Yvestownfair 2013

yvestownfairposter

Komende zaterdag is het weer zover: de Yvestownfair 2013. We zijn volop met de voorbereidingen bezig. Er liggen nieuwe kaarten bij de drukker die ik zal presenteren op de fair. Verder natuurlijk al onze posters en kaarten voor speciale fair-prijzen en limited edition prints van een aantal van mijn foto’s. Het lijkt mij hartstikke leuk om jullie daar te zien! Yvonne beschrijft komende week de voorbereidingen voor de fair op haar blog, volg het hier. Graag tot zaterdag!

The Yvestownfair 2013 is almost there and I’m really busy with the preparations. We send new postcards to the printer, fingers crossed they’ll arrive before saturday. At my booth you’ll find all our posters and cards with fair-discounts and a few limited edition prints of some of my photo’s. I’m really looking forward to see all of you there. Yvonne keeps us all up to date about the fair preparations on her blog, click here to read it. 

,

12 Responses to Yvestownfair 2013

 1. Stephanie 2 september 2013 at 18:42 #

  Ooooh wat klinkt dat gezellig! Ik kan er jammer genoeg niet bij zijn, trouwdag van mijn ouders wordt gevierd dan. Ik ben wel reuze benieuwd naar je nieuwe kaarten en de limited edition prints van je foto’s. Laat je fie ook op je blog zien? Veel plezier zaterdag!

 2. Loes 2 september 2013 at 18:56 #

  Oh wat jammer dat ik niet in Nederland ben, anders was ik graag, heel graag langs gekomen. Fijn dat je moeder weer uit het ziekenhuis is. Geniet dit weekend!

 3. Karlijn 2 september 2013 at 19:03 #

  Zo leuk! Ik kom hoor 🙂 Vorig jaar kon in jammer genoeg niet, dus ik ben heel blij dat ik er nu bij kan zijn. Ik ben benieuwd naar je limited edition foto’s!

 4. Milou 2 september 2013 at 19:47 #

  Wat fijn nieuws over je moeder. Nu genieten van de voorbereiding voor de Yvestown Fair! Ik kom zeker een kijkje nemen.

 5. Chrissie en Heidi 2 september 2013 at 20:15 #

  Wij komen ook!!! We hebben er zin in 🙂
  Het weer lijkt heel prima te worden!!

 6. tinajo 2 september 2013 at 21:17 #

  Sounds like fun!

 7. Anneke 2 september 2013 at 22:25 #

  Kan er helaas niet bij zijn deze keer! 🙁
  Heel veel plezier Anki!

 8. Marieke 2 september 2013 at 22:34 #

  Als het me ook maar even lukt… dan ben ik van de partij! Veel succes en plezier met de voorbereidingen!

  Liefs,
  Marieke

 9. Femke 3 september 2013 at 12:47 #

  Heeeel veel succes! Ik kan er helaas niet bij zijn 🙁
  x Fem

 10. liesbeth 3 september 2013 at 19:41 #

  veel plezier daar iedereen!

 11. Judith in Wonderland 4 september 2013 at 13:01 #

  Heel veel plezier zaterdag! Even flink duimen dat het niet gaat regenen maar lekker zonnig zal zijn! Ik kan er helaas niet bij zijn, vanuit het hoge noorden is het voor mij financieel onmogelijk om zover te reizen. Maar ik ga online via jullie blogs en op IG meegenieten! X

 12. José 4 september 2013 at 21:47 #

  Veel plezier. Wilde dat ik even langs kon komen, maar helaas.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.