Lomo-saturday

Vandaag gingen we naar de winkel van Piet Hein Eek. Casper wilde graag het sloophoutbehang kopen voor in zijn nieuwe kantoor/walk-in closet/kleine ruimte bij onze slaapkamer. (waarover later uiteraard meer) Piet’s winkel zit in een oud fabriekspand. Wat een inspirerende plek! Ik heb er een heel lomo-rolletje volgeschoten, volgende week dus wederom foto’s van Piet. Check Casper’sIris’Mireille‘s and Marrit‘s blog voor meer Lomo-saturday.

Today we went to Dutch designer Piet Hein Eek‘s shop. It’s located in an old industrial building, very inspiring and beautiful. Casper bought the wallpaper with scrap wood print for in his new office/walk-in closet/small room near our bedroom. Next week more of this inspiring place. For more lomo-saturday, check Casper’sIris’Mireille‘s and Marrit‘s blog.

, ,

8 Responses to Lomo-saturday

 1. prentje 19 maart 2011 at 17:23 #

  Ha Anki, Prachtige foto’s! Ik heb ook nog even een technisch vraagje: ik probeer al twee dagen in te loggen op Instagram, maar hij blijft maar zeggen dat het een invalid username is. Je username is toch gewoon je e-mailadres? Ik word er een beetje gek van, misschien weet jij een oplossing?

 2. mireille 19 maart 2011 at 18:04 #

  Heeeeele mooie foto’s,
  ik begrijp je enthousiasme.
  Vooral de dubbele vind ik mega gaaf.
  Benieuwd naar de rest!

 3. Hiskia 19 maart 2011 at 19:26 #

  die laatste foto is goed zeg! ziet er uit als een welbestede middag 🙂

 4. Froukje 19 maart 2011 at 19:37 #

  Gaaf, zo’n behangetje. Leuke uitdaging om zo’n kleine ruimte in te richten. Komt vast goed!

 5. Iris Vank 19 maart 2011 at 20:36 #

  Ik was er tijdens de Dutch Design Week en ik was echt onder de indruk. Van de inrichting, van de producten, van het hele concept. Gaaf ook om in die fabriekshal te kunnen kijken hè?

 6. Liene 19 maart 2011 at 21:43 #

  In Eindhoven toch? Ik wil er ook graag een keer naar toe, inderdaad een keer tijdens de Dutch Design week. Ik blijf je lomo’s erg mooi en bijzonder vinden! P.S. Leuke home sweet home afbeelding hiernaast, leuk gemaakt met dat roze embleempje eronder, ik bedoel oranje … Fijn weekend nog!

 7. Kym Maxwell 19 maart 2011 at 21:57 #

  Oh my good ness I am so inspired… what a beautiful place to visit.

  Cant wait to see the wallpaper and love the square outdoor indistrial hutch outside

  thanks for sharing

  xx Kym

 8. Jolanda 21 maart 2011 at 09:12 #

  Wat een prachtig, inspirerend gebouw!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.