Tokio!

Hello Sandwich, by zilverblauw

Deze week had ik allerlei plannen voor hier op mijn blog, maar er kwam niets van terecht. Ik had het te druk met mijn werk, (ik werk nog steeds een paar dagen per week, eigenlijk past het niet meer maar ik wil/durf het nog niet op te zeggen) wat Zilverblauw-werk dat afgerond moest worden en Wolf en Mus, die ik straks een week moet missen.

Morgen vliegen Lonneke en ik naar Tokio. Ik ga proberen vanuit daar te bloggen en ben sowieso op Instagram te vinden. Omdat ik merk dat ik mijn Instagram-feed het liefst zo mooi mogelijk wil houden maar ik ook graag dagelijkse plaatjes wil blijven delen, heb ik sinds deze week Snapchat. Als je het leuk vindt om onze reis te volgen, mijn Snapchat-naam is zilverblauwnl. (Of scan hier het plaatje.) Hopelijk tot snel!

p.s. De Tokyo-guide is gemaakt door Ebony van Hello Sandwich, die ik afgelopen weekend ontmoette bij Meet the Blogger. Het handige afspraken-blokje is van Team Confetti en de mooie pen was een cadeautje van Buiten de Lijntjes.

I had so many plans for my blog last week, but none of them worked out as I was too busy with work and my family. Lonneke and I will fly to Tokyo tomorrow. I’ll try to blog when I’m there, I’ll be at Instagram of course and this week we also made a Snapchat-profile to share some pictures of our everyday life, our username is zilverblauwnl, or scan the code here. The amazing Tokyo-guide was a gift from Hello Sandwich‘s Ebony, thanks! Happy weekend.

, ,

9 Responses to Tokio!

 1. Jennifer 8 oktober 2015 at 21:54 #

  Supergaaf! Heel veel plezier samen.

 2. Afke 8 oktober 2015 at 21:55 #

  Wauw Anki, wat ontzettend gaaf dat je naar Tokio gaat. Onwijs leuk. Ik kan je niet volgen via snapchat maar ik denk dat je straks wel foto’s op je blog hebt. Veel plezier!!

 3. Annelies 8 oktober 2015 at 23:38 #

  Veel plezier in Tokio, wat gaaf zeg!

 4. Sarah - Tasting Lifestyle 9 oktober 2015 at 08:04 #

  Wauw! Tokyo staat al zo lang op mijn bucketlist, moet geweldig zijn! Geniet ervan x

 5. Lonneke 9 oktober 2015 at 11:08 #

  Tokyo lijkt me zo gaaf. Heel veel plezier daar samen.

 6. Barbara 9 oktober 2015 at 14:35 #

  Wat gaaf Anki! Heel veel plezier in Tokyo!

 7. Henriet 9 oktober 2015 at 18:25 #

  Hallo Anki,

  Hele goede reis en ben erg benieuwd naar je foto verslag.

  groeten,
  Henriet

 8. Suus 13 oktober 2015 at 15:33 #

  Wat ontzettend gaaf Tokyo! Heel veel plezier daar. Ik heb je toegevoegd op Snapchat, heel benieuwd!

 9. Diana 14 oktober 2015 at 19:18 #

  Hoi Anki,

  Enig idee waar ik dit mooie boekje kan bestellen?
  Deze MOET mee naar Tokyo!

  Thanks!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.