De meisjes van de bloemen

de meisjes van de bloemen, by zilverblauw.nl

de meisjes van de bloemen, by zilverblauw.nl

Volgende week wordt een belangrijke week voor ons en dit weekend zijn we druk met de voorbereidingen. Ik verklap nog niet teveel, maar we hebben iets te vieren. Vandaag wil ik graag wat nieuwe dingen laten zien die ik afgelopen week vond en kreeg. De chocolaatjes en de lepeltjes kocht ik bij de &Klevering-sale die ik in mijn bericht van gisteren noemde. De geweldige bak met bloeiende cactussen was een fijn cadeautje van de meisjes van de bloemen, die vandaag ook op de lentemarkt van Sissy Boy te vinden zijn mocht je daar nog even heen gaan. Hier kun je een kijkje nemen op hun site en lezen over hun inspirerende concept. De meisjes van de bloemen houden vier keer per jaar een pop-up sale en je kunt ook producten bekijken en reserveren op hun pop-up pagina.

de meisjes van de bloemen, by zilverblauw.nl

Het gestreepte plaid kocht ik afgelopen maandag tijdens mijn bezoek aan Loods 5, het is van het merk Onshus en het doet me een beetje denken aan ons behang. Na een ochtend vol met regen is het hier eindelijk droog, ik hoop bij jullie ook. Fijne zaterdag!

de meisjes van de bloemen, by zilverblauw.nl

Next week will be an exciting one for us, as we’re having a celebration. I won’t say too much about it, but it sure will be festive. Today I wanted to share some pretty new things I recently added to our home. The chocolate and the small colored spoons are found at the &Klevering-sale I spoke about yesterday. The big planter with cacti was a present from de meisjes van de bloemen, a bureau specialized in everything related to flowers and plants. You can take a look at their website, it’s in Dutch but the pictures are pretty inspiring too. I bought the blanket from the brand Onshus at Loods 5. Happy Saturday!

de meisjes van de bloemen, by zilverblauw.nl

12 Responses to De meisjes van de bloemen

 1. Kim 30 mei 2015 at 15:53 #

  Alles is zo mooi… Wauw! Inspiratie…

 2. Elisa van Kostelijkleven 30 mei 2015 at 17:47 #

  Wat prachtig zeg

 3. Marloes Thuis 30 mei 2015 at 18:26 #

  Je maakt me stiekem erg nieuwsgierig Anki 😉 Mooie foto’s weer van prachtige producten!

 4. Babette 30 mei 2015 at 19:00 #

  Mooie fotos!

 5. Fête des Gamins 30 mei 2015 at 20:18 #

  Nice! Ik ben benieuwd 😉

 6. Monique | WritingMonique 31 mei 2015 at 10:14 #

  Wow! Alles is zo prachtig en ik vind de kleurencombinaties zo geweldig! haha. De cactussen zien er ook super uit! Ik ben er dol op!

 7. Els04 31 mei 2015 at 14:24 #

  fijne week!!!

 8. Chris 31 mei 2015 at 15:04 #

  Wat leuk!! ben benieuwd 🙂

 9. Janna 31 mei 2015 at 15:59 #

  Prachtig plaid! Maar gewoon alles…

 10. Annelies 31 mei 2015 at 18:28 #

  Ik zoek al eeuwen een echt grote ronde plateau. Misschien een idee? Ik houd wel niet zo van roze maar zeker zo fel van blauw en groen en alle andere kleurtjes 🙂

 11. Lonneke 31 mei 2015 at 19:43 #

  Ooh die deken!! <3

 12. Anki 31 mei 2015 at 21:18 #

  @Annelies wat bedoel je precies met ‘grote ronde plateau’? Het dienblad?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.