Kopenhagen #1

We hebben het goed hier in Kopenhagen. Gisteren aangekomen in een regenstorm zo heftig dat zelfs zij erover blogt; wij waren al bang dat het nooooit meer zou stoppen met gieten omdat de Denen zo laconiek reageerden op de storm. Maar goed, vandaag dus droog en schitterend weer dus we zijn vroeg op pad gegaan met onze fietsen die we meegenomen hebben in de VW caddy van Caspers moeder. Bezoekje aan het Danish Design Centre, de haven, vrijstad Christiania, waar we heerlijk vegetarisch gegeten hebben, en vervolgens weer (even) terug naar het hotel. Zometeen gezellig ergens iets eten met mijn liefje, morgen Deens Design shoppen…

, ,

2 Responses to Kopenhagen #1

 1. Iris Vank 15 augustus 2010 at 17:21 #

  Die bloemenwand heb ik ook gefotografeerd, gaaf hè? En inderdaad, die bouwwerken heb ik gemist bij de hippies. Jammerdebammer.

 2. Manon 14 februari 2018 at 19:05 #

  Hoi,

  Heb je ook leuke tips om te overnachten? In of in de buurt van Kopenhagen?

  Leuk blog, ook die andere, ik heb ze met vel plezier gelezen!

  Groetjes,
  Manon

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.