Randoms

Witpuntradijsjes

Hay kaleido

salade met meizoentjes

Ik denk in beelden. In mooie beelden. Of eigenlijk denk ik in foto’s. Toen ik student was, ooit, en net op mezelf woonde, nam ik mezelf plechtig voor nooit meer iets lelijks te kopen. Ik wilde me alleen nog maar omringen met mooie dingen. Dingen die bij me passen, die me gelukkig maken. Aan die belofte hou ik me nog steeds. Nu ik ‘groot’ ben, of ‘volgroeid’, zoals Casper dat noemt, omdat ‘volwassen’ een beetje eng klinkt, heb ik heel veel mooie dingen om me heen, die me intens gelukkig maken. Een bosje radijsjes op een schoteltje. Het oranje logo op het Piet Hein Eek-glas, dat perfect kleurt bij de ranonkels en het gele dienblad. Maagdenpalm uit onze tuin in mijn nieuwe vaasje. Meizoentjes in de salade, gewoon omdat dat er mooi uitziet. (ik zag het hier) Kleuren en vormen die kloppen, het is een soort gevoel. Het maakt mijn leven mooier. Ik zou het nooit willen missen, die foto’s in mijn hoofd. Geniet van de woensdag!

Hay Kaleido thee

Lenneke Wispelwey

I’m in love with the beauty of my everyday life. Since I was a student, I’m surrounding myself with beautiful things. Things that fit my personality, that make me happy. I make pretty pictures in my head, the whole day. And although it’s a weird habit, maybe, it’s one of the things I love most in life. Enjoy your wednesday! 

Zilverblauw-613salade met meizoentjes 1

, , ,

24 Responses to Randoms

 1. Nelleke 17 april 2013 at 20:19 #

  Heel herkenbaar, ik zei het ook al afgelopen maandag. Overal waar ik kom zie ik beelden, foto’s, mooie plaatjes soms tot vervelens toe voor R die dan wéér moet wachten als ik plaatjes aan het schieten ben. Sinds kort ben ik helemaal gek van IG…nog meer plaatjes 😉

 2. sandra 17 april 2013 at 20:25 #

  En ik geniet van jouw foto’s, van jouw kijk op de wereld. Dit maakt mijn dag altijd een beetje mooier!

 3. Stephanie 17 april 2013 at 20:41 #

  Dat doe je goed! Prachtige beelden! Ik denk ook in plaatjes/beelden/foto’s, altijd al gehad.
  Maar jij, jij hebt waarschijnlijk de meest prachtige beelden/foto’s in je hoofd, want je foto’s (die wij ook kunnen zien ;)) zijn ongelooflijk mooi!

 4. Nienke 17 april 2013 at 21:02 #

  ‘volgroeid’ ipv dat mottige ‘volwassen’… dat vind ik ‘n hele mooie.

 5. Mireille 17 april 2013 at 21:24 #

  Prachtige plaatjes!
  Heel fijn ja, mooie mensen, muziek, gebeurtenissen of spullen om je heen.
  Alleen al van het bewust zijn van zoveel moois om me heen word ik onwijs gelukkig.
  Ben blij dat jij dat ook weer kan!
  X

 6. tessa 17 april 2013 at 21:53 #

  oja dat herken ik ook zo goed zeg. krijg de kriebels van dingen die ik lelijk vind. hou ook zo van dingen die kloppen met elkaar. of die elkaar mooier maken of versterken. kleuren, vormen, eten, boeken, het maakt niet uit het kan met alles. grappig hoe dat werkt. en hoe dat voor iedereen weer anders is.
  gezellig dat je lekker veel aan het bloggen bent!

 7. Judith 17 april 2013 at 22:31 #

  Ja echt, het scheelt zoveel als je alleen nog maar mooie dingen koopt. En die lelijke draken die ik (heeeeeeel soms) kado krijg zet ik gewoon ver weg in een kastje 😉 Prachtige random beauty!

