Sloppop

Sloppop garlands, by zilverblauw.nl

Door alle drukte had ik niet veel tijd om te fotograferen, deze foto’s maakte ik gisteren met het laatste beetje avondlicht. Gelukkig was het de langste dag van het jaar. Afgelopen weekend werkten we hard, hadden we een stroomstoring thuis en een grote storing hier op het blog (Dat soort dingen komen nooit alleen hè? Als er dan iets mis gaat, lijkt het een soort domino-effect. Vreemd eigenlijk.) Gelukkig kwamen vrienden Iris, Teun en Cristian helpen en werd het zowaar gezellig toen de stroom het weer deed. Ik kijk uit naar rustigere tijden en naar de vakantie.

Liesbeth van Sloppop Yeah is een ontwerpster die me altijd weet te inspireren. Deze keer met een miniatuurversie van onze grote slinger. Voorlopig hangen ze even in de sanseveria, maar de mogelijkheden zijn wat mij betreft eindeloos. Hadden jullie een fijn weekend?

Sloppop garlands, by zilverblauw.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our weekend was really busy and filled with all kinds of unexpected surprises, like a major shutdown of the blog and a power outage at home. These things doesn’t seem to come alone, do they? Such a weird phenomenon. Luckily we have the best friends, always ready to help us out (and eat pizza afterwards). The amazing mini garlands are made by Liesbeth, she never fails to inspire me. Happy new week!

,

5 Responses to Sloppop

 1. Babette 21 juni 2015 at 22:03 #

  Ik blijf het een heel leuk slingertje vinden!!
  Wat balen van de storingen deze week en dat domino-effect van dat dingen mis gaat komt me wel bekend voor, haha 😉

 2. Hannelore 21 juni 2015 at 22:52 #

  Oh wat schattig! Hopelijk is het domino effect snel voorbij daar 😉

 3. Denise 21 juni 2015 at 23:17 #

  Wat is de slinger ook leuk in mini uitvoering! En fijn dat die stroomstoringen toch nog wat gezelligheid meebrachten.

 4. Monique | WritingMonique 22 juni 2015 at 08:31 #

  Wat een ontzettend schattige slinger! Ik ben dol op miniversies haha!

 5. Kim 22 juni 2015 at 11:06 #

  Weinig tijd en tóch een toffe foto. 🙂
  De slinger vind ik ook heel erg leuk!
  Liefs Kim

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.