Lomo-saturday


Foto’s met de Diana, (per ongeluk op de nachtstand laten staan) gemaakt bij de oude leerfabriek van ons dorp. Nou is die fabriek al spooky van zichzelf, maar op deze manier gefotografeerd is het wat veel van het goede. Nog meer lomo’s zien? Kijk bij JudithNikkiCasperIrisMireilleMarritAukje. Fijne zaterdag!

Photo’s from the Diana Mini, made at the old leatherfactory nearby. I forgot to turn off the nightmode, so the photo’s turned out to be as spooky as the factory itself. For more lomo-saturday, go check out the blogs of Judith, NikkiCasperIrisMireilleAukje and Marrit. Have a nice saturday!

, ,

6 Responses to Lomo-saturday

 1. Iris Vank 25 juni 2011 at 22:08 #

  Ik vind ze wel echt heel gaaf geworden. Beter dan mijn donkere vlekken. Als er al iets op de foto staat, is bijna niet te achterhalen wat. Buhuhu!

 2. Nikki 25 juni 2011 at 22:37 #

  Ik vind het wel wat hebben :D!

 3. Aukje 26 juni 2011 at 05:50 #

  Jammer is dat, dat je niet zomaar de Leerfabriek in kan, ik vind het een mooi gebouw. De foto’s zijn inderdaad spooky. 🙂

 4. Mama van vijf 26 juni 2011 at 07:59 #

  Ik heb nu eindelijk ook een lomotoestel ter mijn beschikking. Zo’n klein mini-dianatje. Ik ken er nog niks maar volgens moeten daar van die filmrolletjes in. Dus snap ik niet zo goed hoe jij die foto’s zo snel altijd op je pc krijgt. En die fabriek is wel spooky. Denk dat je daar wel leuke fotoshoots kan doen 🙂

 5. Doinja 26 juni 2011 at 09:03 #

  De leerfabriek… voor het eerste gezien op trouwfoto’s van onze buren.. spectaculair! Wil er ook graag een keertje wat foto’s maken. Mooi!

 6. Anne 30 juni 2011 at 19:39 #

  Mooie foto’s! En mooie fabriek ook!
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog – leuk om ook die van jou te ontdekken 🙂
  Fijne donderdagavond!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.