Sissy-Boy lunch

Sissy Boy lunch, by zilverblauw.nl

Sissy Boy lunch, by zilverblauw.nl

Samen met Lonneke bezocht ik de perslunch van Sissy-Boy bij Pistache studio. Een prachtige, inspirerende plek en schitterende spullen. Leuk om de mensen achter Sissy-Boy eens te spreken en te horen over de inspirerende plannen van dit mooie Nederlandse merk. Ik maakte wat foto’s om jullie ook een kijkje in hun keuken te geven. Fijn (zonnig) weekend alvast!

Sissy Boy lunch, by zilverblauw.nl

I visited Sissy-Boy‘s press lunch with sweet Lonneke and was amazed by the new collection, beautiful colors and inspiring plans of this brave Dutch brand. I took some pictures to show you some of the prettiness. Enjoy the weekend! 

Sissy Boy lunch, by zilverblauw.nl

, ,

10 Responses to Sissy-Boy lunch

 1. CatieMcCartney 13 februari 2015 at 12:07 #

  Heel gaaf! Sissy Boy is toch wel een van mijn meest favoriete merken!

 2. Karlijn 13 februari 2015 at 12:35 #

  Oh dat ziet er fijn uit zeg. Echt een van mijn favoriete winkels. Sinds kort is hun winkel in Magna Plaze vernieuwd en het is echt zo mooi geworden. Fijn weekend!

 3. Eva 13 februari 2015 at 12:41 #

  Je kan vast wel raden wat een van de eerste dingen was die ik deed toen ik weer door Arnhem liep? Juist, Sissy-Boy binnen gaan! Het blijft zo’n heerlijke winkel 🙂

 4. Deborah 13 februari 2015 at 13:37 #

  Ik krijg hier meteen een lente gevoel van! Wat heerlijk! Fijn weekend!

 5. mamavanvijf 13 februari 2015 at 15:09 #

  Ooooh…zo leuk. Beetje jaloers 🙂 🙂 🙂 maar gelukkig kunnen we meegenieten van je mooie foto’s!

 6. Lizet 13 februari 2015 at 16:30 #

  Fijne foto’s weer! En ziet er super uit, ik hou van Sissy-Boy!

 7. Nienke 13 februari 2015 at 19:20 #

  Mooie keuken hebben ze! 🙂
  En ik kan mijn mazzel niet op: pas geleden is er een vestiging in de binnenstad van Amersfoort geopend: in mijn pauze kan ik daar mooi even binnenwippen. Dat is dan onderhand ook vaste prik geworden. 🙂

 8. Elsbet | La Vie Pure 13 februari 2015 at 21:25 #

  Prachtige foto’s, again

 9. Ruth 13 februari 2015 at 22:29 #

  Wouw, wat een mooie plek.

 10. Marloes Thuis 14 februari 2015 at 11:12 #

  Mooie beelden Anki!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.