Blessed

Wat me blij maakte afgelopen week:
een toevallige neon-compositie in huis, rustig ontbijten terwijl ik GUP lees, (gaaf magazine over fotografie, gekregen van Iris – op mijn toast vegetarische smeerworst van AH, lekker!) een nieuwe spijkerbroek, jawel, een nieuwe spijkerbroek. Niets moeilijker dan een goed zittende, mooie spijkerbroek vinden, vind ik dan. Bij mijn nieuwe zat dit schattige hartje. En babybenen in een maillot, daar word ik ook altijd zeer gelukkig van. Hoe was jullie week?

Komende week ga ik onderstaande lijst opschonen. Meedoen mag nog steeds, stuur me een mailtje voor het overzicht.
More ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara – Anouk – Linda

What made me happy last week:
a coincidental neon-composition, having an easy breakfast while reading GUP (Iris bought it for me as a present, thanks!) a perfect new pair of jeans, yes, I managed to find it and the beautiful heart was attached to it, how sweet! And baby legs, nothing makes me more happy then baby legs, especially in tights. Hope you had a good week sweet blogreaders!

, , , , ,

30 Responses to Blessed

 1. Debora 8 January 2012 at 21:09 #

  En daar ben ik dus pas nog heel gefrustreerd van geworden, dat ik geen goede spijkerbroek kon vinden. Wat voor merk heb je? Gefeliciteerd, en wat een superleuke maillot! Fijne week weer Anki!

 2. JoRg 8 January 2012 at 21:27 #

  Babybeentjes zijn het toppunt van geluk voor moeders. Als er dan een maillot omheen zit, is het helemaal fantastisch!

 3. Belinda 8 January 2012 at 21:41 #

  Oeh, die tas! Hij staat in het geel op mijn verlanglijstje!
  En spijkerbroeken; ik heb er altijd maar eentje, en die is nu toch wel versleten. Pfffff….
  Moet ik weer…. Met de vega-smeer’worst’ heb ik een veel betere verhouding 😉
  Fijne week!

 4. sandra 8 January 2012 at 21:57 #

  Prachtige foto’s!
  Jaaaaa babybeentjes in een maillot, dat is puur moedergeluk. Al vind ik peuterbeentjes in een maillot ook om in te bijten ;o)
  Deze week was er één van storm en zonneschijn. Storm buiten en in m’n hoofd, veel te druk met werk en slecht slapen. Maar gelukkig ook veel mooie momenten samen op de bank met kaarsjes aan en weer eens echt praten.

 5. Eefje 8 January 2012 at 22:00 #

  Die tas is mooi! En ik ben ook fan van Gup. Al vond ik in dit exemplaar best veel moeilijk definieerbaar fotowerk zitten. Ik denk dat de nieuwe Gup al weer bijna uit is trouwens. Enne, die vega-pate heb ik nou nog nooit op, toch eens proberen, wat anders op de boterham 😉

 6. Nikki 8 January 2012 at 22:17 #

  Fijne kiekjes! Ik ben heel benieuwd naar GUP, heb de website alvast
  geopend in een nieuwe tab ;). De vega smeerworst van ah is inderdaad
  echt lekker! Ik kocht ‘m een tijdje geleden voor het eerst en wist
  niet wat ik ervan moest verwachten, maar de smaak is best ‘echt’ :)!

 7. Ilse 8 January 2012 at 22:20 #

  oooh die groene tas op de eerste foto, hebben hebben hebben… waar heb je die gehaald?

 8. mevr. Snoeshaan 8 January 2012 at 22:21 #

  Wat een fijne foto’s!
  Ik word gelukkig van dat bordje van jou, met beestjes, echt heel grappig!
  En babybeentjes zijn altijd goed, maar in een maillot is het nog schattiger!
  Genieten!

 9. Anki 8 January 2012 at 22:21 #

  @Ilse Het is een Cambridge Satchel: http://www.cambridgesatchel.co.uk/
  Duur, maar oehhh, mooi! 😉

 10. mamavanvijf 8 January 2012 at 22:21 #

  Mooie foto’s weer. Ik herken het maillotje. Ligt hier ook in de kast maar er zitten meestal kleuterbenen in. Wat ook best nog altijd schattig is :-). Gup kende ik niet maar het kan niet anders dan een aanrader zijn.

