Birthday give-away

hoera

Vandaag is mijn verjaardag en dat betekent dat mijn blog drie jaar bestaat. Drie jaar geleden was dit mijn eerste bericht.
‘If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders’
. Mijn ‘mind’ denkt in plaatjes, in beelden, zoekt naar schoonheid. Dat is mijn passie. Ik geloof dat de wereld het nodig heeft dat we onze passie delen. Laten zien waar we blij van worden, wat ons raakt, wat ons beweegt. Voor mij is dat alles op dit blog. Dagelijkse schoonheid gevangen in foto’s. Dit maken is het liefste wat ik doe. Afgelopen jaar heb ik mogen ervaren dat niet iedereen goede bedoelingen heeft, zelfs ronduit slechte. Dat niet iedereen te vertrouwen is. Dat ik niet automatisch terugkrijg wat ik denk te geven. Een harde les. Maar ik leerde ervan, het maakte me sterker. Marilyn Monroe zei daar ooit iets moois over:

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”

fuck off

Omdat ik jarig ben, ga ik aan twee van mijn lezers een product naar keuze uit de webshop weggeven. Een poster dus, of een setje kaarten, kies maar. Wil je kans maken, laat dan even een reactie achter. Het hoeft geen ingewikkelde, lange reactie te zijn, gewoon ‘hoi’ mag ook. Ik waardeer het dat je hier bent, dat je meeleest en -kijkt en het zo voor mij mogelijk maakt mijn passie met de wereld te delen. Bedankt! (de kaart hierboven is de geweldigste verjaardagskaart ooit, ik kreeg ‘m van Marlous)

hoera voor anki

Today is my birthday, and also my blog’s birthday. Three years ago this was my first post. A lot happened since then. Good things primarily, but last year really bad stuff too. Marilyn Monroe said some true words about that, see above. Making this blog makes me so happy, I’m so glad that I can share my daily beauty with all of you. I’m giving away an article of choice from the webshop; a poster or a set of cards, to two of my blogreaders. Just leave a comment if you’d like to join. International readers welcome. Thanks for being here! (Marlous gave me the ‘fuck off’ card, hilarious birthday card, isn’t it?)

Edit: de give-away sluit komende woensdagavond, 5 juni. De ‘fuck off’ kaart is onder andere hier te koop, de ‘hoera’-lettertjes hier. Casper heeft me als verrassing meegenomen naar Antwerpen, dus de groeten vanuit België!

,

248 Responses to Birthday give-away

 1. Linda 2 juni 2013 at 22:48 #

  Keep it simple: HAPPY BIRTHDAY!!

 2. Josien 2 juni 2013 at 22:51 #

  Gefeliciteerd, mooie foto,s mooie plaatjes, je staat bij mijn favorieten 😉

 3. Joor 2 juni 2013 at 22:53 #

  HOERA!

  Mogen er vele mooie blogs volgen!

  BE CALM
  AND
  LET
  THE GOOD ONES
  ENJOY!

 4. becca 3 juni 2013 at 00:31 #

  happy birthday to you two 😉
  …and thank you so much for that marilyn quote. for me those words are just perfectly true and soothing right now 🙂
  hope you had a great day

 5. Nininoes 3 juni 2013 at 03:04 #

  Gefeliciteerd! En ik geniet elke keer weer van je blog posts en kijk met bewondering naar alle mooie foto’s die je keer op keer weer plaatst! Ik hoop dat je nog heeeel lang zo door gaat!

 6. Hinke 3 juni 2013 at 06:13 #

  Van harte….

 7. Patrice A. 3 juni 2013 at 09:00 #

  nog gefeliciteerd
  met je verjaardag!
  en ja die kaart
  een topper
  ;^))

  dag!

 8. Rosalie 3 juni 2013 at 09:34 #

  Ik vond je blog gisteren in de Flow-kalender.
  Hartelijk gefeliciteerd!

 9. Joyce 3 juni 2013 at 09:57 #

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik heb een paar weken geleden je blog ontdekt en ben elke dag weer benieuwd.
  Vind het naast de mooie plaatjes kijken fijn om te lezen hoe je in het leven staat.
  Hele fijne dag!!

 10. miksname 3 juni 2013 at 10:10 #

  Je verjaardag :

  H I P H I P H O O R A I

  je blog :

  W U N D E R B A R

  je dag :

  E N J O Y

 11. Hiskia 3 juni 2013 at 10:39 #

  Hieperdepiep! & België….heerlijk!!

