Zonlicht

Mutshave mutsen, by Zilverblauw.nl

Mutshave mutsen, by Zilverblauw.nl

You’re not in Wonderland anymore, Alice.

Vanaf deze week draaien we weer mee in het regime en dat valt me zwaar. Hoe zeer ik ook hou van wat de crisis doet met creatieve mensen, ik haat wat het doet met ons onderwijs en onze zorg, waar we als Nederland zo veel jaren trots op konden zijn. Het raakt me wederom meer dan ik had verwacht en ik zou willen. Het licht was vanochtend vroeg al schitterend en ik hoopte de hele dag dat het zo zou blijven, zodat ik nog even naar het bos kon met de kinderen. Gelukkig gebeurde dat.

Mutshave mutsen, by Zilverblauw.nl

De mutsen die Wolf en Mus op hebben, zijn gemaakt door Kelly. Ik vond haar via Instagram, ze haakt de mutsen helemaal zelf, met de hand. Ik hou van dat soort projecten, dus kocht er twee. Haar project heet Mutshave, je kunt er hier meer over lezen als je dat leuk vindt.

Mutshave mutsen, by Zilverblauw.nl

Back in the routine again, the holidays are over and I don’t like it at all. Away from my boys, away from home. The light was so beautiful this morning and I was hoping it would stay that way, so I could go for a walk after work. Lucky me, it did. The beanies our boys are wearing are handmade by Kelly, I discovered her Instagram-account a while ago. I really like this kind of projects, so I bought two beanies for our boys. You can read more about Mutshave here, if you like.  

Mutshave mutsen, by Zilverblauw.nl

, , ,

14 Responses to Zonlicht

 1. Iris Vank 27 augustus 2014 at 22:04 #

  Prachtig, die foto van Wolf.

 2. Judith 27 augustus 2014 at 22:05 #

  Wat een heerlijk einde van ‘n pittige dag/week! Ik ben gek op pom pom beanies, echt ‘n mutshave deze!

 3. blogster 27 augustus 2014 at 22:58 #

  Wat een prachtige zonen!

 4. Fête des Gamins 28 augustus 2014 at 00:23 #

  Wat een prachtig licht… zo’n mooie foto’s! En ja, klopt… die crisis – wat zal het ‘einde’ zijn?!

 5. Anne 28 augustus 2014 at 07:20 #

  Oh wat maak jij toch bijzondere foto’s! De kleuren in de laatste foto vind ik prachtig 🙂

 6. jenske 28 augustus 2014 at 08:24 #

  Spijtig hé, ik voel het bij ons op het werk ook, die constante druk. Ik vraag me soms af welk effect het heeft op mijn manier van lesgeven, maar ik probeer er niet teveel over na te denken, en mijn uiterste best te doen met wat ik krijg. Ik focus me op mijn leerlingen. En op heerlijke zonen ;). Die kleine momenten maken zoveel goed. Twee armpjes om je hals, mooi zonlicht op het gezichtje, even wandelen weg van alles, die momenten, daar draait het om. En dat heb jij weer prachtig in beeld gebracht ;).

 7. Elisa 28 augustus 2014 at 10:09 #

  Wouw wat maak je toch altijd mooie foto’s!!!!

 8. Hanneke 28 augustus 2014 at 12:46 #

  Prachtige foto’s Iris! En coole mutsen!!

 9. Birgitte 28 augustus 2014 at 21:27 #

  Anki, these are stunning. I love the colors in the first ones.
  Ciao
  Birgitte

 10. Ineken 29 augustus 2014 at 00:25 #

  Zo rustgevend schoon!

 11. Suzanne 29 augustus 2014 at 18:55 #

  Prachtig licht, prachtige boys, prachtig vastgelegd. En die mutsen zijn cool.
  Sterkte met het regime..hopelijk maakt zulk mooi licht het (tijdelijk) ietsje lichter….

 12. Silvia Dekker 31 augustus 2014 at 20:57 #

  Wat een mooie foto’s, en die mutsen zijn echt grappig!

 13. Antoinette 2 september 2014 at 13:23 #

  Wat kan ik genieten van deze foto’s, zo mooi! En die mutsen zijn ubercool! Ik hoop zo dat de zorg in het onderwijs goed blijft, anders krijgen wij het verdomd lastig. Kan mij er boos over maken omdat wij het zo hard nodig hebben.

 14. tessa 5 september 2014 at 14:14 #

  wat een prachtige foto’s!
  en zo lief de broertjes met hun mutsen. ik hou heel erg van kindjes met mutsen. deze zijn echt heel mooi.
  en ik vind wolf zo groot!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.