Count your blessings

Wat me deze week gelukkig maakte: lieve Wolf met knuffel Olaf, onze nieuwe slaapkamer, de twee gekke Donna Wilson-knuffels die me steeds aan het lachen maakten als ik ze zag, ‘s avonds thuis uitrusten op mijn eigen bank, de nieuwe bestemming die ik vond voor alwéér een kapot Bodum-glas (gat in de bodem, serieus, al de derde waarbij dat is gebeurd) en mijn Alice in Wonderland-wereltje. En jullie?

This week I loved my son Wolf and his bear Olaf, our new bedroom, the two strange Donna Wilson-toys that make me smile every time I see them, having quiet evenings drinking hot soya milk, the new purpose I found for my broken Bodum-glass and my Alice In Wonderland-world. And you, what made you happy?

, ,

9 Responses to Count your blessings

 1. mireille 6 maart 2011 at 18:17 #

  Wat doen jullie met die glazen,
  roeren jullie de bodem eruit???
  Man, die suikerpot die vind ik echt geweldig!
  Daar werd ik nou blij van deze week.
  Verder werd ik vandaag erg blij het glas wijn wat
  ik dronk in de zon in de tuin
  en de risotto met bospaddestoelen die Arno vanavond maakte.

 2. tricky 6 maart 2011 at 19:35 #

  en dan noemde je dat leuke behangpapier nog niet… daar word ik ook helemaal vrolijk van!
  leuk!
  vandaag had ik aan de zalige zon al genoeg om blij te zijn, maar kreeg ook nog bezoek van een leuke vriendin en had een interessante babbel…geslaagde dag dus!

 3. prentje 6 maart 2011 at 19:49 #

  Ha, ik ben ook erg van Alice. Heb in Lille nog een vestje gepast met een Alice in Wonderland-stofje, maar die was helaas te klein. Fijn soms toch om weg te duiken in je eigen wereldje en de ‘boze buitenwereld’ even buiten te sluiten…

 4. Jolanda 6 maart 2011 at 20:33 #

  Het nadenken over mijn blessings laten mij beseffen dat ik een een gelukkig mens ben.

  Dank je wel.

 5. Judith 6 maart 2011 at 20:38 #

  Hier ook al een bodum glas gesneuveld, eveneens de bodem 🙁

 6. sandra 6 maart 2011 at 21:29 #

  Die knuffel van Wolf is ook echt ubercute.
  Waar ik deze week blij van werd;
  -van fietsen in de zon (met tegenwind nog wel erg koud)
  -de geboorte van een klein meisje (dochtertje van vrienden)
  -uit eten met lief en al mijn kids

 7. inge 7 maart 2011 at 07:24 #

  een eigen ‘alice’ in wonderlanddochter hebben, een altijd bezige fleurige florence die cello speelt, de zon die de kamer verlicht, een koffie, mooie letters en goedgeschreven woorden, gedachten die je kan uitvoeren of juist weer niet, koken met verse groenten, bakken, vrienden,…
  veel veel veel, maar meestal veel dat je niet kan kopen

 8. fre 7 maart 2011 at 08:05 #

  Doen hoor het bos van Daantje Das. Het is echt leuk, zeker als het weer zo lekker is als gisteren. Bij woody’s kun je lekker even zitten en Wolf spelen!

 9. Debbie 7 maart 2011 at 22:04 #

  I felt happier than usual riding my bike to school in the glorious sunshine. It really set me up for the day and luckily the sunshine continued.
  It really lifts your spirits even when it is still cold.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.