We gingen naar Kopenhagen en brachten mee…

… heel veel moois! 3 plastic dinosaurussen in felle kleuren van Rice, ze zijn voor Wolf maar stiekem heb ik ze ook een beetje voor mezelf gekocht, ik heb een vreemd zwak voor mooie plastic speelgoeddieren. Een ‘riddermuts’ ofwel katoenen bivakmuts van Katvig voor Wolf, lekker warm voor in de winter. Een houten zwaard voor Wolf van een soort Deense Xenos, waar ook de ridderbellenblaas en de gekleurde gootsteen-ontstopper vandaan komen. Twee glazen met gekleurde kunststof rand van Bodum en een koffiemok van Royal Copenhagen voor Casper. (duur, maar zó mooi, klein kunstwerk echt) Plastic mand van Rice. En dan, oeoeoeh geweldige aankoop, Pigeon Light van Thorsten van Elten, prachtig lampje, hoewel het nu moeilijk is een beeld ervan te krijgen omdat hij nog niet hangt. Tenslotte nog een Buddha vogelvoederhuis van Present time, vonden we ook bij de Deense Xenos voor een schijntje, en een vogelvoedereikel (haha) van Rice. Pffieieieiew! Zijn we verwend, of niet dan? En we hebben nog meer meegebracht, maar dat zijn cadeautjes, dus die volgen later. Tot zover deze übermaterialistische post, nu weer terug naar waar het echt om gaat in het leven; mijn jongetje komt zometeen thuis!

, ,

5 Responses to We gingen naar Kopenhagen en brachten mee…

 1. Janne 18 augustus 2010 at 13:44 #

  Nou jullie zijn leuk geslaagd!! Erg leuke spulletjes allemaal 🙂

 2. angela w 18 augustus 2010 at 17:53 #

  heerlijke aankopen, DIE VOGELLAMP mmmmmm
  I LOVE KATVIG

 3. Nien 18 augustus 2010 at 19:30 #

  Hm, wanneer dingen je vrolijk maken, vind ik een beetje materialisme (op zijn tijd) best kunnen. 😉

  Ben vooral weg van het boeddha-vogelhuisje en de bivakmuts!

  En hee: zo heb je her en der tastbare herinneringen & reminders aan een fijne trip staan/hangen in huis. 😉

 4. Liene 19 augustus 2010 at 07:09 #

  Oh, allemaal erg mooie en blije aankopen. Ik ben zelf helemaal gek op Rice en Katvig! P.S. nog bedankt voor je antwoord op mijn vraag over jullie vloer van een tijdje geleden! Nog een vraagje, hebben jullie daar speciale vloerverf voor gebruikt?

 5. Iris Vank 19 augustus 2010 at 14:29 #

  Érg gaaf al die aankopen! Volgens mij heb ik de Deense Xenos ook ontdekt, maar ik heb er alleen diepvriesbakkies gekocht en niet zo’n onwijs gaaf vogelhuis.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.