Raising Roses

Bloglezers die wel eens op het rode hartje in de rechterbalk van mijn blog hebben geklikt, weten dat dit er staat voor Roos, mijn lieve blogvriendin wiens man nu al bijna een jaar ernstig ziek is. Kenji lijdt aan acute lymfatische leukemie. Hij heeft onlangs een beenmergtransplantatie ondergaan. De manier waarop Roos, Kenji en hun twee kleine jongetjes worstelen met de ziekte die hun hun leven zo ingrijpend veranderd heeft, maakt dat ik niets anders kan dan meeleven met dit gezin en ze alle mogelijke steun bieden. Roos’ zenlerares Karen Maezen Miller dacht er net zo over en besloot the Roos & Kenji medical fund op te richten. Want kanker houdt nergens rekening mee; niet met twee opgroeiende jongetjes die een vader nodig hebben, niet met een vrouw die haar man soms wekenlang moet missen en niet met financiën. Time to raise roses! Laten we onze krachten bundelen en Roos en haar gezin helpen. Want is dat niet wat we allemaal zouden willen als ons iets dergelijks zou overkomen; geholpen worden? Klik hier om Roos’ blog te lezen, waar je ook de banner vindt die mijn lief Casper maakte en die direct linkt naar de pagina van Karen. Spread the news! 

About my sweet blogfriend Roos and what we can do to help her and her family. Click here to read more. Thank you so much!

, , ,

12 Responses to Raising Roses

 1. Wien 22 november 2011 at 21:49 #

  Wauw. Wat mooi. Ik heb ooit doorgeklikt op jouw brandende kaarsje voor Roos of op die van Daan. En ik ken haar niet, maar ben toch blijven lezen (al reageer ik nooit). Waarom weet ik niet. Of wel. Ik herken veel in wat ze schrijft; ik sta erg dichtbij een gezin dat iets soortgelijks heeft meegemaakt. Hoe dan ook: geweldig initiatief. Ik klik gelijk door.

 2. Esther (@espressie) 23 november 2011 at 09:25 #

  Ik heb even een deel van jouw tekst gepikt om op mijn eigen blog te zetten. Ik ken Roos niet..lees af en toe op haar blog..dus kan het niet zo mooi verwoorden als jij 😉

 3. Hiskia 23 november 2011 at 09:42 #

  Mooi verwoord Anki! Ik heb je plaatje gepikt, bedankt.

 4. Soraya 23 november 2011 at 09:49 #

  Respect!

 5. Marlous 23 november 2011 at 09:59 #

  Ik moet vaak bijna huilen als ik haar blog lees, wat gaat dat gezin door een hel! Hartverwarmende actie.

 6. Soraya 23 november 2011 at 10:15 #

  I’m spreading the news also, het verhaal is hartverscheurend..

 7. De plukker Marina 23 november 2011 at 10:18 #

  Ik heb een kind gehad met kanker ( is genezen verklaard), heel fijn dat jij je er voor inzet!
  En ik kan alleen maar zeggen , doe iets, hoe klein ook, want voor een gezin is elke steun welkom en het is vaak een hel waarvan je achteraf denkt, hoe hebben we dat gedaan, simpel je hebt geen keus.
  Dus van mij ook veel respect!

 8. Suzanne 23 november 2011 at 10:26 #

  Hartverwarmend initiatief. Ik help graag mee.
  En Casper mag weer trots op zichzelf zijn.

 9. Marielle 23 november 2011 at 14:42 #

  jeetje wat heftig allemaal!!

 10. tessa Hop 23 november 2011 at 18:22 #

  vreselijk, zo ziek. dat wens je nooit te hoeven meemaken. ook mij gebeurde het, en verloor mijn vader hieraan. veel te vroeg, al was ik geen klein kind meer. wens roos alle sterkte en kracht, ook al ken ik haar niet. xx

 11. Iris Vank 23 november 2011 at 20:54 #

  Wat een supermooi gebaar Anki en Cas!

 12. Polkadotjes 23 november 2011 at 21:13 #

  Hartverwarmend.
  En oh zo nodig.
  Done.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.