Spread a little love

liefde close-up

Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik heb zin in de feestdagen. Het huis versieren, de kachel aan, peperkoekhuisjes maken met Wolf… Zoek je nog een mooi cadeau voor jezelf, je familie of vrienden? Komende maand, tot en met 15 december dus, krijg je bij elke posterbestelling een ‘Liefde’-poster gratis. Om weg te geven, of zelf te houden. Let’s spread a little love! Klik hier om direct naar de shop te gaan.

liefde-poster

It feels a bit strange to admit, but I’m really looking forward to the holidays. Decorating our home, lighting the stone stove, making gingerbreadhouses with Wolf… Looking for a nice present for friends & relatives? You get a free ‘Liefde’-poster on every poster order. Valid until december 15th. Let’s spread a little love, go to the shop! (Liefde means ‘love’ in Dutch)

FYI: de dennenappels heb ik zelf geschilderd, met simpele acrylverf van Action. Het was best een werkje, maar wel heel leuk om te doen.

,

12 Responses to Spread a little love

 1. Vanessa 14 november 2013 at 19:02 #

  Hai Anki! Met de feestdagen heb ik minder, maar zit wel al voor de kachel. Heerlijk die directe warmte, bij ons is het door de kachel iedere dag feest!!!

 2. Maai 14 november 2013 at 19:12 #

  Waarom is dat erg? Het ziet er weer top uit dat stukje huis van jou. En die poster…. Ik ga echt heel hard zeuren nu want er staat er nog steeds eentje van jou op mijn lijsje. Liefs

 3. Linda 14 november 2013 at 19:35 #

  Ooh ik word hier zo vrolijk van! Zo simpel, geef ze gewoon een kleurtje, en je brengt zoveel sfeer in je huis 🙂

  * Idee snel op gaat slaan!*

 4. Ricky 14 november 2013 at 22:48 #

  Ik ben ook dol op de feestdagen! En leuk die denneappels in zoete kleurtjes. Ik heb er laatst een heel stel zilver gespoten, ook met een spuitbus verf van de action. Dat gaat echt supersnel! Wel een tip… doe handschoenen aan. Ik was het vergeten, maar als dat spul eenmaal onder je nagels zit krijg je het er niet zo 123 onderuit.

 5. Rosanneke 15 november 2013 at 08:22 #

  Wat een gaaf idee, met die dennenappels!
  Ik ben zelf echt een december-fanaat, ik kan niet wachten tot ik mijn huis vol kan proppen met kerstversiering 😉

 6. Liesje 15 november 2013 at 10:26 #

  Ik hou van jouw vriendelijke en vrolijke interieur. De dennenappels hebben met op ideeën gebracht…. Straks met die kleine in de draagdoek herfst-wintergrut verzamelen en verven. Ik heb nog hele oude action-verf… zal vast zijn ding nog doen. Erg leuk – en op het geniale af – weer!

 7. Lonneke 15 november 2013 at 12:16 #

  Wat een fijne post!

 8. Afke 15 november 2013 at 13:40 #

  Hoi, ik heb ook heel veel zin in de kerst gekregen, dat versieren is echt genieten:) leuk die dennenappels. Ik heb het van de zomer al gedaan voor de kerst(raar maar waar) met spuitverf, dat werkt ook heel goed. Erg leuk zijn ze geworden.

 9. winnie 17 november 2013 at 14:22 #

  Ziet er weer goed uit! Fijn. ben benieuwd hoe jou huis er straks uit ziet in kerstsfeer

 10. Stephanie 17 november 2013 at 14:27 #

  Ik heb er ook zin in! En wat een lief kado <3
  Fijne zondag!

 11. Marcelka Kraan 18 november 2013 at 10:30 #

  Beste Anki,

  Wat een prachtige plaatjes maak je toch, echt een lust voor het oog! Ik ben ook stiekem verliefd geworden op je behang, prachtig is het! Kun je ook vertellen waar het te koop is, of is het een zilverblauw creatie?! Zo ja dan heb je hier al je eerste klant ervoor!

 12. Liesbeth 28 november 2013 at 17:18 #

  Hallo Anki,

  Ik heb de posters (Hope & Liefde) ontvangen, wauw…. wat zijn ze mooi! Ik word er helemaal blij van, dank je wel!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.