Dank u Sinterklaasje!

Sinterklaas wist ons te vinden in ons huisje in Zeeland. Wat werden we verwend!
Van links naar rechts, boven naar beneden:
Casper kreeg het boek ‘Monsters, een bizar bestarium’, met tekeningen van monsters in allerlei soorten en maten. Hij kreeg ook ‘Dorrestijns natuurgids’ en de prachtige kachelpook ‘TAKK’ van Harrie Leenders.
Ik kreeg een ‘Holy Maria-toaster’, waarmee je in je tosti’s een afbeelding van Maria kan maken. (Sintercas-ehhh -Klaas vond dit zelf een enorm grappig cadeau) Verder het boek ‘Zoons’, omdat we vermoeden dat kindje twee ook een jongetje zal zijn, een prachtig bordje van Donna Wilson wat mijn collectie compleet maakt én een lamp van Norman Copenhagen die we in Kopenhagen zagen maar toen niet kochten. Wauw!!
Wolf kreeg een mooie uilenrugzak van Dwell Studio, het Beesten Boek, een glitterstuiterbal, een mooie drinkfles van Blafre-design en een gruwelijke monstertruck met geluid. (We waren samen gaan kijken in de speelgoedwinkel, omdat Wolf nooit weet wat hij wil hebben en toen hij deze monsterlijke auto zag, begonnen zijn ogen te glimmen. Dolblij is hij ermee. En ach, wij leren wel leven met de herrie die dat ding maakt)

, ,

13 Responses to Dank u Sinterklaasje!

 1. Eefje 7 december 2010 at 16:39 #

  Wat een mooie kadoos! Enne; hoe hang je al die mooie bordjes op, of ga je hier gewoon je boterham van eten?

 2. Anki 7 december 2010 at 16:45 #

  @Eefje Dank! De bordjes hang je op met speciale bordenklemmen, moet ik nog even zien te scoren ergens. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, alhoewel ik gezien heb dat ze ook online te bestellen zijn. Wordt vervolgd dus! 🙂

 3. Liene 7 december 2010 at 16:52 #

  Die pook van TAKK vind ik echt super!

 4. daan Rot-de Launay 7 december 2010 at 18:08 #

  Woeehaa lekkere kados!

  het beestenboek is hier ook een dikke hit!

 5. mireille 7 december 2010 at 18:42 #

  Oooh…
  ik ga kwijlen van de lamp.
  Mooi zeg!
  Nu alleen nog in elkaar zetten!
  🙂

 6. Fienke 7 december 2010 at 18:57 #

  Beestenboek is top en Sinterklaas geeft soms fout speelgoed als in monstertruck, dan treft ouders geen blaam, fijn hè.

 7. hinke 7 december 2010 at 19:36 #

  supercadeaus! En ja zo is die sint, komen er opeens dingen in je huis waar je niets mee hebt. Bij ons weet Nino dan pas echt zeker dat het van de sint is, hihi

 8. Iris Vank 7 december 2010 at 20:25 #

  Die Holy Mary broodstempel heeft T eens van mijn zusje gekregen. Maar tot mijn spijt hebben we hem nog nooit gebruikt. Maar de lamp en de boeken en het bord en de monstertruck: wat een verwennerij! (En prachtig Tas-Ka-papier ooknogooknogook!)

 9. Caroline 7 december 2010 at 22:45 #

  Dat is nog eens lekker verwend allemaal! Dat Dwell is ook zo ontzettend leuk. Bij een vriendin van me verkopen ze nu ook de pakjes voor kleintjes van 3-6 maanden…. Hint, hint. De winkel is http://www.puurbeleven.com.

 10. Naomi 8 december 2010 at 12:22 #

  Wow! Wat een superleuk printje met de uiltjes en de boompjes! 🙂

 11. Hiskia 8 december 2010 at 15:20 #

  Wat een stijlvolle Sint! 🙂 en wat boft jouw lief met die Takk van Harrie!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Smeg Obsession…Let’s Talk – fancy a truffle - 13 mei 2016

  […] Sinterklaas bought me the Norm 69-lamp from Norman Copenhagen. It took a whole lot of work to complete the lamp (it needs assembling, this is how I got it – yes, the flat package) but I’m very happy with the final result. We gave the lamp a pink cord, just like our lamp above the table. […]

 2. Smeg Obsession…Let’s Talk – fancy a pink cupcake - 13 mei 2016

  […] Sinterklaas bought me the Norm 69-lamp from Norman Copenhagen. It took a whole lot of work to complete the lamp (it needs assembling, this is how I got it – yes, the flat package) but I’m very happy with the final result. We gave the lamp a pink cord, just like our lamp above the table. […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.