Bloemen en meer

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Carla van Iersel, een fotografe en lezer van mijn blog. Voor een opdracht moet ze een fictieve Elle-wonen cover maken en ze vroeg of ze daar misschien ons huis voor mocht gebruiken. Wij zijn natuurlijk hartstikke vereerd en vinden het super dat er mooie foto’s van ons interieur gemaakt worden. Morgen komt Carla fotograferen. Ik vind dat bloemen in huis nét altijd dat beetje extra geven, dus vandaag ben ik met mijn twee Pol’s Potten vazen naar de bloemist geweest en heb ik ze door hen laten vullen met bloemen. Meestal doe ik dat zelf, maar ik ben natuurlijk geen bloemist en dus pakt het geheel niet altijd uit zoals ik in mijn hoofd had. Ik ben erg tevreden over wat de bloemist ervan heeft gemaakt. Enne, zodra ik foto’s mag ontvangen van Carla, zet ik ze natuurlijk hier op mijn blog.

A while ago, Carla van Iersel, photographer, asked us if she could make photo’s of our house. She has to design a fictive cover for the magazine ‘Elle Decoration’. Today I bought fresh flowers to make our house look extra colorful.

, ,

7 Responses to Bloemen en meer

 1. mireille van ELst 27 oktober 2010 at 06:18 #

  Wouw….mooi zeg!
  Wat geweldig dat er professionele foto’s gemaakt worden van t huis.
  Mijn meisjes en ik zijn ook erg fan van jullie interieur,
  kan me dus goed voorstellen dat ze het gevraagd heeft.
  Heb een leuke dag!

  en o ja….ik denk ook dat het weer helemaal goed gaat komen met onze pubers hoor…
  meestal zijn ze ook gewoon heel lollig 🙂

 2. Janne 27 oktober 2010 at 08:26 #

  Dat is zeker leuk!! En ziet er mooi uit hoor die bloemetjes, erg leuke vazen ook (zijn het wel vazen??)

 3. MUS 27 oktober 2010 at 14:24 #

  benieuwd naar je fotoshootdag, en het resultaat.
  en altijd leuk om door andermans ogen je eigen huis te zien!

 4. Iris Vank 27 oktober 2010 at 15:31 #

  Je huis door de ogen van een fotograaf lijkt me heel bijzonder. Het eindresultaat wordt vast ElleWonen-waardig!!

 5. Iris Vank 27 oktober 2010 at 16:26 #

  Haha, T zegt net na melding van de fotoshoot: geen wonder dat dat kastje in allerijl geschilderd moest worden. 😉

 6. Anki 27 oktober 2010 at 16:29 #

  @irisvank hahaha, ja, dat was wel serieus daarom ja. Je zou mooie foto’s hebben met een misplaatst zilveren kastje, das toch eeuwig sunt! 🙂

 7. Iris Vank 29 oktober 2010 at 11:29 #

  Zéker weten sunt!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.