Wiegje

Vandaag heb ik Wolf’s oude wiegje in elkaar gezet, of eigenlijk, vroeg ik aan Casper om het wiegje in elkaar te zetten. Zondag waren we op de Funky Xmas market en daar kocht ik twee dekentjes van het merk Mes. Een wiegdekentje en een iets grotere, voor in een ledikantje of om aan het voeteneind van Wolf’s bed te leggen, ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen. Het idee oude wollen dekens opnieuw te gebruiken spreekt me erg aan en de combinatie met het fluoriserend stiksel vind ik prachtig. Toen ik het dekentje eenmaal in het wiegje zag liggen, vond ik dat het ‘af’ moest dus heb ik maar meteen de mobile opgehangen en wat foto’s gemaakt. Totaal zinloos overigens, want er moet nog een hoop gebeuren aan onze slaapkamer voordat de baby komt.

At the Funky Xmas market where we were sunday I bought two blankets from the Dutch brand Mes. They are made of recycled old blankets. I love them! One of the blankets is for in little baby’s crib. When I saw the blanket in the crib, the hormones took over and so I ended up decorating the complete crib including whale-mobile and stuffed robot.

, ,

16 Responses to Wiegje

 1. Gekakel 15 december 2010 at 18:26 #

  Wta een heerlijk warm nestje voor jullie kleintje op komst!

 2. Judith 15 december 2010 at 18:48 #

  wauw die wolkjes!!

 3. Fienke 15 december 2010 at 19:09 #

  Maar het nestje is mooi klaar!

 4. MUS 15 december 2010 at 19:21 #

  haha, snelle henkie 🙂
  hebben het zelfde schommelwiegje
  ps wolkendekentje = ook tof

 5. mireille 15 december 2010 at 19:40 #

  Super stoer zeg!
  De dekens van mijn opa en oma
  in een mega hip jasje.
  Ik zit me alleen gek te bedenken wat dat geel
  met zwarte Maja de bij ding op de grond
  nou toch is!

 6. Anki 15 december 2010 at 19:44 #

  @mireille Het is een wheelybug, speelgoed voor baby’s. Had ‘m opgeruimd om tevoorschijn te halen tegen de tijd de baby eraan toe zou zijn, maar Wolf vond hem. 😉

 7. daan Rot-de Launay 15 december 2010 at 19:45 #

  Mmmmmmmooi! en de robot is hier ook favoriet!

 8. Janne 15 december 2010 at 20:44 #

  Oooh wel heel leuk zo 🙂

 9. Roos 15 december 2010 at 20:48 #

  Oh, die had ik ook! Voor Kleine Broer – en in een vlaag van postnatele hormonen meteen op MP gekieperd en verkocht. Vorig jaar wilde ik zsm uit de ieniemieniebabymeuk en nu ik ‘m zo lief bij jou zie staan…. spijt…. Ga jij maar lekker ‘voorpretten’ met al dat cutes naast je!

 10. mireille 15 december 2010 at 21:20 #

  Haha..
  Ow gelukkig,
  ik dacht al dat je zelfs je stofzuiger
  een hip design ding was!
  Kan merken dat ik al een tijdje uit de kleine kinderen ben.
  🙂

 11. Mammalien 15 december 2010 at 21:24 #

  Hé dat wiegje hadden wij ook voor jongste. Wel zilver geverfd, maar de dekentjes waren een stuk saaier (wit, creme, en creme)

  Die wolken/schaapjesdeken vind ik ook mooi.

 12. Liene 15 december 2010 at 22:02 #

  Wat een lief wiegje! En dat dekentje is echt super. Wat er op het grote bed ligt ook trouwens! En die walvissen mobile wil ik ook wel boven mijn bed!

 13. Anki 15 december 2010 at 22:16 #

  Dankjulliewel voor al de lieve reacties. Heb ‘t ff nagekeken, mocht er iemand willen weten waarvan de sprei/deken is met wolken die op ons bed ligt, het merk is Gipsy & Spice, ff google-en dan vind je hun site. Ik kocht ‘m destijds bij Loods5, maar weet niet zeker of ze ‘m daar nog hebben.

 14. Iris Vank 16 december 2010 at 11:23 #

  Ik heb hier een paar dekens liggen waarvan ik een sprei wilde maken voor over het daybed. Moet toch eens bij jou komen kijken hoe die dekens aan elkaar zijn gestikt.

  En inderdaad, het hoekje ziet er stylish verantwoord en heel gezellig tegelijk uit. Wat zal baby Zilverblauw zich daar geborgen gaan voelen!

 15. Nienke 16 december 2010 at 13:58 #

  Last van nesteldrang? 😉
  (Het is dat de wieg weer terug bij Marnix’ ouders op zolder gestald is, anders was ik ook al aan de slag gegaan met nieuwe bekleding enz hoor. 😉 Ik snap je helemaal.)
  En het ziet er superstoer uit zo!
  Leuk idee ja, met die stukken van oude dekens!

 16. Dale Smith 16 december 2010 at 21:12 #

  … love the room, the crib, the blanket and THE STUFFED ROBOT. Could you possible let me know where you got the robot?

  Thanks so much.

  Suzanna Dale

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.