Counted & loved

Ik had een week vol hoogte- en dieptepunten. Grote contrasten. Momenten waarop ik besef hoe belangrijk het is stil te staan bij de mooie dingen die we meemaken. Hier zijn ze weer voor de afgelopen week:
Mus dronk voor het eerst uit een tuitbeker en dat ging prima! Hij wordt zo groot. Natascha (van sponsor Guten Appetit) stuurde me het geweldige boekje ‘The life of mr Mustache’, wat me echt vrolijk maakte. Ik las de nieuwe Milk Deco. Bezocht het concert van jeugdhelden Bush met Casper. (en zag Gavin Rossdale van héél vlakbij, aaah, zie Instagram) En last but not least, de Donna Wilson sjaal die ik won kwam gisteren al aan! Zo heerlijk zacht. Wat maakte jullie blij afgelopen week?

Strange week here, with a lot of nice things, but also some bad news. Makes me aware of my blessings even more. The nice things: Mus started drinking from a cup, he’s growing so fast! Natascha send me the wonderful book ‘the life of mr Mustache‘, a book that made me really happy. I read the new Milk Deco. Casper and I went to see heroes from our youth Bush, Gavin Rossdale was really, really close, aaah!! (follow me on Instagram for more) And last, but not least, the Donna Wilson-scarf I won arrived yesterday. It’s so soft and beautiful!! What made you happy last week?

More ‘Count your blessings’Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle – Marjan – Mickey – Mieke – Margriet – Marieke –
Barbara and new participant Anouk, welcome! (ook meedoen, of juist afmelden? Mail me even, dan kan ik het overzicht bewaren)

, , , , , , ,

33 Responses to Counted & loved

 1. Barbara 20 november 2011 at 16:22 #

  De mooie dingen te benoemen is ook voor mij steeds belangrijker. Apropos mooi, wat heb je op de laatste foto voor een ontzettend mooie t-shirt aan?
  De sjaal is natuurlijk ook fantastisch! Gefeliciteerd!

 2. Maureen 20 november 2011 at 16:27 #

  Wat een blije dingen….
  Groot al van Mus en wat een prachtige beker is het dan ook!
  En de sjaal….GEWELDIG….nu ik hem zo om zie….gewoon voor jou gemaakt =)

  -X-

 3. Merel 20 november 2011 at 17:23 #

  jahaaa…. Gavin… zucht… Treden die weer op? Wat leuk! Ik zag ze ooit (in de jaren 90) in Eindhoven samen met mijn vriendin. Gitaren en een ‘ vette pit’ 😉 Ik denk dat ik NU ga koken en dat oude cdtje aanzet!

 4. Arnika 20 november 2011 at 18:05 #

  AaA Gavin, zo gaaf, ik zag je foto’s al op instagram voorbij komen! En die sjaal,….wow, die is wel erg mooi, en dan ook nog gewonnen ook!

 5. Nathalie 20 november 2011 at 19:23 #

  Geluk zit absoluut -ook- in kleine dingen. Mooi en belangrijk dat je dat ziet.
  Oh ja…. BUSH, ook ouwe jeugdhelden van mij, maar niet naar t concert gegaan.
  Was leuk om je gister, kort maar krachtig, weer ff gezien te hebben.

 6. Sacha (maarnietvangrijs.blogspot.com) 20 november 2011 at 19:43 #

  Dat klinkt heel vervelend, die dieptepunten, sterkte! De sjaal is prachtig en Mr Mustache ziet er ook erg aantrekkelijk uit…..

 7. Janne 20 november 2011 at 19:53 #

  Prachtige sjaal!

 8. Debora 20 november 2011 at 20:08 #

  He bah, slecht nieuws is naar! Sterkte meid, en mooi dat je nog de leuke kanten kan zien. En Bus: dat is lang geleden zeg. Wel errug leuk, wist niet dat de mannen het nog deden ;-).

 9. helen 20 november 2011 at 20:35 #

  oh…fijne grote Mus, fijne sjaal, en oeh…Gavin Rossdale! jum. Hoop dat de minder fijne dingen snel beter worden.

 10. prentje 20 november 2011 at 21:01 #

  Ha, heb Mr Mustache ook besteld. Wilde het eigenlijk al maanden hebben, en nu dacht ik: ik bestel ‘m gewoon. Ben benieuwd wanneer ie binnen komt. Sterkte en geniet van de mooie dingen!

 11. Iris Vank 20 november 2011 at 21:27 #

  Mooimooimooi! En we hadden een zelfde soort week: zou er iets in de lucht zitten? 😉

 12. desiree - vosgesparis 20 november 2011 at 21:33 #

  awwwwwwwww Bush !!! I used to really love them 😉

 13. Matty 20 november 2011 at 22:29 #

  Die tuitbeker, is dat een broertje van de Domoor? Die kunnen wij ook wel gebruiken! Kan ik die ergens kopen?

 14. Matty 20 november 2011 at 22:29 #

  Trouwens heel fijn dat je je in zulke weken op het goede kunt richten!

 15. normal daily chaos 20 november 2011 at 22:44 #

  fijne dingen en hopelijk valt het slechte mee?!

 16. mireille 20 november 2011 at 23:13 #

  Hahahaha….
  snelle Henkie!

