Plaid-saturday

Vandaag doe ik niet mee aan lomo-saturday. Ik had me voorgenomen om tijdens ons weekendje weg te gaan fotograferen met mijn Diana, maar ik was zó moe dat ik er niet aan toegekomen ben. Deze week heb ik vooral uitgerust. Volgende week ben ik weer van de partij. Toch lomo’s zien? Check Casper’s, Iris’Mireille‘s and Marrit‘s blog. Vandaag wat foto’s van Wolf, al dan niet verstopt en met zijn vinger in zijn neus.

Child, blanket and rocking chair, always a good combination. I’m not joining lomo-saturday today. I had the intention to take a lot of Diana-photo’s during our weekend off, but was too tired. There are lomo’s nevertheless; at Casper’s, Iris’, Mireille‘s and Marrit‘s blog. Happy weekend to all of you!

, , , ,

7 Responses to Plaid-saturday

 1. Toaske 12 maart 2011 at 18:54 #

  Weer even wat rondgeneusd hier. En omdat ik nog niet zo vaak hier was, was ik ontwetend van de zwangerschap. Ach, al zit die er al bijna op, felicitaties kunnen altijd nog nietwaar? Dus van harte!!! En succes met de laatste loodjes.

 2. sandra 12 maart 2011 at 19:35 #

  Kruip jij ook maar gauw onder een plaid en rust goed uit. Je hebt je energie hard nodig de komende weken.

 3. Iris Vank 12 maart 2011 at 22:02 #

  Wat is het een fijn plaid om onder te liggen/verstoppen hè? Rust ze!

 4. normal daily chaos 12 maart 2011 at 23:02 #

  Doe lekker rustig aan, je hebt je energie hard nodig dadelijk, leuke foto’s toch van je kleine vent!

  groetjes

 5. Marrit 13 maart 2011 at 09:55 #

  Geniet maar heerlijk van je verdiende rust en van het Zijn met een wondertje in je buik, liefs van je lomo-collega.

 6. mireille 13 maart 2011 at 13:57 #

  Heerlijk even zo’n plaid-zaterdag met een vinger in je neus!
  X

 7. Jolanda 14 maart 2011 at 19:29 #

  Waar moet je anders een vinger laten?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.