Wednesday

lauragee

luckyboysunday2014

Het alledaagse ritme valt me zwaar na onze fijne Parijs-trip. Mijn werk is ontzettend druk en hoe fijn het ook is dat ik zomaar vrij mocht nemen, (er zitten ook voordelen aan reorganiseren en op den duur ontslagen worden) ik heb duidelijk twee dagen gemist die ik niet zomaar inhaal. Vandaag was ik thuis, samen met zieke, maar ontzettend lieve Mus. Ik had eindelijk tijd om naar de mooie tijdschriften en folders te kijken die we meenamen van Maison&Objet. In het prachtige Lucky Boy Sunday-tasje zat een nog mooier foldertje waarvan ik de achterkant zó zou willen inlijsten.

marimekko-kopje

It’s hard to blend in the everyday life again, after our great trip to Paris. I’m really busy at work, trying to regain the hours I’ve missed, but it seems an impossible task. Today I spend at home with a sick, but very sweet Mus. I finally had some time to take a look at all the beautiful stuff we brought home from Maison&Objet. The bag and gorgeous ‘Lucky’-booklet are from Lucky Boy Sunday, I love their new collection.  

unstationary + eiffel tower polaroid

Ik ben een beetje verliefd op de Polaroid die ik maakte in Parijs. I kind of fell in love with this Eiffel tower-Polaroid I took in Paris.

luckyboysunday

Van lieve Hennie en Jacqueline van Buiten de Lijntjes kreeg ik een A4-print van Laura Gee’s Fuck Off-cheetah, het is een van mijn lievelingsprints. Het koffiekopje van Marimekko komt ook van Buiten de Lijntjes. Op het broodje zit avocado-ei salade, één van de eerste recepten die ik hier op mijn blog postte en nog steeds favoriet. Ergens op internet las ik dat bosuitjes opnieuw gaan groeien als je de ‘kontjes’ bewaard en in het water zet, het lijkt te lukken. Fijne avond allemaal!

The sweet people behind one of my favorite online shops Buiten de Lijntjes send me a copy of Laura Gee’s Fuck Off-cheetah, size A4 . I already owned a postcard, which I loved, but the print is even better. The Marimekko-cup was a present too. Somewhere on the internet I read about scallions regrowing after being chopped down their roots, so that’s what (I hope) is happening on the last picture. (Pop your cut scallions in a glass of water and they regrow) I love scallions in avocado-egg salad, one of my first recipe’s, check it out here. Happy wednesday evening!

, , ,

17 Responses to Wednesday

 1. Lisanne 29 januari 2014 at 21:01 #

  O ja ik ken het gevoel. Pff deze donkere dagen helpen ook niet mee! Maar op naar het voorjaar! Groetjes Lisanne

 2. pieke 29 januari 2014 at 21:42 #

  ah, dat heb ik ook gelezen, maar ik vergeet het steeds. vandaag weer de uiteindes weggegooid..

 3. Anne 29 januari 2014 at 21:42 #

  Oh, ik ga volgende week ook een paar daagjes weg en verheug me er zo op! Wat een prachtige kleur heeft jullie kast, trouwens 🙂

 4. Marieke 29 januari 2014 at 21:52 #

  Wat grappig van die bosuitjes! Veel beterschap voor lieve Mus. X

 5. Readkapke 29 januari 2014 at 22:08 #

  Fijne avond!

 6. Dina 29 januari 2014 at 23:02 #

  Dat van de lente uitjes doe ik ook wel eens. Kan trouwens ook met prei! (Daar komen uiteindelijk prachtige bloemen uit!)

 7. Busymaker 29 januari 2014 at 23:22 #

  Above all, the sandwich looks amazing! Hahah, I never miss the food details :))

  Also liked the fuck off cheetah :))

 8. Mireille 30 januari 2014 at 08:44 #

  Ik dacht even dat jullie zelf een nieuwe kaart hadden gemaakt, had zo gekund! De polaroid is geweldig!

 9. Karlijn 30 januari 2014 at 08:47 #

  Oh wat heeft de kast een mooie kleur, heerlijk mooi roze. Pff ik ken het gevoel dat na een fijn en mooi tripje het des te lastiger is om weer aan het werk te gaan. Gaat het beter met Mus?
  En wat een mooie achterkant van dat foldertje zeg, eentje om in te lijsten!

 10. Pieni lintu 30 januari 2014 at 11:10 #

  Beautiful!

 11. Elze 30 januari 2014 at 16:08 #

  Ondanks dat ik zelf een vrij kleurloos interieur heb vind ik jouw foto’s echt top! Super vrolijk en fris en die cheeta print is geweldig! Ik zet de kontjes van de lente ui ook altijd in het water, na 1,5 week heb je nieuwe lange stengels. Nooit meer nieuwe kopen dus!

 12. Flaviena 30 januari 2014 at 17:10 #

  Prachtige foto’s, ik moest ff giechelen bij die cheetah poster 🙂 haha hij is erg leuk

 13. tessa 30 januari 2014 at 20:53 #

  fijne mooie foto’s weer anki, van alle bijzondere spulletjes.
  prachtige foto’s ook van parijs!
  wat geinig van die bosuitjes. daar had ik echt nog nooit van gehoord. ga het ook eens proberen!

 14. Polly 31 januari 2014 at 15:01 #

  Always the prettiest shades of colour in your home and always with the freshest of greens, I love this blog everyday feels like spring (and I’m longing for spring now).

 15. Stephanie 31 januari 2014 at 19:53 #

  Lucky Boy Sunday is prachtig! En die foto van het foldertje ook 🙂

 16. Ilse den Besten 4 februari 2014 at 13:26 #

  Ben erg benieuwd of het werkt met de bosuitjes! En hoe vaak dan; ik eet ze nogal graag dus dan zou ik een eigen kwekerijtje kunnen beginnen in de vensterbank 😉

 17. Lilla 5 februari 2014 at 13:10 #

  lovely photos!!! I love aaaall of the things on that white shelf :)))
  xxx,
  Lilla
  http://lilycupcake.blogspot.com

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.