Immer Urlaub!

Immer Urlaub

Gisterenavond was ik met een heleboel fijne mensen bij de opening van Urlaub, Ellen’s geweldige initiatief op een van de leukste plekjes van Utrecht. Urlaub is een illustratie- en conceptstore, waar je onder andere papierwaren, keramiek, sieraden en kinder- en babykleertjes vindt. Als je hart sneller gaat kloppen van producten die een link hebben met illustratie of grafisch design, ben je bij Urlaub aan het juiste adres. Ik werd zowat hysterisch toen ik er binnenkwam; zo’n hoop mooie spullen en ook veel producten die ik nog nooit (in het echt) had gezien. Rond etenstijd zijn we met een gezellige groep bloggers gaan eten bij LE:EN, het restaurant waar ook de launch van Oh Marie was. Ik had een topavond. En weten jullie wat het gaafst van alles is? Onze posters en kaarten zijn ook te koop bij Urlaub. Ik tel mijn zegeningen deze week op zaterdag.

Immer Urlaub 1

Yesterday, we celebrated the opening of Urlaub; Ellen’s great initiative. Urlaub is an illustration- and concept store at the edge of Downtown Utrecht. Urlaub sells all kinds of products with a link to illustration and/or graphic design (paper, ceramics, textiles). The website says that Urlaub will be a place where anything goes; where you’ll feel like you’re on holiday. Well, I sure felt like I was on a holiday! Wonderful (and new to me) products and the sweetest people. We had such a great time. The coolest thing is: our posters are for sale there too! How amazing is that? I feel like counting my blessings on a saturday morning.

Immer Urlaub 2

Boven: het bureau van Marieke van Pimpelwit.

Afgelopen week opende er nog een aanwinst van een winkel, Femkeido in Delft. Ik kon helaas niet bij hun opening aanwezig zijn en wat baalde ik daarvan. Femkeido verkoopt onder andere Donna Wilson en Hay. Staat op mijn lijstje om heel binnenkort te bezoeken. Ik vind het zo stoer en bewonderenswaardig; gewoon je hart volgen en een winkel openen, wat nou crisis. Respect! Fijne zaterdag allemaal!

, , ,

18 Responses to Immer Urlaub!

 1. Milou | Mevrouw Knot 18 mei 2013 at 11:14 #

  Wauw! Alleen van de blog al word ik onwijs vrolijk! Die komen op de To-Do-List..

 2. Oon 18 mei 2013 at 11:32 #

  Mooie winkel! Komt op het lijstje. Ik begin alvast te sparen.
  En wat fijn dat jouw werk er ook ligt. Benieuwd om dat in het echt te zien!

 3. Hanneke 18 mei 2013 at 12:40 #

  Wat super leuk!
  Ik woon in Utrecht dus ga zeker een keertje kijken!

 4. Ria. 18 mei 2013 at 14:42 #

  Ja toffe winkel was het hè! Ik vind het ook super inspirerend als mensen die stap durven te zetten!

 5. Cindy 18 mei 2013 at 16:34 #

  Super! Ik ga er snel eens een kijkje nemen en dan meteen weer even lunchen bij Leen 😉

 6. Readkapke 18 mei 2013 at 19:20 #

  Grappig, dit is het vierde blogje wat ik erover lees en allemaal laten jullie andere dingen zien!

 7. Debbie 18 mei 2013 at 20:10 #

  Hi,

  Would you mind showing us a picture of your garden, I remember once a long time ago seeing it and thinking what Fun it looked as it was so bright and cheerful. I would really appreciate it. Thank you
  Debbie

 8. Liza Veenendaal 18 mei 2013 at 20:19 #

  Wat zag het er gezellig uit gisteravond. Ik ging bij de buren (Tivoli) naar het concert van Lisa Lois.
  Fijn weekend!

 9. Fête des Gamins 18 mei 2013 at 22:10 #

  Nice!!! That’s the spirit!

 10. carlylikes 18 mei 2013 at 23:42 #

  Jammer hoor, dat ik er niet bij kon zijn, maar ik ga zeker snel kijken. Wat ziet het er leuk uit, ik was zo benieuwd. Geweldig voor Utrecht dat het zo’n plek rijker is. (En, om de hoek bij mij 🙂

 11. tessa 19 mei 2013 at 12:21 #

  ziet er geweldig uit! heel mooi!

 12. Stephanie 19 mei 2013 at 13:31 #

  Klinkt goed! Ik kon helaas niet komen, ga binnenkort eens langs:)

 13. Judith 19 mei 2013 at 14:59 #

  Vond het zo jammer dat ik niet kon komen 🙁 Het ziet er fantastisch uit zeg! Wauw!

 14. Suzanne 19 mei 2013 at 19:04 #

  Dat klinkt aantrekkelijk…Urlaub, ik ga er binnenkort ook eens een kijkje nemen. Fijn dat je zo’n heerlijke avond hebt gehad, Anki.

 15. Lisanne van de Klift 19 mei 2013 at 21:33 #

  Erg leuk om deze foto’s te bekijken! Staat op mijn lijstje voor mijn volgende bezoek aan Utrecht!!! En Femkeido ook, kon ik ook niet bij zijn. Delft en Utrecht… here I come 🙂

 16. Caroline 20 mei 2013 at 16:39 #

  Die kleine cactusjes…. super!
  In gedachten was ik bij jullie hoor. Heb je het gevoeld?
  X Caro

 17. Femke 28 juli 2013 at 00:09 #

  Hey Anki! Ik zie dus nu pas het stukje dat je over ons schreef. Wat stom dat ik het nu pas zie. Hartstikke leuk, dank! x

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.