 11:53 #

  Geweldige foto’s!
  Ik was 20 jaar geleden in Tokyo (!) en ik had toen precies dezelfde ervaring als jullie nu. Er is bizar veel veranderd qua digitale fotografie/internet etc etc maar in feite is er volgens mij niet veel veranderd aan de kleuren, de contrasten, de bizarre combinaties van kinderlijke kitch en minimalistische verfijning, het is niet echt te beschrijven als je het niet met eigen ogen hebt gezien. Veel dingen die wij hier met woorden omschrijven worden daar uitgebeeld door middel van een cartoon. Zijn er nog steeds de vitrines met plasic eten, voor ieder restaurant, plastic sushi’s die zo mooi zijn nagemaakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn?
  Vergeet ook niet om Tokyo Hands te bezoeken, een mega hobby/doe het zelf & hebbedingen warenhuis waar ik dagen heb doorgebracht. Geen idee of het nog bestaat, ha ha
  Het was toen voor mij een life-changing experience, en ik wil graag nog een keer terug.
  Veel plezier nog!

 9. jessie 3 maart 2016 at 20:27 #

  Mag’s informeren hoelang jij er heen ging? Wij plannen een tripje (zonder kinderen), maar vraag mij af hoe kort je kan gaan, zodat het toch nog de moeite is…Want de reistijd is best lang (als je betaalbare tickets wilt) merk ik…. Beetje aan het twijfelen dus, want kan m’n kinderen helaas niet super lang alleen laten vrees ik….

 10. Anki 5 maart 2016 at 14:10 #

  @Jessie wij zijn een week gegaan en dat vond ik perfect: genoeg tijd om de stad te zien en het is natuurlijk best lang vliegen (11,5 uur) dus dat is ook wel de minimale tijd vind ik om zo’n lange vlucht de moeite waard te maken. Tokio is echt een aanrader, veel plezier!

 11. jessie 9 maart 2016 at 19:19 #

  Ja, we zijn nu aan het zien voor een ‘van zondag tot zondag’ plan. Lijkt me wel lang om de kinderen achter te laten, maar ga even doorbijten denk ik, want lijkt me wel echt de moeite 🙂 Bedankt!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.