Lomo-saturday

Nikon Fe I love you

De afgelopen maanden zaten mijn analoge Nikon FE en ik zo ongeveer aan elkaar vastgegroeid, vandaar ook het plaatje rechtsboven in de header van mijn blog. Ik hou van de foto’s van de FE, met mooie scherptediepte, ietwat vale kleuren en de voor analoog zo typerende ‘korrel’. En al klinkt ik wellicht als een totale mafkees, soms had ik het gevoel dat de FE me begreep. Mijn gevoel ving in zijn, of haar plaatjes. Gelukkig komt de kleur steeds meer terug, zelfs op mijn fotorolletjes. Onderstaande foto’s maakte ik een paar weken terug toen ik met een groep lieve bloggers in de Efteling was.

Nikon FE 03-04 2

Last months, the bond between me and my Nikon FE became pretty tight. I carried the FE along all the time, it almost felt like the camera understood what I was going trough. (Do I sound like a total idiot now? Soit.) Luckily the color is back, even on my analogue pictures. I took this pictures on a date with lovely blogging ladies in the Efteling. 

Nikon FE 03-04

For more Lomo-saturday, take a look at the blogs of IrisCasperMireilleMarritNikkiMarciaSacha and Nine. (Kijk vooral even bij Mireille, zij heeft een heel mooi nieuw blog!) Happy saturday.

, , ,

8 Responses to Lomo-saturday

 1. Marcia Furman 6 april 2013 at 19:18 #

  Gorgeous!

 2. Denise 6 april 2013 at 19:57 #

  Prachtige lomo foto’s!
  Bedankt voor je supersnelle service, we zijn blij met de coole never grow up poster 🙂

 3. Iris Vank 6 april 2013 at 19:59 #

  Mooi!!

 4. Femke 7 april 2013 at 10:15 #

  Ik had het nieuwe logo nog niet gezien, tof!! x Fem

 5. Corine Postma 7 april 2013 at 16:37 #

  Zo grappig dat je van heel de efteling alleen de bloemetjes, de eerste lente, op de foto zet! Ik hou ervan!

 6. Kimberley 8 april 2013 at 10:35 #

  Echt hele mooie foto’s! Hou zelf ook van lomography en wil er ook meer mee gaan doen.

 7. Marlous 8 april 2013 at 15:47 #

  Ik ben verliefd op die prachtige scherpte-diepte en ja..die korrel. Huppelend naar een gouden horizon prachtig. ;-D

 8. Brigitte 9 mei 2013 at 18:47 #

  He!

  De Selby heb ik ook.
  Schitterend boek.

  Is het daarin dat de foto’s van je huis komen?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.