 17. Lotte 21 november 2011 at 01:48 #

  Ja, Bush, woehoe!!! Echt jeugdsentiment! Had ze ook graag gezien, maar kon er helaas niet bij zijn… 🙁

 18. Judith 21 november 2011 at 07:53 #

  Wat leuk die tuitbeker, jaloers dat ik dat niet meer als beker kan bebruiken…

  …het doet me trouwens denken aan de domoor die mijn broertje heeft 😉

  …en de Milk dat is echt mijn favoriete inspiratieblad!

 19. anneke 21 november 2011 at 09:45 #

  Ha, ik viel ook meteen voor die tuitbeker en dankzij de scherpe foto heb ik ze al gevonden. (even inzoomen en je kunt het merkje lezen 🙂

 20. Marlous 21 november 2011 at 09:45 #

  Jij hebt ook gewoon die sjaal gewonnen, hoe fantastisch is dat?! Sterkte me de dieptepunten, die horen er helaas ook bij (maar juist dan goed om stil te staan bij de goede dingen in het leven). Succes!

 21. Belinda 21 november 2011 at 10:30 #

  Sterkte bij de dieptepunten, en gelukkig ook hoogtepunten…
  Meneertje Snor kreeg ik dit jaar voor mijn verjaardag, samen met 2 prints!
  Ondanks alles een fijne week!

 22. Maartje 21 november 2011 at 10:56 #

  Vervelend dat het niet allemaal leuk was deze week, maar dat is helaas wel vaker zo hè. Gelukkig heb je toch nog veel moois verzameld. En ik moest even lachen bij Bush: bestaan die nog?! Ik luisterde er vroeger veel naar.

 23. Anki 21 november 2011 at 11:13 #

  @Matty ik heb het merk ff gegoogled en kom hier uit: http://www.kokkie.be/nl/winkel/artikel/i/55648

  @Barbara het shirt is van g-sus, ik heb het al heel lang maar het blijft leuk! 🙂

 24. Aukje 21 november 2011 at 11:16 #

  Leuke blessings en wat een gave sjaal!!

 25. Saskia 21 november 2011 at 13:59 #

  Ja er zijn van die weken dan moet je echt even zoeken naar het mooie.
  Wat een geweldige tuitbeker heeft Mus & jij bent toch wel een bofferd met zo’n mooie sjaal!
  Hopelijk komt deze week de zon er weer een beetje bij!
  xoxox

 26. Marcha 21 november 2011 at 14:33 #

  Wat een mooie kleuren heeft de sjaal zeg! En wat is Gwen Stefani toch een mazzelaar he?!
  Bedankt voor de Lomo tips. Als je laat ontwikkelen plus digitaliseren, dan wordt het dus niet afgedrukt? (even voor de duidelijkheid hoor…voel me best dom haha) Ben bang dat ik het rolletje dat erin zat helemaal verpest heb. Ik had natuurlijk al teruggespoeld, klep open gedaan…en daarna heb ik foto’s doorgeklikt tot zover als ik dacht dat het rolletje was vóórdat ik het toestel opende…en heb ik nu foto’s gemaakt, want ja, volgens mij was het rolletje nog niet vol en dat is zonde natuuuuurlijk 🙂 Ik twijfel nu wel of ik nog meer foto’s moet maken of dat ik het rolletje maar helemaal terugspoel en wegbreng, pfff keuzes!

 27. Liene 21 november 2011 at 14:33 #

  Oei, dat meneer snorrenboek ziet er geweldig uit! En die goede dingen van de week waren bij mij: een bezoekje van een lieve vriendin, een bos bloemen van mijn lief, naar de toneelvoorstelling van zoon kunnen, een lief schoonzusje die oppast, en de washi-tape die ik kocht bij van-mij in Arnhem. Een fijne week voor jullie!

 28. Jolanda 21 november 2011 at 20:07 #

  Oh, dat boek(je) heb ik ook! Geweldig. Toch maar eens kijken of ik Milk in het hoge noorden kan verkrijgen.

 29. hinke 21 november 2011 at 21:22 #

  Morgen gelijk kijken of de Milk er al ligt, heb ik wel zin in! Mooi hoogtepunten, sterkte met de dieptepunten, xxx

 30. Wendel 22 november 2011 at 20:22 #

  Geweldig die Mr. Moustache! En natuurlijk die andere zegeningen (en dan vooral die ene waar je een te gekke donna wilson sjaal won ;-))

 31. Anneke 23 november 2011 at 22:01 #

  ‘t Blijft fijn om hier af en toe een dosis kleur & inspiratie op te snuiven! Graag wil ik meedoen met de ‘Count your blessings’. Ik voel me (na het goede nieuws van afgelopen maandag) wel erg gezegend 😀 !

 32. Kim Welling 24 november 2011 at 17:43 #

  Wat een geluk! Waar ik heel blij mee ben deze week is dat ik zag dat je een onwijs leuk stukje over mijn werk hebt geschreven op dutchdelights, dank DANK! 🙂

 33. Nanami 27 november 2011 at 17:06 #

  Hey Anki,
  Ik ben dan ook mee gesprongen op de kar van de blessings.
  hier kan je mijn eerste vinden!!

  http://villananami.blogspot.com/2011/11/count-your-blessings-1.html

  groetjes!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.