 11. Anki 8 January 2012 at 23:04 #

  @Debora het merk is Maison Scotch, gekocht bij Men at Work. (met korting!)

 12. cowroad 8 January 2012 at 23:55 #

  Ik word zeer blij van die geweldige majot! 🙂

 13. Debora 9 January 2012 at 09:50 #

  Dank je, ik zal eens gauw gaan kijken…

 14. Kleurendurf 9 January 2012 at 10:22 #

  Deze tas! Ik heb op de website gekeken: O, ik wil er ook een!

 15. Zeeuwse Mama 9 January 2012 at 10:25 #

  Lees al een tijdje ‘stil’ mee. Ik vind je kleurrijke foto’s zo leuk, én je initiatief ‘count your blessings’. Heb er vandaag ook een blog over gepost, maar ik kan je emailadres niet zo snel vinden… maar als het goed is kan jij nu mijn emailadres zien?

 16. mireille 9 January 2012 at 11:02 #

  Oeh….ik heb al zo vaak zitten kwijlen bij die tassen.
  Ik vond die van Iris ook echt geweldig.
  En oh wat ben ik toe aan een nieuwe tas.
  Jammer dat er steeds stomme tandartsrekeningen, kapotte auto’s, dure bus abonnementen en andersoortig jammere uitgaven tussendoor komen.
  Zucht…

  En lief, lief, lief de Mus maillot!
  X

 17. tricky 9 January 2012 at 11:10 #

  heerlijke blessings… kan me voorstellen dat je je goed voelt hierbij!

 18. Maartje 9 January 2012 at 11:33 #

  Mooie neoncompositie 🙂 Die smeerworst van de AH was ook altijd mijn favoriet, maar sinds de vegan periode helaas ‘verboden’, jammer! En ik ben m’n blessings even kwijt, moet nog even kijken of ik dat nog ga doen.

 19. Planet Fur 9 January 2012 at 12:26 #

  Heerlijk, die tas. Ik aas er al maanden op, en het begint erop te lijken dat er niets is dat een goed alternatief zal zijn…. Fijne week gewenst!

 20. Hiskia 9 January 2012 at 14:49 #

  Die kinderbenen-in-maillot, daar kan ik ook erg blij van worden 🙂 Ben ook erg blij dat de vakantie voorbij is en alles weer ‘normaal’ is.

 21. Saskia 9 January 2012 at 15:49 #

  Gup is inderdaad een heel gaaf magazine! En van die babybenen daar wordt toch iedereen heel blij van!?
  Fijne nieuwe week weer!
  xoxox

 22. Suzanne 9 January 2012 at 16:30 #

  Goed zeg, van die spijkerbroek. GUP ken ik niet, maar word -als fotofanaat- wel nieuwsgierig. Die vega paté ga ik ook eens proberen. Wens je een vrolijke nieuwe week, Anki.

 23. Martine 10 January 2012 at 09:48 #

  Oh die maillot! Die wil ik ook!

 24. sol 10 January 2012 at 10:07 #

  die maillot zit hier geregeld om hele lange dunne benen (mt 128). ook dan is ie leuk, al is schattig dan niet meer helemaal het woord

 25. Liene 10 January 2012 at 22:57 #

  Dat groene tasje en die maillot …. word ik heel hebberig van 😉

 26. Debora 11 January 2012 at 16:52 #

  Ik kan je wel zoenen: de broek is net binnen gekomen en hij zit perfect. Superbedankt! En dit zonder ellendige pashokjes en opdringerige verkopers.

 27. Noortje 11 January 2012 at 18:00 #

  ohhhh die tas, ik wil hem ook zoooo graag, maar dan in het roze.. zag er zondag nog iemand mee lopen in Amsterdam, heb stiekem een foto gemaakt.. 😉

 28. Jolanda 13 January 2012 at 17:56 #

  Oh, spijkerbroeken. breek me de bek niet open. Zo problematisch. Gelukkig draag ik vaak jurken en rokjes. Prachtige blessings.

 29. Noor 23 February 2012 at 21:21 #

  Mag ik vragen waar je dat oranje krukje hebt gekocht?

 30. Anki 23 February 2012 at 23:15 #

  @Noor bij de Tom Dixon-store in Antwerpen. Als je google-t op Tom Dixon, vind je het vast. Succes!

Leave a Reply