 12. Linda 3 juni 2013 at 10:54 #

  Van harte gefeliciteerd!

 13. Batseba 3 juni 2013 at 11:12 #

  Happy birthday,
  zo waar wat marilyn monroe zij

 14. Belinda 3 juni 2013 at 11:26 #

  Gefeliciteerd, hoop dat je een fijne dag had! Ik was afgelopen vrijdag jarig 🙂 En Marilyn, daar deel jij natuurlijk je verjaardag mee (alleen zou zij 87 geworden zijn en ik schat jou een stuk jonger haha).

 15. stefanie 3 juni 2013 at 11:53 #

  Happy Birthday!
  Groetjes vanuit Brussel (Ook het proberen waard)

 16. Tess 3 juni 2013 at 12:03 #

  Liefste Anki, proficiat met je blogverjaardag. Ik lees je blog nog altijd even graag als de dag dat ik hem ontdekte. Je straalt iets uit waar ik elke keer weer heel hard naar opkijk. Verlies dus ajb je vertrouwen niet in heel deze -af en toe wat gekke- wereldbol, omring je enkel met goede zielen, minder dan dat verdien je niet. Ik wens je al het geluk ter wereld toe, hopelijk drijven de wolkjes snel weg van voor je stralende zon. Dikke kus, Tess.

 17. Jorian 3 juni 2013 at 12:08 #

  Gefeliciteerd!!! Ik geniet nog elke week van je fijne en mooie foto’s!

 18. miet 3 juni 2013 at 12:13 #

  hiperdepiperdepip….hoera! mooie plaatjes hier, fijn meekijken.

 19. Anouk 3 juni 2013 at 12:33 #

  Mooie gelegenheid om je te feliciteren en te bedanken voor alle inspiratie die je deelt en geeft. Ik lees je blog alweer een behoorlijk tijdje met heel veel plezier, jouw visie op de wereld kleurt mijn eigen wereld ook een beetje mooier. Bedankt daarvoor! Liefs

 20. Marieke 3 juni 2013 at 12:42 #

  (Alsnog) gefeliciteerd!!

 21. Keely 3 juni 2013 at 13:11 #

  Nog gefeliciteerd Anki!
  Hopelijk heb je een fijne dag gehad, het weer zat in ieder geval mee 🙂
  Stiekumpjes hoop ik nog kans te maken op je poster want die zou zo mooi hangen in m’n nieuwe huisje en je inspireert me enorm!

 22. sofie 3 juni 2013 at 13:25 #

  hiep hiep hieper de piep!

 23. moosie 3 juni 2013 at 14:39 #

  Lieve Anki,

  Gefeliciteerd met je geboortedag!
  Met veel genoegen lees/volg ik je blog en ik kan je zeggen dat je vaak dingen schrijft die mijn dag opfleuren!
  En wat die teleurstellende mensen betreft….het is altijd jammer, maar…what doesnt kill you makes you stronger…

  Liefs Moosie enne op naar iig de volgende 3 jaar ajb….

 24. Maureen 3 juni 2013 at 16:06 #

  Hoera!!!

  En ik hoop nog lang van je blog te kunnen genieten!

  En natuurlijk ga ik hard aan het duimen 😉

 25. Marieke 3 juni 2013 at 16:22 #

  Kwam eigenlijk kijken naar je mooie Kindjes-project…..verwacht binnenkort mijn eerste eigen mooie kindje….en wilde daarom een poster bestellen…it has always been you….en nu ben je jarig! Van harte gefeliciteerd, hoop dat iedere dag een speciaal kadootje voor je is.

 26. kinderkledingshoppie 3 juni 2013 at 17:12 #

  Helemaal top

 27. Sammy brands 3 juni 2013 at 20:48 #

  Leuk! 😉

 28. Evelyn 3 juni 2013 at 20:58 #

  Ha Anki, alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een gaaf weekend hebt gehad in Antwerpen. Ik doe graag mee met je giveaway!

 29. Ruth 3 juni 2013 at 21:16 #

  Van harte Anki! Op nog veel mooie (blog)jaren!

 30. nurse martens 3 juni 2013 at 21:32 #

  Grote grutten, wat een boel reacties!
  Van harte gefeliciteerd lieve Anki, wat heb je al veel foto’s en verhalen met ons gedeeld in die drie jaar.
  Fantastisch! hopelijk ga je nog heel lang door.
  xx

 31. Isabelle 3 juni 2013 at 21:37 #

  hieperdepieper….vanuit België!!

