Maart!

maart-zilverblauw, by zilverblauw.nl

maart-zilverblauw, by zilverblauw.nl

Ik kan niet vertellen hoe blij de lente me maakt. Of eigenlijk: hoe blij ik ben dat de winter voorbij is. Vandaag ging ik met de trein naar Amsterdam om te overleggen met wat leuke bloggers over een goed nieuw concept. Ik ging met de trein, dat doe ik bijna nooit en voelde echt als een soort uitje. Op het station kocht ik in de Bruna de nieuwe Frankie. Toen ik naar het restaurant liep waar we hadden afgesproken, rook ik de lente in de lucht.

De twee rolletjes stof zijn van Tas-Ka, ik ga er camerastraps mee maken. Het mooie diamantbakje en memoblokje kreeg ik van lieve Caroline, ze zijn van het merk Kikki-K en Caroline bracht ze voor me mee uit Singapore. Fijne dag allemaal, geniet van de zon!

maart-zilverblauw, by zilverblauw.nl

I’m so glad winter is over. Everything feels better now, even a simple train ride to Amsterdam turns into a nice outing. I bought Frankie magazine at the station. The fabrics are from Tas-Ka, I’m gonna turn them into straps for my cameras. I hope your spring is as nice as ours. Enjoy today! 

11 Responses to Maart!

 1. Marloes Thuis 12 maart 2015 at 17:58 #

  Zucht… ik kom net terug uit Aruba en gelukkig heeft het winterweer plaats gemaakt voor ZON! Ik heb de zon volgens mij letterlijk meegebracht 😉 Leuk gedaan Anki, jouw bovenste foto!
  Zonnige groetjes,
  Marloes

 2. gerhildemaakt 12 maart 2015 at 18:14 #

  Leve de zon! Ik ben benieuwd naar het nieuwe concept.

 3. Fête des Gamins 12 maart 2015 at 21:35 #

  Och… die stofjes zijn zo mooi! En jouw foto’s… heerlijk lente met allerlei nieuws! Moet ik even checken of ik nu wel of niet bij je Instagram schreef dat ik er zalig beddengoed van maakte… en die packaging van hen is ook zooo mooi; ik heb ze zelfs aan de muur hangen 😉 (zie ook hier: http://fetedesgamins.blogspot.be/2015/02/tas-ka.html) Een hele fijne avond, Dina

 4. Lizet 12 maart 2015 at 22:06 #

  Fijn hé! Krijg ineens weer zin om van alles te doen! Komt vast door dat heerlijke zonnetje en die langere dagen… HEERLIJK!

 5. Hanneke 12 maart 2015 at 22:07 #

  Oh ik herken het, echt ZO lekker de lente, de zon! Ondanks mijn gebroken nachten heb ik opeens weer energie, heerlijk!!

  Ben benieuwd naar je nieuwe concept, wat ben je toch goed bezig.

 6. Carla Vaesen 13 maart 2015 at 00:40 #

  Ik ben ook blij met elke zonnestraal die er te zien is,de lente ruikt naar bloemen,naar vers gemaaid gras,naar ver gebakken cake,mijn dochter verjaard deze maand,we gaan we terrasje kunnen doen,genieten van het leven voor het glas ipv van er achter te zitten 😉

 7. wendy | beeldsteil 13 maart 2015 at 07:19 #

  Leuk je gisteren gesproken te hebben, Anki. Wens je een fijne dag! Wendy

 8. Eva 13 maart 2015 at 16:49 #

  Oh die rolletjes stof <3

 9. tessa 15 maart 2015 at 11:29 #

  voel zo met je mee, kijk altijd ontzettend uit naar de lente.
  het maakt me zo vrolijk de zon weer te zien, weer naar buiten te kunnen, langer licht, alle bloemetjes en het groen weer te zien. ik hou echt van de lente. wij verjaren ook allen in de lente! vast niet zomaar.
  fijn weekend! x

 10. mademoiselle fresita 16 maart 2015 at 21:28 #

  wat een prachtig blog heb je, heerlijke foto’s!

 11. Mevrouw Wispeltuut 17 maart 2015 at 21:13 #

  Fijne plaatjes zeg. En ik zat vanmiddag ook heerlijk te genieten in de zon.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.