This time of the year

wishlist

Ik hou van het maken van verlanglijstjes, vooral rond deze tijd van het jaar. Het gaat me er niet eens om dat ik de spullen allemaal echt wil hebben, het rangschikken en bij elkaar zoeken brengt me al in een feestelijke sfeer. Dit zijn mijn favorieten dit jaar:

1. Nikon DF (de eerste mooie DSLR, ik ben er een beetje verliefd op)
2. Big Fox – Donna Wilson
3. Kerstboomkandelaren Kähler Design – Mikkili
4. Sjaal – Mae Engelgeer
5. The Monocle Guide to Better Living
6. Jurriaan Schrofer – Frederike Huygen
7. Heirloom Bear Blanket – Roxy Marj

I love making wish lists, especially when Christmas is coming. Not that I actually have to own everything on the list: selecting and creating a collage brings me in a festive mood and makes me happy. See my favorites above. Have a happy weekend and don’t forget to send me your winter animal, if you’ve made one!

Fijn weekend allemaal, het is hier behoorlijk koud de laatste dagen. Ga lekker bij de kachel zitten of, als je zin hebt om de deur uit te gaan, breng dan een bezoek aan Flavourites Live. De actie met de Liefde-poster in de shop loopt nog tot en met 15 december. Inmiddels zijn er wat posters uitverkocht, die komen hopelijk in de loop van volgende week weer binnen. Heb je een winterdier gemaakt? Stuur me een foto, ik werk aan de galerij!

, ,

10 Responses to This time of the year

 1. Moniek from Mikkili 22 november 2013 at 14:31 #

  Thank you Anki for mentioning our beautiful Xmas candles.

 2. winnie 22 november 2013 at 14:40 #

  Dat is een mooi lijstje zeg! ik hoop dat je heel lief bent geweest;-)

 3. polly 22 november 2013 at 15:06 #

  You’ve found some lovely things, I especially love the ceramic tree candleholders and Roxy’s blanket.

 4. Karlijn 22 november 2013 at 16:48 #

  Alles van Kahler Design vind ik zo mooi! Daar zou ik wel aandelen in willen hebben 🙂 Lijstjes samenstellen vind ik ook altijd leuk, net als vroeger met de speelgoedgids 🙂

 5. marie 22 november 2013 at 17:25 #

  wanneer ga je naar flavourites ? Ik ga de zondag . Ik ben nog nooit geweest naar Amsterdam en had nog een vraagje , kent u nog een paar leuke winkeltjes / ontbijt restaurantjes ….? En wat een fijn lijstje !

  groetjes
  Marie

 6. Afke 22 november 2013 at 20:15 #

  Ik ben bezig met mijn winterdier, hopelijk een foto morgen. Fijn weekend.

 7. Sharmayne 23 november 2013 at 08:44 #

  Ja jouw nummer 1 is ook de mijne ik ben verliefd en echt heel verliefd!

 8. Bregje 23 november 2013 at 13:02 #

  Wauw, die Nikon had ik al een paar keer voorbij zien komen. Die staat ook op mijn wishlist.

 9. tessa 25 november 2013 at 11:19 #

  wat een fijn lijstje!
  nummer 7 kende ik nog niet, maar wat een leukerd!

 10. Marleen 3 december 2013 at 21:15 #

  Die kandelaars zijn zo mooi en ik snap je verliefdheid voor de Nikon.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.