Bloesem

Gisteren stuurde ik Irene van Bloesem, één van mijn favoriete blogs, een paar foto’s van de kerstversiering in ons huis, naar aanleiding van de ‘Christmas decoration in the homes of Bloesem readers’ oproep. Ik kon me niet voorstellen dat ze er iets mee zou doen, ik bedoel Bloesem, dé Bloesem, wat moet zij nou met mijn foto’s? Maar vandaag klikte ik in mijn lunchpauze achteloos via mijn Iphone op de link naar haar nieuwe post en zag daar ons huis!! Whoehoe, dat is gaaf! Wat een leuke verrassing! Zie hier de volledige post.

Oh my God, we’re on the Bloesem-blog, in the post ‘Christmas decoration in the house of Bloesem readers’. What a great surprise! Click here to see it.

, , , ,

8 Responses to Bloesem

 1. Jolanda 10 december 2010 at 08:34 #

  Ik vind jouw interieur een waar inspiratiebron. En de tuin; zucht, zwijmel!

 2. Nien 10 december 2010 at 10:35 #

  Omdat je er dagelijks in zit, zie je soms niet wat een inspiratiebron (de inrichting van) je huis kan zijn voor anderen, wat een mooie plaatjes het oplevert.

 3. Froukje 10 december 2010 at 16:17 #

  Ik vind het heel logisch dat ze jouw foto’s gebruikt. Mijn niet geoefend oog ziet al dat het gewoon allemaal klopt.
  Hebben jullie trouwens iets aan Wolf’s haren gedaan? Hij ziet er ineens zo anders uit! Geen Cat Weasel meer!!!
  Oehhh. En hoe was de echo???
  Heel veel liefs!

 4. Iris Vank 10 december 2010 at 17:24 #

  Het verbaast me niks. Superleuk!!

 5. MUS 10 december 2010 at 20:05 #

  jaaa tof! 🙂
  was eigenlijk benieuwd naar iets anders… zat je goed met je (in dit geval dan positieve) onderbuikgevoel?? 9-12 😉

 6. Bibi 11 december 2010 at 15:22 #

  Nou ik begrijp wel waarom Irene jouw foto’s wil plaatsen. Super inspirerend allemaal! Krijg helemaal zin om mijn huis ook in kerstsferen te brengen 😉

 7. Irene Hoofs 14 december 2010 at 02:45 #

  Ben het helemaal eens met de andere comments, je huis is prachtig, warm en uniek! Ik vond het superleuk om je op Bloesem te laten zien. Kom volgend jaar nog eens langs 🙂 groetjes uit Kuala Lumpur! Irene x

 8. Liene 14 december 2010 at 13:02 #

  Wow, dat is leuk! Inderdaad heel erg stoer op dé Bloesem website!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.