DDW Bloggerscafé – team Zilverblauw

DDW Bloggerscafé, by zilverblauw.nl

DDW Bloggerscafé, by zilverblauw.nl

Wat was ik trots gisteren, op mijn eigen lifestylebloggersteam in het DDW Bloggerscafé. Een team met leuke, enthousiaste bloggers. De één pas net gestart, de ander al jaren ervaren, naast elkaar aan een tafel. Ontmoeten, ervaren en delen. Het was een fijne, drukke, chaotische en gezellige dag, die veel te snel voorbij ging.

DDW Bloggerscafé, by zilverblauw.nl

Hieronder zie je de chaos die dat teweegbrengt, al die bloggers en bezoek bij elkaar in het café van Coffeelovers. Je ziet ook Daan en Joscha like-stickertjes plakken op de grote DDW-kaart. Mocht je dit weekend nog naar de Dutch Design Week gaan en tips nodig hebben: de kaart in het café geeft een mooi overzicht van alle hotspots.

DDW Bloggerscafé, by zilverblauw.nl

Wat ik ook erg leuk vond, was al het bezoek dat door de dag heen even binnen kwam lopen. Erika en haar meisjes, Ilaria, Marieke met een stel leuke bloggers die hun eigen ‘Een dotje kleur’-bloggerstour organiseerden, Liesbeth en haar dochter, Nicole en Anita en mijn eigen Casper en Wolf. Dat is het bloggerscafé op z’n best: een warme plek waar de online- en de offline wereld elkaar kan ontmoeten en waar iedereen welkom is.

Ik ben zo ontzettend trots op Lonneke, die het gelukt is dit concept in zo’n korte tijd neer te zetten. Wat heb ik ervan genoten. Bedankt lieve bloggers en bezoekers. Bedankt ook supersponsors Stickercompany, &Klevering en Coffeelovers, voor de mooie spullen, cola-light en koffie.

DDW Bloggerscafé, by zilverblauw.nl

DDWBloggerscafe-5

Mijn teamleden maakten (uiteraard) ook blogs over hoe zij hun dag hebben ervaren, er staan er al een heel stel online. Als je hieronder op de naam van de blogger klikt, kom je direct uit op hun DDW-blogpost. Volgend jaar hopelijk weer!

Gabriela
DinaMariandelMilouIrisMarlousFemke – Saskia – Diana – Joscha – Daan en Celesta.

I had such a great day at the DDW Bloggerscafe yesterday. I had the privilege to be the team captain of a great team with lifestyle bloggers from all over the Netherlands and Belgium and boy, I had a great time. If you have the opportunity to visit the DDW (it’s up until sunday) go and check out the fabulous place Lonneke created at Coffeelovers

, ,

15 Responses to DDW Bloggerscafé – team Zilverblauw

 1. Fête des Gamins 24 oktober 2014 at 21:30 #

  O wat was het fijn, een hele dikke dankuwel !!!

 2. Marieke 24 oktober 2014 at 22:38 #

  Het was gezellig in jullie café! Ook complimenten voor Lonneke. Heel fijn om nog even te kletsen. Ik ben alleen altijd een beetje ‘n stuntelaar aan het einde van zo’n dag vol indrukken… Moe dat ik was, pfff! Maar was het waard, het was een heerlijke dag. “Ach, meisje toch…” Moet er nog om grinniken 😉 Fijn weekend! Xx

 3. Nicole 24 oktober 2014 at 22:53 #

  Het bloggerscafé voelde als een warm bad! En volgend jaar gaat mijn planning in ieder geval anders zijn.. 😉

 4. Lemonstale {Janie} 24 oktober 2014 at 23:29 #

  Wat fijn dat het zo’n groot succes was! De eerste keer sinds 7 jaar dat ik er niet bij kan zijn… en ik wilde nog wel zo graag een bezoekje brengen aan het bloggerscafé *snif* Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!!!
  (ook leuk… ik zie mijn manager op 1 van je foto’s staan :D)

 5. Lonneke 25 oktober 2014 at 09:56 #

  Wauw Anki, wat een heerlijk verslag! Ik heb ervan genoten en ben superblij dat je het zo mooi hebt vastgelegd! Dankjewel! xx

 6. MUS 25 oktober 2014 at 10:16 #

  nog eens een dikke merci anki! xx …ooh ddw15 (en dan een midweek ;))

 7. Milou 25 oktober 2014 at 11:17 #

  En jij natuurlijk heel erg bedankt voor de uitnodiging!! Ik heb genoten in ieder geval!

 8. Denise Beckand 25 oktober 2014 at 11:46 #

  Het was erg leuk je eens ‘live’ te ontmoeten na een gezellige dag rondstruinen langs al die prachtige locaties. Petje af voor Lonneke die dit concept opgezet heeft, ik hoop dat het een terugkerend fenomeen wordt!!

 9. Elsbet | La Vie Pure 25 oktober 2014 at 18:46 #

  Super concept!

 10. Anki 25 oktober 2014 at 22:53 #

  @Denise Beckand ik vond het ook superleuk om jullie te ontmoeten!

 11. Anita 26 oktober 2014 at 08:42 #

  Het was idd erg gezellig in het bloggerscafé en leuk jullie ontmoet te hebben.Trots dat jij en Lonneke dit allemaal geregeld hebben en de locatie was ook super!

 12. Marlous 27 oktober 2014 at 21:29 #

  Hahaha, ik denk ‘hé, die heeft dezelfde tas!’ Wat een mooie dag, echt een met een gouden randje. Volgend jaar zeker weer! X

 13. Liza 28 oktober 2014 at 10:21 #

  Wat was het leuk om je nog eens te mogen ontmoeten.
  Groetjes,
  Liza

 14. tessa 10 november 2014 at 10:58 #

  wat een geweldig initiatief. ik herken de leuke plek bij piet hein eek. wij reden er na onze herfstvakantie vanuit belgië heen. ik was er nooit eerder geweest en wilde het zo graag een keer zien daar. menno kent het natuurlijk door zijn brood. de drukte van de dutch design week was overweldigend, maar het was zó leuk om er te zijn. en we aten er na een week slecht belgisch brood eindelijk weer een heerlijke lunch met een stokbroodje van menno.

Trackbacks/Pingbacks

 1. DDW | Graduation Show - Mevrouw Knot - 23 januari 2018

  […] Natuurlijk was er nog zo veel meer moois te zien op de Dutch Design Week! Hieronder vind je een lijstje met de andere bloggers die afgelopen donderdag deel uit maakte van Team Zilverblauw, voor meer DDW verslagen en inspiratie: Diana, Eigenhandig, Enigheid, Femkeido, Fête des Gamins, Googels en Voozels, MaandagDaandag, Mus Handmade, Planet Fur, The Confetti Option, With Love Celesta en Zilverblauw. […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.