Donderdag

We aten verse broodjes met mozzarella, tomaat & rucola, raapten eieren (één kip overleed eind vorige week, nu hebben we er nog maar twee) en zagen een klein hagedisje, gewoon hier in het bos! Hadden jullie een fijne donderdag?

We ate bread with mozzarella, lettuce and tomatoes, collected eggs from our chicken (one of them died last week, now we’ve only two left) and saw a small lizard. Did you have a nice thursday?   

, , , , ,

25 Responses to Donderdag

 1. Saskia 15 september 2011 at 15:44 #

  Dat is nou een mooie donderdag! Jammer van de kip alleen…
  Hier helaas gewoon op kantoor!
  xoxox

 2. Janne 15 september 2011 at 15:52 #

  Ach wat sneu van de kip!
  Wij hadden een heerlijke zonnige donderdag !

 3. Evil Ine 15 september 2011 at 15:53 #

  Een redelijke donderdag.. altijd heerlijk om van een smsje wakker te worden op je vrije dag 😛
  Voor de rest heerlijk rustig vakantiefoto’s uitzoeken voor een plakboek 🙂

 4. mireille 15 september 2011 at 16:18 #

  HIer zonnige gele nagellak,
  een voor mij hele interessante training,
  gezellig theeleuten met de meisjes,
  en volwassen gesprekken met t middelste kind.
  Prima dagje dus!

 5. zuster_klivia 15 september 2011 at 17:07 #

  Lekker gewerkt vanmorgen, naar de manueel therapeut geweest die mijn heup weer (tijdelijk) heeft gefixt, Vlam heeft vandaag voor het eerst staand kunnen douchen, ik heb net een wijntje ingeschonken. Me dunkt dat dit een prima donderdag is! 🙂

 6. Ingrid 15 september 2011 at 17:32 #

  ja donderdag is altijd mijn lievelings door-de-week dag. bloemen dag bij villa augustus; lekker plukken in de tuin dat verveelt nooit 🙂
  ennuh wat gezellig; eitjes van eigen kip, even beetje wassen en dat doet wolf zo te zien vaker!

 7. Inge 15 september 2011 at 17:34 #

  Ja, ik had een fijne donderdag: met mijn vader de stad in, gezellig op een terrasje gezeten, zoonlief gaat koken, de was die buiten heeft kunnen drogen ruikt weer heerlijk. Wat wil een mens nog meer 😉 Gecondoleerd met jullie kip ….

 8. mama met een twist 15 september 2011 at 17:39 #

  Grappig, ik was me net aan het bedenken wie ik moest bedanken voor deze fijne dag.
  Zo te zien was jou dag ook niet verkeerd 😉

 9. Janne 15 september 2011 at 18:11 #

  Poor chicken! 🙁

  I’ve had a wonderfull thursday! Went shopping. Which wasn’t planned. Those are the most expensive shoppings! 😉

  So now I’m facing kind of a dull weekend…hehe.

  Have a nice weekend!

  PS; that plate is fantastic!!!

 10. Judith 15 september 2011 at 18:53 #

  dat ziet er lekker uit! 🙁 voor de kip, maar een goed leven, heeft ze zeker gehad bij jullie 😀

 11. Caroline 15 september 2011 at 19:15 #

  Ik heb een heerlijke donderdag. Dit is namelijk de donderdag VOOR de vrijdag dat mijn schatje na 4,5 week weer thuis komt. En ik kan niet wachten om hem weer te zien. Al zal hij moe zijn en vast weer een prikkende baard hebben. Gelukkig liet hij me dit keer niet alleen thuis….

  Gelukkig missen de andere kipjes die ene niet zoveel dat ze uit verdriet geen eieren meer leggen.

  Vannacht lag ik wakker (dacht dat ik brand in huis rook -fijn dat home alone!- maar vals alarm) en toen las ik de tweet van Casper om 04.00 uur. Oh ja, nachtvoedingen dacht ik ineens. Nogal een nachtelijke eye opener!

  En ik ‘meet’ je natuurlijk de 24e. Zag bij facebook een bekende naam op de lijst staan. Gezellig.