 32. Femke 3 juni 2013 at 22:18 #

  Hey Anki, beetje laat, maar alsnog van harte en dank veel dank voor de fijne inspiratie de afgelopen jaren! xx Fem

 33. silke 3 juni 2013 at 22:23 #

  Gelukkige verjaardag!

  En… Hoi 🙂

 34. bibi 3 juni 2013 at 22:36 #

  Jeetje, wat een hoop reacties… ik wil je ook nog feliciteren, bij dezen… x

 35. StudioZakka 3 juni 2013 at 22:36 #

  Paar dagen te laat, maar niet minder gemeend. Gefeliciteerd!

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

 36. anna martinali 3 juni 2013 at 23:16 #

  er ligt nog een camera klaar
  félicité

 37. Vicky 4 juni 2013 at 03:48 #

  Happy Happy Happy Birthday!

  I love your blog and your prints!

 38. ByBarbera 4 juni 2013 at 10:32 #

  Anki! Gefeliciteerd! Ik ben gek op je blog! Zo fijn! En inderdaad, je passie delen is fijn! Ondanks dat er dus blijkbaar misbruik van gemaakt wordt.
  Hoewel er al zoveel reacties voor mij zijn, doe ik toch heel graag mee met je give away!

 39. Kruimel 4 juni 2013 at 11:25 #

  Ik lees hier dagelijks mee, stilletjes weliswaar. Een beetje jaloers op die prachtige beelden die je maakt. Ik wou dat ik het kon.

 40. Daphne 4 juni 2013 at 11:45 #

  Hoi Anki, ik lees je blog nu denk ik zo’n 2,5 jaar, in ieder geval vanaf de zwangerschap van Mus (want toen was ik zelf ook zwanger van de tweede) en heb altijd veel plezier van alle eye candy hier. Hopelijk plak je er weer 3 jaar aan vast!

  Gefeliciteerd hè!

  Groetjes,
  Daphne

 41. Tabitha 4 juni 2013 at 12:20 #

  En al 3 jaar een inspiratie. Gefeliciteerd!

 42. Marij Hessel 4 juni 2013 at 20:50 #

  Nog gefeliciteerd!! Ik vind je blog geweldig, kleurrijk en ook nog eens veel mooie woorden! Dat je nog maar 3 jaar bezig bent is er niet aan af te zien! Ik doe graag me met de Give Away… En de kaart is echt geniaal!!

 43. Mieke 4 juni 2013 at 22:45 #

  dag, vanuit het hoge noorden: via blog van roos ooit bij jou terechtgekomen en een pagemark gemaakt. je ziet we lezen overal vandaan met je mee 😉 en met plezier mag ik wel zeggen, ik wil bijvoorbeels ook zo graag kippen…………..haha. hgr, mieke

 44. Florine 5 juni 2013 at 12:19 #

  Oei, tussen de 242 reacties proberen op te vallen en dan ook nog zo op de valreep! Sinds ik een paar maanden terug samen met mijn vriend een jaren 30 huis heb gekocht (die we heel druk aan het verbouwen zijn) ben ik verknocht (misschien zelfs wel verslaafd) geraakt aan ‘mooie dingen’ in de breedste zin van het woord. Ik koop met geld dat in nieuwe kozijnen en bakstenen gestoken zou moeten worden de wereld aan oude leren stoelen, perzische tapijten, Tomado rekjes en mooie versjes, kaarten en posters om mezelf te herinneren aan het feit dat het huis niet altijd een ravage zal blijven. Niets leukers om de foto’s te zien en de verhalen te lezen van iemand met een zelfde mooie dingen verzameldrift en dat wilde ik heel graag even zeggen!
  Heel erg gefeliciteerd en blijf alsjeblieft nog heel lang mooie plaatjes posten!

 45. marcelien 5 juni 2013 at 16:38 #

  geniet van jouw verjaardag! die slinger is zalig!

 46. Marieke 5 juni 2013 at 21:35 #

  Mag ‘hallo!’ ook? Groetjes!

 47. Sophia 7 juni 2013 at 08:42 #

  I’ve been always a big fan of your color choice and photos!
  ★Happy birthday★

 48. Jorina 7 juni 2013 at 18:29 #

  areoh (hoera achterste voren)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.