Los!

Ohhhh, nu het eenmaal algemeen bekend is dat we een kindje krijgen, ben ik los. Heb alleen de afgelopen week al voor een klein fortuin aan iniemini babykleertjes gekocht. Op internet vond ik een webshop die veel kleding van Bobo Choses in de uitverkoop heeft en die kleertjes vind ik geweldig. Meteen voor Wolf een vest besteld. Bovenstaande pakjes van Katvig vind ik ook prachtig, we hebben ze nu in paars en bruin, beide in die zo schattige maat 50/56.

Het krijgen van een tweede kindje is voor ons niet vanzelfsprekend. Wolf was een moeilijke baby. Totdat hij tweeënhalf was, heeft hij meerdere uren per nacht gehuild. We sliepen nauwelijks, waren gesloopt. Het was een vorm van overleven. Pas sinds een half jaar slaapt Wolf door. Er is nooit een medische verklaring gevonden voor zijn slaapproblematiek, al hebben we het volledige reguliere medische circuit én zo ongeveer het halve alternatieve circuit gehad. Niets hielp. Uit wanhoop gaven we bijna alle babyspullen weg, zo zeker waren we ervan dat we dit noooooit meer wilden meemaken. We durfden het simpelweg niet nog eens aan. Maar de tijd heelt alle wonden en in ons hoofd kwam langzaamaan toch ruimte voor nog een kindje, hoewel het een proces was. En nu het eenmaal zover is, zijn we zó blij! Nu nog hopen dat dit kindje wél van slapen houdt….

About buying cloths for our new baby; I love Bobo Choses and Katvig. We had a lot of doubts about having another baby, because Wolf had major sleeping problems during the first three years of his life. We simply were too scared and gave all our babystuff away. But, time made everything all right and now we are so happy! We hope the new baby loves sleeping!

, ,

9 Responses to Los!

 1. Iris Vank 5 oktober 2010 at 18:08 #

  Dat tweede kind van jullie wordt ongetwijfeld geweldig. Zo leuk als Wolf, maar dan met meer slaapfatsoen. 😉 Het kan toch niet erger op dat gebied?

  En die kleertjes hè? Wat een bombarie aan schattigheid. Alleen al daarvoor zou ik wel een kind willen. Bewaar je deze even?

 2. Roos 5 oktober 2010 at 19:06 #

  Heerlijk, die voorpret!
  Bij ons kwam nummer 1 *hoepla gebroken vliezen* 6 wkn te vroeg en waren we helemaal gedeformeerd door een couveusescenario. Pas bij de volgende zwangerschap merkte ik hoe de eerste keer toch wel behoorlijk traumatisch was geweest. En hoewel nummer 2 al bij 29 wkn (!) begon te rommelen, werd hij uiteindelijk met 38 wkn gehaald. Blijkt een compléét ander kind te zijn, in alle opzichten.
  Dusss ik denk dat je nu een klein doorslapertje in je buik hebt hoor ;-P

 3. elianne 5 oktober 2010 at 19:59 #

  gefeliciteerd! geen kind is het zelfde. alleen mijn middelste was een goede slaper. Heb hem altijd ingebakert. Nu is hij de slechtste slaper maar vraagt nog wel eens of ik hem als een sigaartje wil oprollen.

 4. Froukje 5 oktober 2010 at 20:02 #

  We bewaren gewoon onze bakerzakken en als je wil, kun je hans babymans in een knikkerzak stoppen.
  Ravin begon met 6 weken al met doorslapen, Nox komt nu nog om een flesje. Idd. Geen kind is hetzelfde en de tweede is gewoon een ander verhaal wat betreft aandacht e.d. Leukleukleuk!!!

 5. Fienke 5 oktober 2010 at 20:42 #

  Oooh die eerste maatjes zijn zo lief. Ik ben nr. drie in te kleine rompertjes blijven persen tot de drukkertjes het begaven. Zo moeilijk afscheid nemen van dat eerste maatje.

 6. Janne 5 oktober 2010 at 21:10 #

  Wat een enige pakjes!! en inderdaad geen kind is het hetzelfde.. Eerst maar eens lekker genieten van dat groeiende mensje in je buik 😉

 7. Liese Lotte 6 oktober 2010 at 06:52 #

  Hé Ank,

  Kan me voorstellen dat je door het slaapprobleem van Wolf toch lang hebt getwijfeld. Onze angst voor eet en poep problemen zat er bij Bram ook erg in maar zoals iedereen hierboven betaamt is geen enkel kind hetzelfde, iets om rekening mee te houden maar er niet van uit gaan. Moet wel zeggen dat ik meer geniet van Bram als bij Fleur. Denk onzekerheid ofzo die weg is. Mocht je nog dingen nodig hebben als een badje of weet ik het wat……Bram heeft besloten al te gaan staan dus we hebben al wat “baby”dingen achter het schot staan.
  Geniet van de zwangerschap en Gijs is al aan het kijken voor een datum. Misschien 11 oktober al maar we laten het weten.

 8. nina 6 oktober 2010 at 09:31 #

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! En wat een ontzettend leuke pakjes heb je al gekocht (ik heb ook moeite me in te houden met die leuke Katvig-pakjes! Dwz: ik heb me helemaal niet ingehouden ;)). Het slaapverhaal van Wolf klinkt wel erg heftig, ik kan me voorstellen dat zoiets veel indruk maakt en je doet nadenken over een tweede. Zelf denk ik nu elke nacht dat ik voor de zoveelste keer naar de koelkast of wc stommel: hopelijk krijg ik een kindje wat hééél snel doorslaapt… Ik ben ‘s nachts namelijk een totale zombie en vraag me dan echt serieus af hoe ik dat straks moet gaan doen met een kindje dat me uit mijn slaap houdt! Hopelijk zijn wij nu allebei in verwachting van een kleine slaapkop! 😉

 9. Liene 6 oktober 2010 at 15:48 #

  Wat een geweldig nieuws! GEFELICITEERD echt fantastisch! Lekker dat helemaal los gaan toch, vooral doen en heel vaak doen. Trouwens die kleertjes van die deense of zweedse merken zijn het kopen ook echt waard. De jumpsuits vervelen nooit en blijven erg mooi! Het merk bobo choses ken ik niet, ik ga eens kijken! Veel voorpret toegewenst! Dit wordt vast een slapertje, en dan heel veel slapen in die mooie jumpsuits!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.