Warm winterdekentje

Vandaag een impressie van het andere Mes-dekentje, heerlijk warm bij de Stonestove en een close-upje van onze bookworm, die het dankzij de goedheiligman zwaar heeft gekregen met al de nieuwe boeken die gedragen moeten worden. (onder andere de dikke vegetariër, wederom aanrader, net als de dunne)

Today a photo of the other Mes-blanket and our bookworm.

10 Responses to Warm winterdekentje

 1. Carla 16 december 2010 at 19:27 #

  Leuk zeg, die dekentjes! Ik heb even op hun site gekeken en ben ook erg gecharmeerd van de gordijnen! P.s.: ik had een tijdje terug ook een creabeabui en was iets soortgelijks van plan met oude dekens (tot mijn naaimachine vastliep): bij de kringloopwinkel hebben ze eigenlijk altijd wel leuke vintage dekens en tafelkleden (op de 1 of andere manier zij ze bij ons in het dorp niet zo gewild, alleen door ons ;-))

 2. ilse 16 december 2010 at 19:47 #

  Die dekens zien er echt super uit, maar wat ik me wel afvroeg: zo’n oud deken begint dat na een poos niet erg veel pluisjes af te geven?

 3. Gekakel 16 december 2010 at 19:55 #

  Heerlijk, ik vind dekens ook altijd zo lekker ruiken.

 4. Judith 16 december 2010 at 20:17 #

  wat heb je toch een mooi huis. Ik kan mijn ogen niet afhouden van: dat vogelkleed, dat voskussen, dat kabouterbijzettafeltje, die KAT!!! (zo’n kat hadden wij vroeger ook, oh…ik wil er ook weer een!)

 5. Eefje 16 december 2010 at 21:17 #

  Ohhh *zwijmel*. Je huis is zo gaaf! Erg mooie deken ook. Vind trouwens dat jullie huis perfect zou matchen bij binnenkijken in de 101 woon-ideeen. Die gaan je vast nog vragen 😉

 6. Lucy 17 december 2010 at 10:29 #

  Gave dekentjes hoor en bedankt voor de tip, kende het merk helemaal niet! Fijne cadeautjes zijn boeken voor Sinterklaas hè. Hopelijk heb je zo rond de kerst de tijd om je lekker op de bank tussen de dekentjes en kussens te nestelen en ze te lezen. Enjoy!

 7. Nienke 17 december 2010 at 12:52 #

  Ook dit kleed is weer super!
  Net als het vogelkleed, trouwens.

  Fijn weekend!!

 8. sonia 17 december 2010 at 14:27 #

  via bloesem ben ik hier beland! wat een mooi blog heb je! een prachtig huis en gezin! Vol met inspiratie!
  Bedankt!

 9. Iris Vank 17 december 2010 at 17:01 #

  @Carla Is je naaimasjien vastgelopen op die dekens? Niet te doen dus? Ik ben namelijk nog van plan om toch zoiets zelf te fabriceren en ben al even dekens aan het sparen (inderdaad liggen in O verdacht vaak mooie dekens bij de kringloop) maar vraag me nu af of ik dit mijn naaiapparaat wel aan moet doen.

 10. Liene 22 december 2010 at 10:56 #

  Oh, het vilten vloerkleed vind ik echt heel leuk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.