vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

Vandaag was ik samen met Marlous op de vt wonen&design beurs. We zaten in de tuin van het vtwonen-huis, waar we bloglezers hebben ontmoet, fotografie-tips gaven en Brabantse bonbons uitdeelden. Gelukkig hadden we ook nog tijd om over de beurs te lopen om wat foto’s te maken en gezellig te lunchen met blog-collega Souraya en Erika en Maddy van Blogtoday. Bij deze een kleine sfeerimpressie.

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

Wat me opviel is dat er veel groen te zien is op de beurs, vaak gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout. Het lijkt erop dat we allemaal terug naar de natuur willen, vuurtje stokend in onze houtkachel, omringd door planten. Een vleugje jaren ’70 gecombineerd met ‘slow-living’ zoals we dat kennen van o.a. Kinfolk. vtwonen zette een zacht, stoer huis neer, (zacht qua sfeer, stoer qua materialen) Eigen Huis en Interieur verraste met felle kleuren en spiegels, waardoor het haast leek alsof je in een sprookjesfilm was beland. Beide erg inspirerend.

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

Je kunt de vt wonen&design beurs nog bezoeken tot en met zondag. Elke dag zijn er bloggers te vinden in de tuin van het vtwonen-huis, hier kun je lezen wie er de rest van de week is. Op Instagram kun je ons volgen via #explorecreativity. Fijne avond nog!

vt wonen&design beurs, by zilverblauw

Today, Marlous and I visited the vt wonen&design beurs, the Dutch fair for interior design and everything related. Here are some photos I made, to give you a small impression. You can visit the vt wonen&design beurs until October 4th, really worth to check out when you’re around Amsterdam.

p.s. Onze vrienden van the Holy Kauw company zijn ook op de beurs te vinden, vlakbij het vtwonen huis. (Je herkent ze aan hun bijzondere stand) Probeer zo’n lekker taartje als je er bent en luister naar het inspirerende verhaal dat erachter zit. (Echt leuk!)

9 Responses to vt wonen&design beurs

 1. Marie 1 oktober 2015 at 06:40 #

  Mooi! Dat behang met dat groen labyrint is super! Van wel merk zou dat zijn?

 2. dominica 1 oktober 2015 at 16:33 #

  leuk dat je deze impressie foto’s al even wil delen. zo lang geleden dat nog eens op die beurs langs ging .. misschien toch maar eens een bezoekje inlassen met iemand die een huis wil inrichten. altijd leuk.

  ps heb je boek ondertussen ontvangen ! zo leuk ! ben er erg blij mee.

  https://instagram.com/marble_is_the_new_black/

 3. Mariska 1 oktober 2015 at 17:44 #

  Super mooi! Ik ben er dinsdag ook geweest. 🙂

 4. Anki 1 oktober 2015 at 21:24 #

  @Marie ik weet het niet, sorry. Het is uit het huis van Eigen Huis en Interieur en wat ik wel weet, is dat de tijdschriften een paar maanden na de woonbeurs vaak een artikel schrijven over de beurs en daarin ook de producten vermelden. Misschien dus het tijdschrift in de gaten houden? Ik zal ook voor je opletten!

  @Dominica wat fijn dat je blij bent met het boek!

 5. Lola 2 oktober 2015 at 08:59 #

  @Marie: het groene labyrinth behang is van Studio Job: http://www.styleindicator.com/studio-job-x-nlxl-begangcollectie/

 6. Anki 2 oktober 2015 at 09:01 #

  @Lola super, dankjewel!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.