 12. Chez Chouke 15 september 2011 at 19:35 #

  Leuk he…zo’n beestje gewoon in Nederland! Ik vond eens met kinderen op kamp een ringslangetje. Ik geloof dat ik het nog leuker vond dan zij. Net als dat de Sint dit jaar in Dordrecht aankomt. Raad eens wie er langs de kant staat te zwaaien.
  ♥Judith

 13. Evelyn 15 september 2011 at 20:43 #

  Ik had een heerlijk donderdag! Met een poging tot fotograferen zoals jij, haha! Nee hoor. a. Dat lukt toch niet en b. De batterij was op. Duss.

  als ik mocht kiezen tussen jouw broodjes of een gebakje, dan wist ik het wel..!

 14. hinke 15 september 2011 at 21:30 #

  de laatste plintjes geplakt in huis, lijstjes afgewerkt, boekjes gelezen met Jente, een 9-jarige prik gehaald met Nino en nu lekker relaxen..

 15. Iris Vank 15 september 2011 at 21:39 #

  Fijne dag, wat gaaf die foto van de hagedis! Ik heb er nog nooit een in het wild gezien. Moet toch eens met Casper op safari.

  (Wel naar van de kip trouwens. Zat er een ei dwars?)

 16. bosliefje 15 september 2011 at 21:40 #

  Had vandaag iets minder mensen willen zien: nu pas even tijd voor mezelf! Wel heerlijk zonder jas op het plein gespeeld en genoten van een prachtige voorstelling van Tryater met mijn groep.

 17. carlylikes 16 september 2011 at 00:25 #

  Drukke dag, maar wel veel bergen verzet op het werk. Toch had ik liever in het bos willen zijn..

 18. Jolanda 16 september 2011 at 09:03 #

  Wat een geweldige donderdag!

 19. sillie 16 september 2011 at 09:21 #

  onze donderdag was er een van druk dol en dwaas. pff
  maar wel superfijn en zonnig weer en dat maakt altijd een hoop goed/beter 😀

 20. tessa Hop 16 september 2011 at 14:53 #

  mmm foto’s om trek van te krijgen. behalve dat hagedisje dan. die zie ik ook liever in het bos dan op mijn bord. (het restaurant is trouwens swaen waar de lekkere broodjes heengingen!)(probeer het eens, zo’n lekkere dikke mennoboterham, daar word ik zelf nog elke dag blij van!)

 21. Isabelle 16 september 2011 at 19:33 #

  Bij “Home sweet home” had je het over een binnenkijker ….. keek naar de foto van de aardappelen en zie het busje zeep van HN, love that supermarket!!!!!!

  NU we aan zee zijn zien we ook ontzetend veel salamanders!

  Mooi weekend, Isabelle!

 22. Isabelle 16 september 2011 at 19:34 #

  iK bedoel AH ….. was de naam even vergeten! 😉

 23. Frisky Blue 16 september 2011 at 20:16 #

  De broodjes zien er heerlijk uit! En wat leuk om zomaar een hagedisje tegen te komen! 🙂

 24. nina 17 september 2011 at 13:53 #

  Ik kwam gister nog langs je huis! H. had een verrassingsuitje geregeld: naar een optreden van het Incubate festival in het natuurtheater vlak bij jullie! Wat een gave plek zeg, was er nog nooit geweest maar dit was wel erg bijzonder. Eerst door een met kaarsjes verlicht pad naar het bos strompelen (ik moest me mooi aankleden dus liep daar op hele hoge hakken over een wiebelig donker bospad! ;)), toen hele mooie akoestische optredens in het theater in een donker bos. Zo sfeervol! Ik keek nog naar je uit, wie weet was je er ook maar niet gezien! Volgens mij is het festival nog een paar dagen, echt wel de moeite waard als je de kans hebt en voor jullie natuurlijk vlakbij…

  En nu heb ik heel veel zin in van die lekkere broodjes… (ben al uren op op alleen maar koffie… gauw eten! ;))

 25. Liene 17 september 2011 at 14:23 #

  Ah, wat zielig van de kip! Was Wolf erg verdrietig. En oei, die beker blijft me trekken 😉 Fijn weekend!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.