Leuk!

Gisteren kwam Carla van Iersel fotograferen. Heel erg leuk én gezellig om haar over de vloer te hebben. Zo zie je maar dat het bijhouden van een blog vooral heel veel leuke kanten heeft. (zeg ik vooral tegen mezelf) Carla bracht prachtige bloemen mee, te zien op de bovenste foto. Ik heb snel een rondje door het huis gemaakt met mijn eigen camera, om wat hoekjes die ik had opgeleukt met bloemen vast te leggen. De ‘echte’ foto’s komen waarschijnlijk volgende week; we kunnen niet wachten!

, ,

6 Responses to Leuk!

 1. Liene 28 oktober 2010 at 09:07 #

  Ik ben benieuwd naar de foto’s van Carla …. ik vind die van jou altijd al zo mooi. Ben benieuwd naar haar invalshoek/blik …

 2. mireille 28 oktober 2010 at 09:32 #

  Ben wederom onder de indruk…
  super leuk!

 3. daan Rot-de Launay 29 oktober 2010 at 11:09 #

  Ooooooo, dat meisje en dat bord en …
  Ik verheug mij op de foto’s!
  En o, hoe doen jullie dat toch zo’n mooie inrichting en piekobello opgeruimd. Hier Huize Chaos 😉

 4. Iris Vank 29 oktober 2010 at 11:31 #

  Het meisje is binnen en ze staat er geweldig bij!

 5. Caroline 29 november 2010 at 21:41 #

  Hoi Anki,

  Ik ben maar meteen even op je blog blijven hangen en lees pagina na pagina. Dat meisje met konijntje in haar hand, waar is die van. Ik heb haar gezien op de woonbeurs. Ze had ook ringen bij zich van een porseleinen boomstam met een eikeltje erop. Die paste ik nét niet. Voelde me net de boze stiefzuster van Assepoester die zich in het schoentje probeerde te worstelen. En ik wilde em zóooo graag hebben. Als je de maker voor me weet dan google ik ze nog eens.

  Groetjes,
  Caroline

 6. Sil 23 oktober 2012 at 18:18 #

  Ik ben verder gaan kijken op je blog; heel fijn om de Konijntjes plateau/ kandelaar zó mooi gefotografeerd te zien! Ik vind het een eer 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.