Koninginnedagtip

Mocht je nog niets te doen hebben deze koninginnedag en in de buurt wonen: mijn moeder doet mee aan de Oranje Kunstroute in ons dorp. Haar huis en atelier is open voor de bezichtiging van haar kunst. Het huis op zichzelf is sowieso de moeite waard, klik hier voor een voorproefje. Er zijn ook Zilverblauw-posters te koop en waarschijnlijk ben ik zelf ook in de buurt. Fijne dag, geniet van koninginnedag!

Today’s Queensdag in Holland, we’re celebrating our Queens mum’s birthday. Fleamarkets everywhere and a lot of fun. My mother‘s house/atelier is open for everyone who wants to have a look, which is absolutely worth it. (look here) Wishing everybody a happy feast!

, , , , ,

9 Responses to Koninginnedagtip

 1. kleurendurf 30 april 2012 at 11:15 #

  Jammer, dat we niet in de buurt wonen. Succes!

 2. helen 30 april 2012 at 12:09 #

  hé, herken ik nou het geboortekaartje van Mus in een werk van je moeder? leuk hoor!
  Fijne dag gewenst!

 3. Roos 30 april 2012 at 15:48 #

  Ik zie een heel stiekeme Mirror Monday in de reflectie van foto #3! Hoop voor veel omzet voor moeder & dochter 🙂

 4. Stephanie 30 april 2012 at 19:33 #

  Wat leuk! Jammer dat ik niet in de buurt woon… 🙂

 5. Marielle van der Ven 30 april 2012 at 20:01 #

  wat een mooie kunstwerken!!

 6. Marielle van der Ven 30 april 2012 at 20:04 #

  ik kijk net even op de site van je moeder. Prachtige kleurrijke kunstwerken. Ik zie net de achternaam van je moeder. Toevallig familie in Helmond wonen?

 7. Yvette 1 mei 2012 at 01:00 #

  Even Australia had a small festival for your Queen a few days ago – http://www.dutchorangeday.com.au/, it was such a beautiful day..

 8. jopie steijn 2 mei 2012 at 11:52 #

  Wat leuk om op deze site terecht te komen.
  Ina zou je me een keertje willen mailen, wat is dat lang geleden meid.
  Ben zo benieuwt hoe het met jou gaat.
  Ik woon nog steeds in middelburg, arnelaan37 4335tb m’burg.
  Do you remeber?? veel liefs jopie

 9. carlijn 2 mei 2012 at 22:17 #

  hoi Anki,

  Via een tijdschrift van Ikea ontdekte ik jouw site, volgens mij zijn we collega’s?? Wat toevallig! Jouw site ziet er echt mooi uit, super mooie foto’s! Hoe gaat ie verder? Ik ben sinds maart weer aan het werk na de geboorte van onze zoon Stan.
  Ik probeer jouw site vaker te gaan volgen! groetjes, Carlijn (PIschool)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.