Lomo-saturday

Vandaag weer een keer een Polaroid; een van de Landcamera. Het is lastig fotograferen met deze oude, prachtige camera. Als er teveel op je ‘plaatje’ staat, verandert alles in een grote brij. Daarom heel simpel een krokodil van Wolf op onze witte buitenbank. Dit vage maakt ook wel dat ik het heel gaaf vind, mits het onderwerp dus zorgvuldig is gekozen. Vandaag weer een nieuwe deelneemster aan lomo-saturday, welkom Judith! Judith heeft een Holga gekocht en de resultaten van haar eerste rolletje zijn veelbelovend! Ga dus zeker even kijken op haar blog Bloem-Hartje. Nog meer lomo’s zien? Kijk bij NikkiCasperIrisMireilleMarritAukje. Fijne zaterdag!

Today a Polaroid again, made with my old, beautiful landcamera. It’s not easy to take decent pictures with this camera; they turn out to be blurry and messy, so I had to find a subject with simple, clear shapes like this crocodile. Arty, isn’t it? I actually like it. There’s a brand new girl in lomo-land; welcome Judith! Judith bought herself a Holga and her first photo’s look promising. Go check out her blog for sure! For more lomo-saturday, go check out the blogs of NikkiCasperIrisMireilleAukje and Marrit.

, ,

8 Responses to Lomo-saturday

 1. Evelyn 11 juni 2011 at 14:23 #

  Goed plan inderdaad om gewoon 1 onderwerp te kiezen. Ik ga hetzelfde zo meteen ook maar eens proberen. Nu alleen nog even zorgvuldig een mooi onderwerp uitkiezen 😉 Fijne zaterdag nog!

 2. Mireille 11 juni 2011 at 14:58 #

  Gaaf, t zou een echte mini dil kunnen zijn!

 3. Saskia 11 juni 2011 at 15:42 #

  Wow, het is net een echte kroko! Mooi resultaat!
  Heb vandaag het stof van mijn Polaroid geblazen & een bestelling bij the Impossible Project gedaan voor ons jaarlijks terugkerende traditie van vakantiepolaroids!
  xoxox

 4. hartjebloem 11 juni 2011 at 16:14 #

  Het is zeker een hele mooie foto! …..dat vage vind ik ook altijd mooi!

  SUPERR dat ik erbij sta! ♥

 5. Frisky Blue 11 juni 2011 at 16:28 #

  Wat een leuke foto van de krokodil! Ik heb zelf ook een landcamera en ik herken wat je erover vertelt in dit blogje! Vind het wel leuk om te zien dat deze foto ook een beetje roze is uitgevallen. Bij mij is dat namelijk ook steeds zo 🙂

 6. Aukje 11 juni 2011 at 17:38 #

  Hij lijkt wel echt zo! Gave foto, leuk zo’n camera!

 7. Liene 11 juni 2011 at 18:49 #

  Oei, de krokodil lijkt zo heel echt!

 8. Marrit 11 juni 2011 at 20:40 #

  KUNST! mooi.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.