Makeover!

Na een aantal avonden brainstormen, ontwerpen en ontwikkelen is het zover: de nieuwe vormgeving van Zilverblauw! Dit alles uiteraard met grote dank aan Casper, die mijn ideeën heeft aangescherpt en uitgewerkt.

Wat is er nieuw?
Natuurlijk is het uiterlijk van mijn blog veranderd, maar dat is niet het enige. Elke categorie op mijn blog heeft een eigen button gekregen. Achter de button ‘Our Home’ vind je een pagina waarop je door kan klikken naar foto’s van de verschillende ruimtes in ons huis. Daarnaast is een nieuwe link-pagina (oh, wat volg ik veel blogs, de lijst is nog lang niet compleet!) en een ‘As seen in’-pagina. (Er komen leuke dingen aan op dat gebied!)

Sponsoring
Na veel nadenken, wikken en wegen heb ik besloten beperkt met sponsors te gaan werken. Alleen sponsors die aansluiten op het concept van mijn blog, worden toegelaten. Sponsoring kost geen geld; het is ruilhandel. Zo kunnen niet alleen webshops, maar bijvoorbeeld ook kleine Etsy-winkeltjes sponsor worden. Meer informatie over sponsoring vind je hier, of door op de sponsor-info button in de sidebar te klikken. Ik vind het belangrijk om integer met sponsoring om te gaan; de gesponsorde producten waar ik over blog zijn producten die ik ook zónder de sponsoring leuk vind.
Kinderwinkel Kleine Sam is de eerste sponsor. Over Kleine Sam heb ik al vaker iets geschreven; Wolf staat met een t-shirt van Kleine Sam in Viva Mama en op Kleine Sam’s site. Je vindt in de sidebar een advertentieblokje van Kleine Sam.

Terug naar onze laatste vakantiedagen hier in Zeeland en weer over naar het (blog)ritme van alledag! En om toch nog een beetje aandacht te besteden aan ‘Home sweet home’ op deze maandag; een foto van het brainstorm-bureau hier in Zeeland waar de ideeën voor de nieuwe vormgeving zijn uitgewerkt. De leuke kaarten en regenboogplakband kreeg ik van Marlous.

Casper and I gave my Zilverblauw-blog a makeover. New header, new buttons. Check out the ‘our home’ button and you’ll find a lot of new options. There’s also a new page with ‘links’, and an ‘as seen in’-page. (lots of nice stuff coming up for that page next months!) After some doubt I’ve decided to accept sponsors for my blog. You’ll find them under ‘sponsor’ in the sidebar. Affinity with the content of my blog is necessary to become a sponsor. I do not accept just any sponsor and think integrity is very important when it comes to sponsoring. I’ll translate the sponsor-info page as soon as I’ll find time for it. Now back to our holiday here at sea!

61 Responses to Makeover!

 1. barbara 26 juli 2011 at 15:48 #

  Echt héél mooi geworden Anki!

 2. Noortje 26 juli 2011 at 17:05 #

  in een woord WOW!!
  echt mooi geworden joh..

 3. Carly 26 juli 2011 at 17:37 #

  Het is echt prachtig geworden! Je ‘logo’ + tagline boven, de grotere foto’s, het klikbare huis (leuk idee). Je bent echt een merk geworden :). Nu alleen nog een nieuwe ‘about foto’, want deze is niet meer up to date!
  Ik kreeg opeens veel bezoek via je site..bedankt voor het toevoegen van mijn link!

 4. Bloem 26 juli 2011 at 20:33 #

  Wat een mooie make-over.
  Ik ben een beetje jaloers, zelf knutsel ik maar wat maar dat wordt dan nooit zo mooi als ik in mijn hoofd heb. Het is een feestje om je blog te bezoeken 🙂

 5. Suzanne 27 juli 2011 at 07:06 #

  Mooi en mooi doordacht. Ik blijf je met graagte volgen!

 6. Sonia 27 juli 2011 at 10:54 #

  Ziet er super leuk uit! En je sponsor idee is ook heel erg leuk! Ik mail je z.s.m.
  liefs. Sonia

 7. Judith 27 juli 2011 at 16:10 #

  Wat is het leuk geworden! Mag je trots op zijn.

 8. elianne 27 juli 2011 at 22:11 #

  gefelicteerd met je nieuwe huis, mooi zeg!!

 9. Julia - rock that horse 28 juli 2011 at 22:12 #

  Gefeliciteerd met je nieuwe look – ziet er top uit!

 10. Wendel 29 juli 2011 at 21:39 #

  Ik wil toch ook nog even zeggen dat ik je blog erg mooi vind! Leuk concept hebben jullie bedacht zeg. Ik vind vooral alle aparte buttons heel leuk. Super dus!

 11. Nanami 1 augustus 2011 at 07:48 #

  Het ziet er tof uit!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.