Home sweet home

Hoewel ‘Home sweet home’ eigenlijk over je eigen huis gaat, maak ik deze week van de gelegenheid gebruik om het binnenkijken in andermans huizen wat te promoten. Ik hou enorm van mooie interieurreportages, vooral als echt iets te weten komt over de mensen die in de gefotografeerde huizen wonen en hun levensvisie. ‘The Selby is in your place‘ is een boek van fotograaf en blogger Todd Selby. De reportages die hij maakt, soms van bekende mensen zoals Philippe Starck en Pharrel Williams, soms van relatief onbekenden, zijn uniek en inspirerend. Ik ben dus ontzettend blij dat ik dit mooie boek, wat al lang op mijn verlanglijstje stond, als verjaardagscadeau kreeg van Iris. Meer zien en lezen? ‘The Selby is in your place‘ is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en via Bol.com. Home sweet home is een initiatief van Barbara, kijk bij haar voor een lijst met alle deelnemers. Meer Home sweet home zien op dit blog? Klik op de button in de sidebar.

Today’s Home sweet home is not about our own home, but about the inspiring home of others. Friend Iris bought me the book ‘the Selby is in your place’ as a birthday gift. A great book from photographer and illustrator Todd Selby. ‘The selby is in your place’ was conceived when Todd Selby began taking portraits of dynamic and creative people – authors, musicians, artists, designers and other cultural tastemakers – in their home environments and posting them on his blog. Nosy by nature, he was interested in seeing how someone’s personal style is reflected in their private spaces. Can be bought at Amazon.com. Wanna see more Home sweet home on this blog? Click the button in the sidebar. For more Home sweet home on other blogs, check Barbara‘s blog.

, ,

11 Responses to Home sweet home

 1. Iris Vank 6 juni 2011 at 17:21 #

  Wat een boek hè? Fijn dat je er blij mee bent!

 2. mireille 6 juni 2011 at 17:46 #

  Weer zo’n top kado!
  Ik vind Todd Shelby geweldig.
  Ben ook helemaal weg van de filmpjes
  op het blog.
  Smullen!

 3. barbara 6 juni 2011 at 18:25 #

  Wat een fijn kado!
  Ik ga eens kennismaken met Todd Shelby. Had er nog niet van gehoord. (kijk en dáárom blog ik zo graag!)

  Home sweet home..

 4. AnnaHillegonda 6 juni 2011 at 19:13 #

  Dat lijkt me een mooi boek! Zet het denk ik ook op mijn verlanglijstje.

  Engelstalige boeken bestel ik trouwens vaak via http://www.bookdepository.co.uk/Selby-is-Your-Place-Todd-Selby/9780810984868

 5. Marja 6 juni 2011 at 19:36 #

  Bedankt voor de tip.

 6. Liene 6 juni 2011 at 20:46 #

  Ik sluit me helemaal aan bij Barbara. Leuke link!

 7. Noortje 6 juni 2011 at 20:48 #

  Ik heb hem ook, zo mooi, ik blijf er van genieten!!

 8. Jolanda 7 juni 2011 at 01:27 #

  Staat genoteerd!

 9. Maartje 7 juni 2011 at 08:23 #

  Hoe fijn is het als anderen precies weten wat ze je moeten geven! Soms is dat bijna nog leuker dan het cadeautje zelf 🙂

 10. Siem 7 juni 2011 at 12:34 #

  Kreeg ik ook voor mijn verjaardag! Mijn 39ste, dus niet piepen over je 30ste, hè 😉 Gefeliciteerd nog!!

  Op de Selbysite staan twee filmpjes, al gezien? Vooral het filmpje ‘Rockaway Taco’ vind ik zo cool. Links in de balk onder ‘Special Projects’. Over hoe je je dromen naleeft en beleeft.

  Gr Siem

  *Jij kon het nieuwe AH-servies ook niet weerstaan, zag ik. Ik ook (weer) niet!

 11. Soraya 8 juni 2011 at 08:17 #

  Gaaf! Bedankt voor de tip, dat boek moet ik ook hebben!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.