Painted driftwood

painted driftwood by Zilverblauw.nl

Onze kinderen vinden het heerlijk hier op het strand in Zeeland en dus zitten we er elke dag een behoorlijke tijd. Afgelopen week verzamelde ik stukjes drijfhout. Op Pinterest (ik stapte eindelijk over mijn aversie heen en heb een account aangemaakt, je kunt me hier volgen als je wilt) vond ik het idee om de verzamelde houtjes te schilderen. Fijn en rustgevend om te doen. Fijn weekend alvast!

Our kids love the beach and so we’re sitting there for quite a while everyday. Last week I collected small pieces of driftwood. At Pinterest (yes, I finally got over my angst and created an account, you can follow me here if you like) I found the idea of painted driftwood. Painting the pieces of wood is a lovely calming thing to do on a summer evening. Happy weekend!

painted driftwood by Zilverblauw.nl

, ,

12 Responses to Painted driftwood

 1. Lisanne 1 augustus 2014 at 13:49 #

  Zoooo gaaf! Echt super! Word er helemaal blij van, prachtige kleuren. Liefs Lisanne

 2. pieke 1 augustus 2014 at 14:04 #

  leuk vakantie vermaak, doen wij ook, of stenen of dennenappels (maar lang niet zo mooi)
  we kwamen terug op een camping waar we 2 jaar eerder ook waren en de beschilderde dennenappels lagen er nog.

 3. Denise Beckand 1 augustus 2014 at 14:04 #

  Heeeeel erg mooi, prachtige kleurencombinaties!!
  Ik heb toevallig vanochtend het recept van de yogurt repen gemaakt met framboos, gedroogde abrikoos en pistachenootjes….kan niet wachten tot vanavond *dessert* 😉

 4. Ruth 1 augustus 2014 at 16:51 #

  Leuk! Ook op het lijstje! En vanwaar de pinterestaversie (helemaal niet nieuwsgierig)?

 5. Karlijn 1 augustus 2014 at 17:16 #

  Een heel leuk idee. En wat hebben jullie een mooie kleuren gebruikt! Leuk dat je aan Pinterest begonnen bent, ik vind het heerlijk om allemaal leuke ideeen tegen te komen en inspiratie op te doen. Fijne avond!

 6. Jenske 1 augustus 2014 at 20:32 #

  Mooie kleurtjes!

 7. Alet Venhuizen 1 augustus 2014 at 21:36 #

  Wat mooi gedaan.
  Leuk om met zo weinig zo iets moois te maken!

 8. Anki 1 augustus 2014 at 22:26 #

  @allen dank!
  @Ruth Pinterest gaat niet altijd netjes om met de originele bronnen van foto’s. Er staat heel veel beeld van mij op Pinterest zonder de goede bronvermelding. Ik vond zelfs ooit een van mijn foto’s terug als logo van een Australische kinderwinkel. Toen ik de winkel mailde, zeiden ze dat ze hadden gezocht naar de fotograaf maar deze niet konden achterhalen, de foto was op Pinterest gevonden. Pinterest heeft een tijdje terug wat aandacht gegeven aan dit probleem en nu is het volgens mij wat beter. Van mij mag iedereen mijn beelden hebben hoor, maar ik vind het wel prettig als er met respect mee wordt omgegaan. ‘Link with love’ is een initiatief waar ik heel erg achter sta: http://linkwithlove.typepad.com/linkwithlove/ Liefs!

 9. Antoinette 2 augustus 2014 at 23:03 #

  Geweldig al die mooi gekleurde stokjes. Wat een leuk idee met een prachtig resultaat!

 10. tessa 6 augustus 2014 at 14:39 #

  wat mooi geworden!

 11. Mariana 7 augustus 2014 at 23:43 #

  Hoi!

  Ten eerste wat een smaak heb jij!! Wow! En zo creatief. Heel leuk om je te volgen. En dan mijn vragen 🙂 met wat voor verf doe je zoiets nou? Maak je de kleuren zelf? En mijn andere vraag was; ik heb ook van die houten kastknoppen en wil er een paar fluor oranje maken. Hoe heb je dat gedaan?

  Gr Mariana

 12. Anki 8 augustus 2014 at 17:16 #

  @Mariana Dankjewel! 🙂 Ik heb de stokjes geverfd met simple acrylverf van Action, de kleuren heb ik zelf gemengd. De koper en neongele kleur zijn acrylverf van een hobbywinkel. Onze kastknopjes hebben we gespoten met een spuitbus, gewoon van de bouwmarkt. Succes!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.