Buikkast

De buikkast is al bij mij sinds ik op mezelf woon. Ik heb hem via marktplaats gekocht en ben hem in Haarlem op gaan halen met mijn eerste autootje. Dat was een Suzuki Swift uit 1987 en als je de achterbank platgooide, kon je er de meest onmogelijke spullen in vervoeren. Heerlijk. Nu was het echter zo, dat de zilveren buikkast niet echt meer bij de rest paste sinds we de stonestove hebben, die een betonnen grijskleur heeft. Daarom heeft mijn lief de buikkast afgelopen week snoepjeslichtroze geschilderd, oftewel middleton pink van Farrow & Ball. Ik vind het prachtig!

I bought this old cupboard for my first house. I found it on marktplaats and drove to the other side of our country to pick it up. It fitted perfectly in my first car. Since we have the stonestove, the cupboard’s color didn’t match anymore. Last week my love painted it Middleton pink, a Farrow & Ball-color. I think it looks so sweet now!

, , ,

4 Responses to Buikkast

 1. Janne 30 oktober 2010 at 10:43 #

  Hij is mooi geworden hoor !! (Maar in het zilver vond ik hem ook erg mooi hoor ;-))

 2. mireille 30 oktober 2010 at 12:49 #

  Ooooh….kwijl!
  Mijn hubby is op dit moment de houten eettafel hoogglans wit aan het schilderen,
  ik had liever ok roze gewild maar daar was ie niet voor te porren 🙂
  Ach…ik vind t allang lief dat ie iedere keer mee gaat in mijn verander drang.
  Geniet van de mooie snoepjesbuik!
  Groetjes

 3. Froukje 31 oktober 2010 at 08:10 #

  Dat is een ander gezicht! Hij lijkt zo op de foto wel van porselein!

 4. Liene 2 november 2010 at 10:10 #

  Hihi, de suzuki swift was ook onze eerste auto! Hier wordt momenteel ook driftig de hoogglans witte verf en mat grijs gehanteerd! Knapt alles zo lekker van op! Op mijn verlanglijstje staat nog altijd eenzelfde witgeverfde vloer als jullie 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.