Let it snow!

letitsnow

Let’s hold each other tight this Christmas.

Dit jaar werk ik, hoogstwaarschijnlijk voor het allerlaatst, allebei de kerstdagen. Vandaar twee regels uit het kerstliedje wat ik het leukst vind om te zingen: ‘Let it snow’. De allermooiste kerstwensen voor jullie allemaal, geniet ervan!

This Christmas I’m working, probably for the last time ever. Therefore two lines from the Christmas-song I love to sing most, ‘Let it snow’. Have a lovely Christmas sweet blogreaders!

, , ,

6 Responses to Let it snow!

 1. tinajo 25 december 2013 at 13:04 #

  You too! Here in my parts of Sweden all the snow has melted and the rain is poring down, still very cosy though. 🙂

 2. 'm(i)e' 25 december 2013 at 14:03 #

  fijne kerst!

 3. Doris 25 december 2013 at 15:15 #

  Ah, die regels brengen herinneringen terug aan die winterse nacht dat ik me uit de armen van mijn lief van toen had losgeworsteld en op de fiets naar huis zat. Toen zongen deze zinnen door mijn hoofd. En ze waren nog waar ook: geen kou gevoeld die rit 🙂

 4. Patricia 25 december 2013 at 15:47 #

  Mijn vriend werkt ook met de kerst.
  Hier in Hongarije was het vandaag 11 graden.
  Fijne kerst!

 5. Readkapke 25 december 2013 at 20:06 #

  Ik vond met kerst werken altijd wel leuk, maar toen had ik nog geen kinderen. Hopelijk blijft er ook nog wat fijne tijd/ energie met/voor je gezin over!

 6. sarapirat 26 december 2013 at 16:33 #

  fijne kerst,
  het ziet er heel gezellig uit bij jullie, de kachel, ohohoh, mooi!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.