Eieren rapen

Kippen in de tuin zijn gezellig en verse eieren heerlijk! Wolf vindt eieren rapen erg leuk. Het ei op de rechterfoto heeft een beschadiging, waarschijnlijk heeft er een kip met haar nagel ingeprikt. Wolf onderwerpt het ei aan een inspectie.

The chicken in our garden are sociable and we like our fresh eggs. Wolf loves to go pick up the eggs. The egg on the right picture has damage so Wolf’s inspecting what went wrong. Probably a chicken’s nail is responsible for the damage.

, ,

3 Responses to Eieren rapen

 1. Roos 8 november 2010 at 20:20 #

  Wat een dankbaar Kleuter Taakje! En lekker ook (geen idee hoe écht vers smaakt, want heb nog nooit een eitje uit eigen tuin mogen proeven)!

  p.s. Leuk dat je meedoet met mijn Adventskalender Give Away. Niet om zeikerig te doen (ik zou niet durven bij een zwangere dame!) maar hij is ‘exclusief voor volgers’. Zin om officieel mee te lezen?

 2. Hiskia 8 november 2010 at 20:32 #

  onze kippen zijn dood of verdwenen, nu nog 2 hanen over….ook leuk, maar toch niet hetzelfde 😉 gefeliciteerd met je zwangerschap!!

 3. Nien 10 november 2010 at 20:08 #

  Oh já… kippen! We hadden ze vroeger ook. Behalve dat eieren nooit meer gesmaakt hebben als de eieren van eigen kip, waren het ook heuse levende knuffeldieren voor met name mijn broertje. Die reed met een kar achter zijn skelter met daarin (los!) een kip (steeds dezelfde) naar zijn boomhut in de boomgaard naast ons huis, en een paar uur later kwamen ze samen weer terug.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.