Inspiratie voor moederdag

mooiwatbloemendoen.nl, by zilverblauw.nl

Er zijn weinig dingen waar ik zo blij van word als van verse bloemen. De kleuren, de vormen en de geur, ik geniet er enorm van. Bloemen doen voor mijn interieur wat de geur van appeltaart doet voor potentiële huizenkopers: ze geven nét dat beetje extra aan mijn huis. Ik heb het geluk dat er een fantastische bloemist in ons dorp zit, waar ik vrijwel wekelijks kom. (Ik heb hen eigenlijk nog nooit de credits gegeven die ze verdienen. Voor de mensen die zich afvragen waar ik mijn bloemen haal, bij Agapanthe.)

mooiwatbloemendoen.nl, by zilverblauw.nl

Ik besloot het geld dat we afgelopen maandag op de vrijmarkt verdienden, te spenderen bij de bloemist. Ik koop niet heel vaak zoveel bloemen als ik deze keer deed, meestal koop ik er maar een paar. Ik kies dan de mooiste bloemen voor in losse vaasjes. Ik hoop dat deze staan tot moederdag. (Hint! Volgens mij is er geen één moeder die niet blij wordt van bloemen voor moederdag.) Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, de site van mooiwatbloemendoen.nl is een aanrader op bloemengebied. Fijne zaterdag!

Fresh flowers make me incredibly happy. I spent the money we earned by selling our stuff during Kingsday at my favorite florist. I hope this flowers will last until Mothers Day, aren’t flowers just the best gift for a mother? This Dutch site is all about flowers, lots of inspiration over there. Enjoy Saturday!

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met mooiwatbloemendoen.nl. Samenwerkingen als deze maken Zilverblauw mede mogelijk, bedankt voor jullie begrip & support.

,

21 Responses to Inspiratie voor moederdag

 1. Iris Vank 2 mei 2015 at 09:58 #

  Jij bent echt de goeroe van de bloemen! Mooi weer!

 2. Elsbet | La Vie Pure 2 mei 2015 at 11:02 #

  Die vaas is zo ongelooflijk tof!

 3. Kim 2 mei 2015 at 12:11 #

  Mooi! 🙂 Op de een of andere manier doen bloemen me aan jou denken – omdat jij zo van bloemen houdt. Dat is een compliment, hihi.

 4. various kinds 2 mei 2015 at 12:20 #

  Ik heb net hetzelfde gedaan. Heerlijk die mooie bloemen.

 5. KOPERROZE 2 mei 2015 at 13:09 #

  Waauw ! Ze zijn prachtig de bloemen. ( En ook de vaasjes natuurlijk)

 6. Heidi 2 mei 2015 at 13:54 #

  Ik snap je samenwerking héél goed hoor :-D! Word er helemaal blij van, jammer dat het geen geurfoto’s zijn….

 7. Elske 2 mei 2015 at 14:54 #

  Prachtige foto’s en bloemen (en volgens mij gewoon een toffe samenwerking)! Fijn weekend, x

 8. Carla Vaesen 2 mei 2015 at 17:44 #

  Leuk gedaan met de bloemen en de vaasjes.Ik heb vorige week een bloemstukje gehad,een klein roze vaas gevuld met een miniboeketje en een pot met bloemen(geen idee welke het zijn) gekregen,net of ik in een bloemenwinkel woon.Ohja de tafelversiering,trosroosjes met wat groen in 12 kleine potjes staan ook nog in mijn tv kast…dat is als je een communiefeest geeft,hé!Geniet maar van je bloemen.

 9. Judith 2 mei 2015 at 19:17 #

  Wat een prachtige bloemen heb je gekozen en wat staan ze mooi in jouw huis. Jaloers op jouw foto’s, de onderste foto is m.i. perfect ;-). Fijn zo’n goede bloemist in de buurt! Geniet ervan, maar dat doe je zeker. X, Judith

 10. Wimke 2 mei 2015 at 21:52 #

  Volgens mij de perfecte samenwerking! Heel erg mooi Anki

 11. Rianne 3 mei 2015 at 01:27 #

  Wauw, mooi! Dat zijn nog eens bloemen haha!

 12. Elisa van propvol 3 mei 2015 at 06:26 #

  Bloemen zijn altijd leuk inderdaad 🙂

 13. Monique | WritingMonique 3 mei 2015 at 08:51 #

  Wat een fantastische boeketjes, alles past zo prachtig bij elkaar! Ik vind je cactusbloempot trouwens ook geweldig zeg!

 14. Renate 3 mei 2015 at 21:49 #

  Wat een prachtige paradijs met al die bloemen. De cactusbloempot blijft beeldig.

 15. Denise 5 mei 2015 at 09:08 #

  Je hebt altijd zulke prachtige bloemen. Hoe fijn, zo’n goede bloemist in het dorp!

 16. V 6 mei 2015 at 16:25 #

  Hallo,

  Waar zou ik die witte vaasjes op die verhoging en de cactusvaas kunnen kopen?

 17. Anki 6 mei 2015 at 21:08 #

  De witte vaas komt van Pols Potten, hij is al best oud maar denk dat ze ‘m nog wel hebben. De cactusvaas kun je hier kopen: http://bit.ly/1F6exSc

 18. Judith 17 mei 2015 at 01:29 #

  Hoi, had een vraagje. Waar heb je dat onwijs schattige roze stolpje vandaan?

 19. kim 31 mei 2015 at 15:00 #

  de cactus is zo vet!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Friday faves | 08.05.15 – Make and Tell - 17 mei 2017

  […] – I (and everyone on Pinterest) has gone gaga over this cactus vase. Do you think there’s a way I could DIY one of my […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.