 8. Danique | 88Forever 17 april 2013 at 23:52 #

  ha ik kan ook zo blij worden van zulke matchende kleine dingetjes! ik denk ook veel in beelden, de jouwe zijn erg fijn 🙂

 9. Denise Beckand 18 april 2013 at 08:11 #

  Ik kan ook niet iets lelijks aanschaffen, zelfs als het om een gebruiksvoorwerp gaat. Ik blijf dan zoeken naar wat wel acceptabel is en heb de neiging om maar iets zelf te maken wat ik wel mooi vind. Is soms wel erg lastig!!
  Je foto’s van mooie dingen zijn weer super. Je werk is kleurrijk, helder en licht; echt genieten.

  Een kleurrijk groet,
  Denise

 10. Barbara 18 april 2013 at 08:57 #

  Ik word er blij van!
  Ook heel fijn dat jij ook weer van de mooie dingen om je heen kan genieten XXX

 11. mamasha 18 april 2013 at 09:03 #

  Je hebt er zo het talent voor. Verwennerij voor mijn ogen die beelden van jou.

 12. CarrieBoe 18 april 2013 at 09:10 #

  Ik zou jouw foto’s ook niet meer willen missen 🙂
  Bij gebrek aan eigen talent (en tijd) geniet ik daarom mee met die van jou.
  You make me smile 🙂

 13. Liesbeth 18 april 2013 at 09:30 #

  Prachtige beelden weer.
  En “meizoentjes”, wat een mooi woord voor de schattige madeliefjes!
  Ik ben helemaal akkoord: als we dan toch dingen nodig hebben om ons heen, kunnen ze maar beter mooi zijn en ons blij maken.

 14. marlou 18 april 2013 at 09:46 #

  dat is het mooiste voornemen dat ik ooit heb gehoord.
  en ik ben blij dat wij er zo van mee mogen genieten, door de beelden echt op beeld te zien.

 15. Eline 18 april 2013 at 09:51 #

  Wat een schitterende beelden! Heel inspirerend!

 16. mamajulesbrussels 18 april 2013 at 09:53 #

  lekker zo een fris slaatje 🙂
  maken we hier ook vaak thuis!
  trouwens bedankt voor de vermelding over de wekelijkse foto !!

  http://mamajulesbrussels.blogspot.com

 17. Maaike 18 april 2013 at 10:08 #

  Mooi hoor, volgroeid zijn. Gelukkig blijven we wel allemaal in ontwikkeling, zodat we nog ‘voller kunnen groeien’. En wat fijn (voor ons) dat je voor de foto’s in je hoofd je blog gebruikt als externe harde schijf! x

 18. Denise 18 april 2013 at 10:29 #

  Wat een ontzettend mooie foto’s. Ik wordt er ook vrolijk van!
  En wat een goed voornemen: niets lelijks meer kopen. Ik als student (en moeder) heb dit voornemen van je overgenomen. En wat een goed voornemen is dat… Heerlijk om alleen maar mooie dingen om je heen te hebben <3

 19. an 18 april 2013 at 10:34 #

  kleuren en vormen die kloppen … dat is het echt helemaal! Als ik naar je foto’s kijk krijg ik direct het gevoel, … ja, … dit klopt!!!

 20. Emma 18 april 2013 at 13:01 #

  thank you! i love to find the beauty in your blog, every day, your images are so welcoming, and inspiring. i check your blog every day i can, and i could sit looking through your photos all day! thank you, for such a wonderful, happy blog 🙂

 21. Nadine 18 april 2013 at 22:24 #

  Wat een goede instelling, ik probeer ook steeds mooie spulletjes om me heen te hebben maar soms lukt dat niet altijd zoals ik dat zou willen. Dus dan moeten we even doorsparen, des te waardevoller is het dan :D. Wat een bijzondere radijsjes!

 22. Vlijtig Liesje 19 april 2013 at 09:25 #

  Ik ben verliefd op dat blauwe beeldje met de rode schoentjes. Wat is dat leuk zeg!

 23. Anne 19 april 2013 at 17:11 #

  ZO PRACHTIG

 24. Suzanne 19 april 2013 at 20:15 #

  Prachtige beelden, Anki, ik geniet mee!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.