Woensdag

for like ever

broodje humus

De laatste tijd denk ik regelmatig: ‘ik wil alles in huis anders’. Andere kleuren, het behang eraf, nieuwe posters, (ik werk aan wat nieuwe voor in de shop) andere lampen. (ik droom nog steeds van deze) Vooral op vrije dagen vind ik het heerlijk hierover na te denken, terwijl ik een broodje zelfgemaakte humus eet. De sneeuw legt een deken van rust over ons uitzicht, binnen het is warm. Ik hou van de woensdag.

I’m thinking about some major changes in our home. Different colors, different wallpaper, new posters, (We’re designing two new posters for the shop) these lamps. Especially on wednesday, when I’m at home, I love to think about the changes I wanna make. Lots of snow here in Holland, this white blanket feels peaceful in a strange way. 

, , ,

28 Responses to Woensdag

 1. Marit 16 januari 2013 at 21:53 #

  Heerlijk he? Lekker wegdromen, ik heb ook In in wat nieuws in huis, ff frisse wind. Mooie lamp inderdaad! Lieve groetjes Marit (homemarit.blogspot.nl)

 2. Lisanne 16 januari 2013 at 21:57 #

  Ik ken t!!!! En zo grappig, bij het zien van je eerste foto, dacht ik… Wat heeft ze toch gave spullen… Lees ik daarna je bericht! 🙂

 3. Iris Vank 16 januari 2013 at 22:03 #

  Die lamp moet er echt maar eens komen, daar kijk jij al te lang naar uit. (Je steekt er alleen T zijn ogen mee uit, hij is er ook verliefd op, sinds we ze vintage in Frankrijk zagen.)

 4. Ilaria 16 januari 2013 at 22:08 #

  Oh, I love that lamp..is in my wish list for too long 😉
  Have fun with the snow!

  xo

 5. Thomas 16 januari 2013 at 22:09 #

  Ik hou net zo van jouw kleurrijk huis!

 6. Marcha 16 januari 2013 at 22:13 #

  Aaaah leuk, ga je dingen weggeven? 😉 😀 Ja, die slogan van een bouwmarkt “Omdat je huis nooit af is” klopt natuurlijk als een bus! Wat een leuk bordje heb je onder de bagel liggen 🙂

 7. Stephanie 16 januari 2013 at 22:14 #

  Ooh ja heerlijk op zo’n vrije dag hierover nadenken 🙂
  Ik ben nu al benieuwd naar je nieuwe posters! Komen de soldaatjes trouwens weer terug in je shop? En een Jielde lamp ja die staat ook op mijn lijst (die steeds maar langer en langer wordt;). Ik zag nieuwe exemplaren laatst bij vintage room in Den Bosch in allerlei gave kleuren. Fijne avond!

 8. Judith 16 januari 2013 at 22:39 #

  Jaaaa een mooie Jieldé! Heerlijk om te dromen van alles anders… Heel gaaf dat goud van de vaas op de 1e foto!

 9. SanneWierda 16 januari 2013 at 23:10 #

  Ja, soms wil ik ook alles omgooien. Maar dat is niet zo verstandig voor mijn portemonnee ben ik bang, haha.

 10. Rianne - Blijblij.com 16 januari 2013 at 23:18 #

  Grappig, iedereen droomt weg bij jouw huis en watertandt bij jouw inrichting en jij wil wat anders… haha! maar logisch natuurlijk en altijd leuk om nieuwe plannen te maken! Ben benieuwd wat er komt!
  En fijn dat je genoten hebt vandaag!..

 11. bieneke 17 januari 2013 at 09:10 #

  Haha zo blijven we lekker bezig he!
  Ik ben hier ook nog steeds niet klaar 🙂

  Geniet jij maar lekker van je woensdagen!

 12. Maaike 17 januari 2013 at 09:11 #

  Spullen die al een tijdje uit beeld waren (verstop je ze in de kelder?) en nu weer pronken op je witte kast bijvoorbeeld voelen ook wel een beetje als nieuw… Of toch niet nieuw genoeg? Er is gewoon teveel moois te koop en stiekem zijn we lekker verwent. Hebbe hebbe. Geef je groot gelijk. Ik ben net zo! Gelukkig hoeft niet alles duur te zijn. Hoop dat je ook geniet van de donderdag!

 13. jenske 17 januari 2013 at 11:40 #

  We zouden een kleerkast moeten hebben voor ons interieur. Waar we elke week een ander outfitje kunnen uittrekken, ander kleurtje op de muur, nieuwe kasten, leuke design spulletjes, en allemaal gratis! ;). Ideale wereld volgens mij!

