Woensdag

Ik heb ooit eens op een hele nare manier mogen ervaren dat je heel voorzichtig moet zijn met het delen van vervelende dingen in je leven, vooral online. Daarom is het hier wat stiller de laatste tijd; ik wil geen mensen lastig vallen met verhalen over Mus, die alwéér, of eigenlijk nog steeds ziek is, of met andere nare dingen die spelen. De wereld van anderen lijkt altijd mooier, het gras aan de overkant altijd groener en op internet helemaal. Feit is dat we allemaal gewone mensen zijn, met allemaal onze eigen lasten en problemen, groot of klein. Vandaag dus maar weer eens wat blessings, om de moed erin te houden: een blaadje in hartjesvorm, vastgevroren in een ijspegel, die Wolf me kwam brengen. Een bloesemtak in december. Twee truien voor Mus, in de sale bij H&M en het boek New Dutch Photography Talent 2012, dat ik voor mezelf kocht en waarvan ik bij elke bladzijde die ik omsla, even stil word. Schoonheid is overal om ons heen, de kunst is het te (blijven) zien. Geniet van het decemberweer!

Just some photo’s of our everyday life. Wolf brought me the heart-shaped frozen leaf, so sweet and beautiful. I bought blossom in december, isn’t that odd and wonderful at the same time? Every page of the book New Dutch Photography Talent amazes me; so much talent and love for photography. I bought sweaters for Mus at H&M‘s sale. These cold days before christmas I try to remember that beauty is everywhere around us, it’s up to us to notice or ignore it.

, , , ,

53 Responses to Woensdag

 1. SpoedieZ 16 december 2012 at 22:43 #

  Hè bah, je kindje ziek 🙁 Ik las net in je laatste post dat het inmiddels een beetje beter gaat, gelukkig… maar toch ook nog beterschap voor Mus namens mij!
  En wat jammer dat er mensen zijn die negatief kunnen reageren op je blog/posts/succes… (ik las net een aantal reacties hier, o.a. je eigen antwoord op die van Nienke)…. niet te geloven. Alles wat je doet is juist om blij van te worden. Het inspireert mij telkens weer. Je blog is idd in erg korte tijd groot geworden. Ik snap dat je daardoor minder persoonlijk wordt in je post om jezelf/je gezin te beschermen. Maar ik vind het in ieder geval allemaal reuze interessant wat je meemaakt en met ons deelt.
  Sterkte en succes met alles verder, Anki!

  Liefs, Soraya

  P.S. Coole truitjes van H&M.. ik moet maar gauw eens op de site kijken (als ik niet al te laat ben)!

 2. marlou 19 december 2012 at 10:59 #

  ik zou willen dat meer mensen begrepen dat niemands leven – zelfs niet dat van bloggers die zulke fijne, kleurrijke dingen delen. sterkte met alles, ik hoop dat de blessings snel weer in de overhand zijn, x

 3. nurse martens 19 december 2012 at 12:44 #

  hoi Anki,

  Ik snap dat gevoel van: het gras lijkt altijd groener bij anderen etc etc.
  Ik zit ook regelmatig te zuchten bij mijn eigen verhalen. Niet wetend wat ik nu wél of niet moet schrijven.
  ik hoop dat alles snel helemaal in orde is met Mus.
  X

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.