Norman Copenhagen

Van Sinterklaas kreeg ik de Norm 69 lamp van Norman Copenhagen. Deze lamp is verpakt als plat pakket, je moet hem zelf nog in elkaar zetten. Ik las al dat dit een behoorlijk hels karwei zou zijn. Dat bleek waar. Het was dat ik wist dat Casper met de lamp bezig was, anders had ik gedacht dat de wereld diverse malen op het punt stond te vergaan tijdens het montageproces. Maar goed, eind goed al goed, de Norm 69 hangt te stralen in onze keuken. We hebben er een roze draad aangemaakt, net als aan onze eettafellamp. Ben er blij mee!

Sinterklaas bought me the Norm 69-lamp from Norman Copenhagen. It took a whole lot of work to complete the lamp (it needs assembling, this is how I got it – yes, the flat package) but I’m very happy with the final result. We gave the lamp a pink cord, just like our lamp above the table.

, , , ,

15 Responses to Norman Copenhagen

 1. Barbara 19 januari 2011 at 18:16 #

  Die is zeker gaaf!

 2. Marloes 19 januari 2011 at 18:20 #

  Mag ik eerlijk zeggen dat ik de lamp het enige vind wat niet mijn smaak is in je keuken? Ben hier voor het eerst, en ik vind je keuken echt helemaal geweldig! Die vloer, die koelkast, het dienblad, alles! Al die kleuren maar toch ook veel wit, hier word ik nou echt vrolijk van!!! Super!

 3. Nikki 19 januari 2011 at 18:24 #

  Prachtig! Echt geweldig weer :D!!! Mevrouw met de mooie spullekes :)!

 4. Jolanda 19 januari 2011 at 18:54 #

  Mooi, mooi, mooi!

 5. Janne 19 januari 2011 at 19:06 #

  Ooh die is gaaf!!

 6. Monique 19 januari 2011 at 20:07 #

  Geweldig! En die roze draad maakt het af! Ik zag ze laatst ook ergens, toen kreeg ik zin om alle lampen te voorzien van gekleurde draden. Waarom wit als het ook roze kan :-)?

 7. Lies 19 januari 2011 at 20:25 #

  Zo’n mooie keuken! Ben zwaar onder de indruk!

 8. Froukje 19 januari 2011 at 21:46 #

  Wat een gekke lamp!!!

 9. Anki 19 januari 2011 at 22:05 #

  @Froukje hahaha, dat noemen ze nou Scandinavisch design Frouk, zou mooi staan bij jullie ronde stoelen! Hoest verder?

 10. Mrs Strawberry Short-Cake 20 januari 2011 at 08:41 #

  Mooie lamp (bekend gegeven overigens, dat de man zich met de montage van deze lamp bezig houdt), mooie keuken, mooi huis! Erg mooi huis. Op iedere foto. Gewoon perfect.

  Rest mij 1 prangende vraag. Is je huis ook wel eens VIES?? Je weet wel…kruimels, zand cq modder, stof….

  *kijkt even rond in eigen huis*
  … chocopasta op de koelkast, aardappelpuree aan de deurklink, kattenharen OVERAL, rijst en tofu onder de tafel (na het eten, niet zomaar uiteraard)(dat dan weer wel)…

  Stel me gerust!

  Met een vette knipoog,
  Yours sincerely, etc..
  Mrs Strawberry Short-Cake

 11. sonia 20 januari 2011 at 10:22 #

  heel leuk zijn ze en staat mooi in jouw keuken! Ik heb een klein in mijn zoons de slaapkamer http://eraumacasa-sz.blogspot.com/2009/01/pimp-my-room.html
  en in de gang heb ik de normann 03 maar die is zo geel geworden een tegenvallertje!
  http://www.flickr.com/photos/vanderzwaan4/443960892/
  gr. sonia

 12. Jorg 20 januari 2011 at 11:08 #

  Goeie lamp hoor! Ben benieuwd naar een foto waarin die aan is ‘s avonds.
  (Al rode vlekken van de lavendel zeepjes gekregen?)

 13. Anki 20 januari 2011 at 18:08 #

  @Mrs Strawberry Shortcake Ik moest echt hardop lachen om uw (mrs hè?) bericht, dat was niet zo handig want ik zat op mijn werk tijdens een vergadering stiekem op mijn Iphone mijn mail te checken. 😀
  Mijn huis is vaak een enorme puinhoop, meestal zelfs terwijl ik foto’s neem. Staat er gewoon een wasrek ofzo en ligt overal speelgoed. Voor de foto zet ik dat dan ff aan de kant, zodat je het nét niet ziet. Kwestie van fototechnisch inzicht op dit gebied, helaas niet van goed huisvrouwschap, jammerrr. Zal ik je een geheim vertellen? Op de foto’s van onze keuken staat er gewoon vaat in de gootstenen, zó gepositioneerd dat je het nét niet ziet staan. 😉 Dank voor je grappige bericht!

  @Jorg nee hoor, geen vlekken! 🙂

 14. Caroline 21 januari 2011 at 22:23 #

  hahahaha, zo herkenbaar! Ik ren me deze dagen rot door het huis met ‘schatje, wacht maar, ik kom wel even helpen’. Wat is het toch dat mannen zo ongeduldig zijn met klussen. Of gewoonweg LOMP soms. Beetje voorbereiding en behoedzaam te werk gaan scheelt zoveel SCH*LD partijen.

 15. Aurélie 18 juli 2011 at 18:59 #

  ik vind de mand heel mooi en ik wil ze binnenkort ook in mijn nieuwe keuken. ik twijfel alleen ivm de maat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.