 14. Jessica 17 januari 2013 at 13:03 #

  Oh Anki, hoe herkenbaar…het erge is dat ik moeilijk kan kiezen, veel kleur, weinig kleur, zwart / wit met een toefje roze of zwart / wit met een kloddertje geel…ik vind het allemaal even leuk, op het moment zwart / wit met een beetje goud, dus mocht je afstand willen doen van je vaas! Dromen en ideeën vormen in je hoofd is heel fijn, zeker onder het genot van zo’n heerlijk broodje!!!

 15. jenske 17 januari 2013 at 13:45 #

  Ah ja, moest je niet weten waar naartoe met je poster! Geen vrees! Wij vangen ze wel op. Met plezier ;).

 16. Ilse 17 januari 2013 at 14:37 #

  En ik denk juist de hele dag…”Ik wil zo’n huis als Anki & Casper”
  Ik ben meerdere keren per dag op je blog te vinden om je ideetjes af te kijken 😛

 17. mireille 17 januari 2013 at 17:44 #

  Ja, lekker dromen over alles anders in huis is heerlijk.
  Wij zijn nu Ziggy ook het huis uit is de hele bovenverdieping aan het herindelen.
  We kunnen weer even helemaal los, zo lekker!

 18. Merel 17 januari 2013 at 21:25 #

  Ik hoorde ooit eens iemand zeggen dat met het willen veranderen van je interieur er vaak nieuwe fases in je leven aanbreken… hopelijk komen er mooie dingen aan!

 19. Marlous 17 januari 2013 at 22:22 #

  Ik zeg: doen. Niets fijners dan een frisse wind (en een ‘change of view’)!

 20. Patrice A. 18 januari 2013 at 12:09 #

  heeeeeel herkenbaar
  meestal ga ik dan ruimen en schuiven
  en verf een muur of twee
  dan zakt de rust weer in
  en die lamp
  tja…. ook mijn lijstje

  dag en fijn weekend!
  Patrice A.

 21. Nienke 18 januari 2013 at 13:23 #

  Ohoh, ik ruik een voorjaarsschoonmaakwoede… ;-D

  Lekker aan toegeven!

  En ondanks dat ik weinig tot niets met goud(kleurig) heb: wat een gave vaas heb je daar staan!

 22. Nienke 18 januari 2013 at 13:25 #

  En die lamp… Voor gaan sparen, NU! (als je dat al niet deed, natuurlijk)
  Wensen zijn er om te proberen te vervullen, en als je iets al zo lang zo zeker weten wilt, dan moet je ervoor gaan. Anders houd je eeuwig spijt.
  En dan kun je maar beter die lamp hebben.

 23. Marieke 18 januari 2013 at 14:07 #

  Alles in huis anders? Hoewel mijn eerste reactie is: waarom?! Je huis is zo mooi en inspirerend (het idee van de bolletejs in de kitcherige kopjes heb ik ook overgenomen.. Kleine wijziging en maakt me zo gelukig, ik blijf er naar kijken). Is mijn tweede reactie: DOEN! Je bent zo creatief en vindingrijk.. Dat kan niet missen! Bij iedere kleine verandering in ons huis maakt mij hart ook een vreugdesprongetje, ik kan niet anders dan het aanraden 🙂

 24. interieur-coosje 19 januari 2013 at 10:55 #

  De plafond versie van Jielde kende ik nog niet… Maar die is prachtig, die zou ik ook wel willen. Je hebt in dit soort lampen ook hele mooie retro modellen. Ik zie ze vaker voorbij komen. Blijven zoeken, kijken en sparen!
  Fijn weekend.

  Stephanie

 25. Jutta 19 januari 2013 at 19:31 #

  Looks so lovely! What are those gold/metallic vases that look like cans?

 26. Tolliez 20 januari 2013 at 20:51 #

  Wij hebben een Jieldé!
  Ruilen tegen de rest van je interieur ;-)?

 27. Marcella 18 januari 2014 at 16:59 #

  Ik heb ook de kriebels dat alles anders moet ik huis! En de Jieldé lamp staat ook al een tijdje op mijn verlanglijst (de staande ‘zigzag’ lamp in het zwart). Heeft er iemand nog tips waar je deze lamp kunt kopen? En bestaan er eigenlijk ook replica’s/lookalikes? Anders wordt het gewoon heel hard sparen 😉

 28. Anki 18 januari 2014 at 18:54 #

  Hoi Marcella, ik heb onze Jieldé gekocht bij vintageroom.nl Replica’s zijn er niet voor zover ik weet, nou ja, misschien zijn ze er wel maar dan lijken ze niet echt goed. Dat wordt dus sparen inderdaad. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.