Blessed…

Blij was ik met…
het voorrecht om samen met mijn liefde posters te kunnen ontwerpen. De support van al mijn lieve bloglezers, bedankt! Met z’n allen lunchen. (ik begin een serieuze avocadoverslaving te ontwikkelen, is dat ernstig?) En de lente die eraan komt, de krokussen zijn er al. Fijne nieuwe week!

I was happy with…
the privilege of designing posters with the man I love. Support from all my lovely blogreaders, thank you so much! Having lunch with my family. (it looks like I’m getting into a serious addiction to avocado, is there a cure for that?) And spring coming up, hurray! Happy new week.

More ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Belinda – Marit – Froukje – Anne – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke – Barbara – Anouk – Linda – Kitty – Zeeuwse mama – Janie – Cristian – Dee Amanda Russel – Jona – Fiene – Danique – Hanneke – Carolien and new participants  Brigitta, Michelle, Annika en Suuswelcome! (ook meedoen, of juist afmelden? Mail me even: anki@zilverblauw.nl)

, , ,

23 Responses to Blessed…

 1. Just a girl 4 maart 2012 at 20:58 #

  Na lang volgen toch ook eens een berichtje!
  Tijdens mijn drukke afstudeerperiode valt het lezen van je blog onder mijn studieafwijkende gedrag. Een heel fijne manier om even mijn zinnen te verzetten.
  Door tijdgebrek zit ik gekluisterd aan mijn computer en ontbreken de, normaal gesproken, vele buitenwandelingen. Vandaag geniet ik daarom extra van jouw foto van de lenteperikelen die zich nu buiten afspelen.
  THANX!

 2. Fienke 4 maart 2012 at 21:08 #

  Ha! Die verslaving heb ik ook: helaas vol vet, maar wel de goeie, stelt dat gerust? 😉

 3. Wendel 4 maart 2012 at 21:23 #

  En ben maar trots op je/jullie zelf, want jullie hebben echt iets moois gemaakt! En volgens mij is er niets mis met een avocado-verslaving zolang je er niet ladingen tacochips bij eet 😉

 4. Danique 4 maart 2012 at 21:37 #

  ahh nee joh, avocado is superlekker dus dat mag best 😉 en al die kleine gekleurde bloemetjes overal, lenteee!

 5. Readkapke 4 maart 2012 at 21:40 #

  Ik heb al zo’n honger, euuh trek!

 6. Belinda 4 maart 2012 at 22:07 #

  Fijne blessings!
  En je kan altijd bij de AA (anonieme avocadisten);-)
  Fijne week, op naar reuzeverkopen!

 7. Froukje 4 maart 2012 at 22:34 #

  Jaaa, ik wil ook! Lente!!!
  Avocado’s heb ik iets minder dan.. Super gezond toch? Niks mis mee, tenzij je ontwenningsverschijnselen gaat krijgen dan…

 8. Suus 4 maart 2012 at 22:49 #

  Hartstikke leuk dat ik erbij sta 🙂 en hmmmm avocado’s heerlijk en gezond xx Suus

 9. bieneke 4 maart 2012 at 23:01 #

  Oh oh die lente!!!
  Kom maar op!!!

  En avocado eet ik gewoon niet genoeg,je brengt me weer op een idee (en ik moet morgen weer boodschappen doen ,dus…)

 10. miek 4 maart 2012 at 23:23 #

  ooohjaaaa, die krokussen staan hier ook! als het maart is, dan ruikt alles weer anders. ik hou van maart! (en van je webshop, goed man!)

 11. Linda 5 maart 2012 at 08:32 #

  Wat een mooie week. De posterwinkel is open, het wordt lente en je hebt een gezellig en lekker familielunchmoment gehad. Love it!

 12. Jona 5 maart 2012 at 08:39 #

  Yep,zoals Wendel zegt;zolang je er geen lading tacochips bij eet, dan kan een avocado geen kwaad lijkt me! Ik heb altijd van dieavocado-periodes. Zo eet ik het nooit en zo eet ik het alleen maar….:)

 13. Jona 5 maart 2012 at 08:39 #

  Yep, zoals Wendel zegt; zolang je er geen lading tacochips bij eet, dan kan een avocado geen kwaad lijkt me! Ik heb altijd van dieavocado-periodes. Zo eet ik het nooit en zo eet ik het alleen maar….:)

 14. Maartje 5 maart 2012 at 10:19 #

  Ha, een avocadoverslaving, die had ik nog niet gehoord. En zo tof dat jullie samen dingen ontwerpen! Lijkt me ook wel wat, maar ik geloof niet dat ik m’n vriend zover krijg 😉

 15. Anouk 5 maart 2012 at 10:40 #

  Dat ziet er lekker uit! Ik zou ook wat vaker uitgebreid moeten lunchen. Ik doe het meestal met de standaard hagelslag boterhammen. Bij jou zie ik altijd zulke lekkere dingen voorbij komen!
  Fijne week!

 16. Nienke 5 maart 2012 at 12:39 #

  Geen verslaving waar je van geniet die je niet blut of moddervet of op sterven na dood maakt, is ernstig te noemen. 😉

 17. Au3 5 maart 2012 at 12:41 #

  Zo fijn voor je, om samen met je liefde zoiets op te kunnen zetten! Ennuh die avocado’s zijn heeeeel erg goed voor je, ik kan het weten, haha, was zelf ook verslaafd. Heel erg goed tegen een hoog cholesterolgehalte…heb het ooit gegoogled om te kijken of het niet slecht voor me was…..

 18. Maureen 5 maart 2012 at 12:46 #

  Gefeliciteerd met je SHOP!
  Ziet er geweldig uit!

  En heerlijk hé al die uitkomende voorjaarsbloempjes….wij genieten er ook zo van!

 19. Debora 5 maart 2012 at 16:39 #

  Dat ziet er heel goed uit Anki, zo leuk dat jullie dit samen oppakken. Ik zou zeggen: eet smakelijk. Ik ken het eigenlijk helemaal niet, maar ik zal mij eens in de avocadowereld gaan verdiepen.

 20. sarapirat 6 maart 2012 at 11:54 #

  lente bloemen!
  fijn fijn fijn!

 21. Kleurendurf 6 maart 2012 at 22:15 #

  Lente! Mooi plaatje!

 22. Lin 7 maart 2012 at 19:03 #

  Je kunt je via mij aanmelden bij de AA (Anonieme Avocadolovers) hoor 😉

 23. 't Gras van de Buren 17 maart 2012 at 13:41 #

  Ik roep al jaren dat er een verslavende stof ik avocado’s zit.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.