Broekenslopers

Ik woon in huis met twee broekenslopers. Mijn lief Casper draagt broeken tot ze tot op de draad versleten zijn en er letterlijk gaten inzitten. Mijn zoon Wolf sloopt gemiddeld drie broeken per maand door al het gespeel op zijn knieën. Vandaag zag ik dat ze beiden vol gaten-in-de-broek zaten en was ik het zat. We gingen naar Tilburg met de trein en kochten voor allebei nieuwe broeken. Voor Casper bij de H&M en Men at Work, voor Wolf bij de geweldige winkel Guten Appetit, die vandaag een feestelijke heropening had. Guten Appetit verkoopt voor kinderen schitterende merken zoals Mini Rodini en Bobo Choses. Voor volwassenen verkopen ze kleding uit hun eigen atelier. Ze hebben ook een webshop. Wolf kreeg, naast twee nieuwe broeken, ook nog een muts en shawl. Met in totaal vijf nieuwe broeken moeten de mannen er weer even tegenaan kunnen. Toen we weer thuiskwamen, was er voor mij een pakketje uit Zweden; een Good Morning Carl-print uit de Sammy-Rose shop van één van de bloggers van Dosfamily. Deze print komt op Wolf’s nieuwe zolderkamer. Wolf had ik beloofd dat hij bij thuiskomt zijn én Caspers kapotte broek nóg verder mocht slopen. Aan de foto’s is te zien dat ze de titel ‘broekenslopers’ eer aan doen.

My dear boyfriend and son love to demolish their pants. I need to buy three pants a month for Wolf. Today I couldn’t stand the holes in their pants anymore, so we went shopping. When we came home, their was a package for me from Sweden, a good Morning-Carl print from Sammyrose, one of the Dosfamily-bloggers. Wolf and Casper had much fun demolishing their old pants even more.

, , ,

7 Responses to Broekenslopers

 1. mireille 7 november 2010 at 03:03 #

  Grinnik..
  leuk gezicht de mannen met kapotte broeken.
  Mooie print!
  Groetjes

 2. MUS 7 november 2010 at 10:20 #

  haha, hier ook een kleine broekensloper. broeken gaan de tweede keer incl. retro appel of een ander kniestuk de was in.
  maar wat een superlief appelsetje!

 3. Gijs 7 november 2010 at 18:19 #

  Ja meid, kan het ze ook niet kwalijk nemen… Broeken zien er gewoon vetter uit wanneer ze tot op de draad versleten en ingezeten zijn!

 4. Iris Vank 7 november 2010 at 21:38 #

  Haha, wat gaaf die vandalen in actie!!

  En o-o-o wat een gave poster en wat ge-wel-dig verpakt. Een feest om te ontvangen lijkt me.

 5. Nien 8 november 2010 at 13:47 #

  Hoe gaaf is dat, je broek doelbewust slopen. Maar inderdaad: nooit een oude slopen voordat je nieuwe hebt!

 6. daan Rot-de Launay 8 november 2010 at 15:27 #

  geweldig!!
  en de tijgerrrrr zag ik bij Nina en ik dacht ook meteen: HEBBEN!!
  hihi

  GRrrrrrrr

 7. Marieke 19 november 2014 at 21:33 #

  Aaaaah, wat leuk om te zien… Echt een ukkie-Wolf nog!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.