Fotokabine-t

Op de valreep; een nieuwe fotokabine-t! Of nou ja nieuw, deze maakte ik toen ik met Wolf in Eindhoven was, hoogzwanger van Mus. Aan de vouwen te zien heeft de foto iets te lang in m’n tas gezeten voordat ik ‘m inscande. Fotokabine-t doet mee aan project Fotokabien, opgezet door Liesbet van twee meisjes in de stad. Er doen steeds meer mensen mee, kijk voor een overzicht van de deelneemsters hier. Wil je ook meedoen? Leuk, je bent welkom!! Voor een overzicht van alle Fotokabine-t’s tot nu toe, klik op de button in de rechterbalk.

A new Fotokabine-t! Wolf and I were in Eindhoven when we took this one, Mus still in the belly. I left the photo in my bag too long, according to the wrinkles. Fotokabine-t’s joining Liesbet’s Fotokabien, click here to see a list of the other participants. Wanna join? You’re welcome! To see all the Fotokabine-T’s so far, click the button in the sidebar.

,

5 Responses to Fotokabine-t

 1. Hiskia 20 mei 2011 at 20:42 #

  haha die Wolf 😛

 2. Iris Vank 20 mei 2011 at 21:06 #

  Lekker lol in een hokkie!

 3. mireille 20 mei 2011 at 23:12 #

  Dolle boel met die Wolf!
  Heb je nu trouwens de film
  “les fabuleux destin d’amelie poulain”
  al eens gezien?

 4. Liesbet 21 mei 2011 at 18:20 #

  Je kan aan je gezicht zien dat je hoog-zwanger was 🙂
  Ik kijk NOG STEEDS uit naar de eerste aflevering met Mus.

 5. Sofie (Pas De Chocolat 13 juni 2011 at 20:51 #

  love it! wat een schattig kind!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.